SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Eski İlçe Başkanı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2017-07-16 17:11:01
AKP Eski İlçe Başkanı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin eski ilçe başkanı ile Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsünün ağabeyi vefat etti.

İLÇE BAŞKANI..

AKP Akçadağ İlçe eski Başkanı Vahap Yücekaya 61 yaşında vefat etti.

İki yıl önce kanser teşhisi konulduktan sonra İstanbul'da özel bir hastanede yapılan operasyonla sol akciğeri ameliyatla alınan, ardından da Malatya merkezdeki evinde istirahate çekilerek kemoterapi tedavisi görmeye başlayan Yücekaya (fotoğraftaki), dün gece fenalık geçirerek Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yücekaya, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Yücekaya'nın cenazesinin yarın öğle namazı sonrası Şehir Mezarlığında kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

AKP’ye hizmetleri bulunan Yücekaya'yı 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

GÜNDÜZ'ÜN AĞABEYİ VEFAT ETTİ..

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Gündüz’ün 66 yaşındaki ağabeyi Naci Gündüz geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

Ailenin en büyüğü olduğu öğrenilen Naci Gündüz’ün ikamet ettiği evde aniden beyin kanaması geçirerek yere yığıldığı ve sonrasında yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadığı belirtildi. Ağabeyinin beklenmedik vefatı karşısında büyük üzüntü yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Malatya’daki baba ocağında başsağlığı ziyaretinde bulunanları kabul etti.

Yakınları, dostları ve spor camiası Erdal Gündüz’ü acılı gününde yalnız bırakmazken, ağabey gündüz için yarın saat 13.00’te mevlit okutulacağı açıklandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız