SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Battalgazi'de İstişare Toplantısı

0
Güncellendi - 2021-03-11 01:32:56
AKP Battalgazi'de İstişare Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından 36 mahallenin başkanlarıyla istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Mahalle Başkanlarımız vesilesi ile mahallelerimizdeki sorunları yetkili mercilere ileteceğiz” dedi.

Mahalle Başkanlarının AKP’nin bel kemiği olduğunu vurgulayan Başkan Kahveci, her bir mahallenin sorunlarıyla bizzat alakadar olacağını söyledi. Kahveci, 2023 seçimlerine güçlü kadrolarla hazırlandıklarını ve her mahallenin muhtarlarıyla, mahalle başkanlarıyla tek tek görüşeceklerini belirtti.

AKP Battalgazi İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda, Battalgazi İlçesi’ne bağlı mahallelerin sorunları ele alındı. Başkan Kahveci bu sorunlarla birebir ilgileneceklerini belirtti. Kahveci “Mahalle Başkanlarımız vesilesi ile mahallelerimizdeki sorunları yetkili mercilere ileteceğiz. Bu sorunları başta Battalgazi Belediye Başkanımız olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize ve milletvekillerimiz aracılığıyla bakanlarımıza ileteceğiz ve yakinen takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

İlçe teşkilatı olarak sürekli sahada vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Kahveci, "AK Parti dünyada benzerine az rastlanan bir siyasi hareket olarak tarihe geçmiştir. İktidara geldiği günden bu yana yaptığı reformlar ve elde ettiği başarılar ile Türkiye ve dünyada adından sıkça söz ettirmiştir. Bunun en önemli etkeni ise başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve onun liderliğinde görev alan tüm teşkilat mensuplarının fedakârlık ve azmidir. Bu sebeple tüm teşkilat mensuplarımızın, mahalle başkanlarımızın ve temsilcilerimizin üstlendiği sorumluluğu biliyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrasında Başkan Kahveci toplantıya katılım sağlayan Mahalle Başkanlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız