SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Kongresi Miting Alanında Yapılacak

0
Güncellendi - 2020-10-16 16:26:52
AKP İl Kongresi Miting Alanında Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

ERDOĞAN 20'NCİ KEZ MALATYA'YA GELECEK.. AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi’ne vatandaşları davet etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Ekim’de 20’nci kez Malatya’da olacak. Erdoğan, daha önce Başbakan olarak 13 kez, Cumhurbaşkanı olarak da 6 kez Malatya’ya gelmişti.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Ekim Pazar günü Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi’ne katılacağını kaydetti.

“20.kez Malatya’ya gelecek”

Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğinin altını çizen Koca, “AK Partisiyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesinin bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte kimsenin hayal bile edemediği atılımlar ve hizmetler gerçekleştirilmiştir. 'İnandığın Yolda Yürü' sloganı ile Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Ekim Pazar günü Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Malatya’mıza ayrı bir önem vermektedir. Şimdi 20.kez Malatya’ya gelecek. Tüm Malatyalı hemşehrilerimizi il kongremize davet ediyorum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Malatya'da covid bitmiş galiba il başkanı herkesi davet ettiğine göre darısı diğer illirin başına
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (3 yıl önce)
    Eee pandemi? Aylardır camilerden ezandan önce “evinizden çıkmayın” diye anons ediliyo, Akp Malatya il kongresi için TÜM HALKIMIZ çağırılıyosa ya pandemi bitti ya da Malatya Akp il kongresi insan hayatından daha önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen Burak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Duğünler cenazeler coranadan dolayı yasak ama kongrelerde nedense corana morana yok congrelere tek aday gidiyorsunuz neden bukadar milleti topluyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (3 yıl önce)
    Kalabalığı önleyecek kişiler kalabalık ortam yaratıyor ama bizim halkımız yinede gider neyse ya Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Akcadagli (3 yıl önce)
    Bu dönem Belediye başkanlığına akp vekil çıkarmayacak MHP den adayı destekleyeceğiz abla bağımsız olmazsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mhp nin biyükşehir Adayı olması için ittifakta,Malatya’da yüzde 50 üstü mhp seçmeni olması lazım Bülent Tüfenkçi Büyükşehir adayı olmalı bakanlık yapmış bir isim Malatyalı seviyor adamı dürüst adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Akcadagli (3 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Osman bey MHP hiç bir yere gelemeyecek mi bu bizim kaderimiz mi hep ezilmek biz akp ye destek verdik simdi sıra bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • Mhp genel başkanının böyle bir arzusu yok ki zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü (3 yıl önce)
    Kaç tane aday var acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (3 yıl önce)
    Yıllardır oy verdiğimiz parti malesef 20 yıldır aynı yüzlerle, koca bir şehirde hizmet etmeye devam ediyor. Yıllardır izlenen yurt içi ve yurt dışında alınan kararlar, politikalar her geçen gün kötüye gidiyor. Damadımiz her konuşmasında dolar ve Euro alıp başını gidiyor. Sonra da ekonomi süper deyip bas bas bağırıyor. Ya insanlar aylardır evine ekmek götüremiyor. İşten atılanlar, iflas edenler vs.vs. Ya insanları salak sanıyorsunuz yada kafa buluyorsunuz. Şu ülkede ne iyi gidiyor bana söyler misiniz? Lütfen artık değişim şu kadroları, değişin şu fikirlerinizi önce can sonra canan deyin artık. Yoksa ANAP gibi birden bitersiniz. Ülke batmak üzere inşallah tersi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Batmak üzere değil batmış..dış borç ne kadar?rezerv ne kadar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Gidin, gidin davete mutlaka icabet edin, koronavirüs mitingine gidin. Çay paketlerini kapmak için sarmaş dolaş, omuz omuza bu fırsatı kaçırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (3 yıl önce)
    Yeter kardeşim hep aynı adamlar.Önce il başkanı sonra milletvekili sonra belediye başkanı sonra tekrar il başkanı sonra vekil bu kadar da olmaz yahu 3dönem 4 dönem belediye Başkanlığı milletvekilliği,Büyükşehir başkanı hakeza 4.dönemi artık bu kadar da olmaz koyun muyuz biz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Çevreyolu nu yaptırın çevreyolu nu. Bu 1_2 yılda bitmezse taaa 2033 e kalır veya yarım kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıldane (3 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Yapılsa ne olur yapılma sa ne olur.arsan mı var o tarafta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu nasıl bir ifade?yapılsa çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Arkadaşlar 83 bin yeni anneye doğum yardımı yapılmış..bunların 40 bini Suriyeli..bakın olay çok vahim bir noktaya doğru gidiyor..devler yanlış politika yürütüyor..sadece bu sığınmacı sorunu nedeniyle akp oy vermeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Çımıhtılı (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen akpartili değilsindir de suriyeli konusunda çoğu insan hemfikir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hem fikir ise neden bu sessizlik
    0
    0
    Yanıtla