SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Malatya '20'li Yaşlar' Gafını Farkedince..

0
Güncellendi - 2021-05-06 01:02:30
AKP Malatya '20'li Yaşlar' Gafını Farkedince..
A- A+ PAYLAŞ

Twitter gündeminin son günlerdeki  akımlarından biri olan ve twitter hesap sahiplerinin 20'li yaşlardaki fotoğraflarını paylaştığı #20liyaslarchallenge modasına katılan AKP Malatya İl Başkanlığı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Liselerarası Münazara Yarışması"nda olduğunu gösteren fotoğrafını yayınladı; 20'li yaşlarda lise öğrencisi olunamayacağını sonradan fark eden AKP Malatya İl Yönetimi, gaf niteliğindeki paylaşımı apar topar kaldırmak zorunda kaldı.

AKP Malatya İl Başkanlığı'nın resmi twitter hesabı, #20liyaslarchallenge akımına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, liselerarası münazara yarışmasında olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı, "Recep Tayyip Erdoğan / Liselerarası Münazara Yarışması" şeklindeki bir mesajla birlikte paylaştı.

Ancak, nomal şartlar altında, 20'li yaşlarda lise öğrencisi olunmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu ve  bu yaşlarda üniversite öğrencisi ya da mezunu olunacağını sonradan fark eden AKP Malatya İl Yönetimi, söz konusu paylaşımı apar topar kaldırdı.

AKP Malatya İl Başkanlığı'nın söz konusu paylaşımı twitter gündeminde ve internet sitelerinde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şirinlik yapmak isterken gaf yaptılar" değerlendirmesi ile yer aldı.

#20liyaslarchallenge akımına katılan Malatyalı siyasiler ve bürokratlar

Bu arada, CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, MHP Malatya Milttevekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Karabulut, Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı, hemşehrimiz Prof. Dr. Ramazan Özdemir, malatyahaber.com kurucularından ve haberiskelesi.com genel yayın yönetmeni Suat Kozluklu, #20liyaslarchallenge akımına katılarak, 20'li yaşlardaki fotoğraflarını paylaştılar.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

AKP Malatya İl Örgütünün daha sonra kaldırdığı paylaşım

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba'nın (önde ortada) paylaşımı

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu

Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir (sol başta)

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder (sağ başta)

malatyahaber.com kurucularından Gazeteci Suat Kozluklu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Sayın Malatyahaber, bakalım chp’nin tecavüz olayınıda gündemde tutmak için çaba sarf edecek misin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Oda bişeymi adam 1970 yılında Demirel ve Ecevit videosunu paylaşmış 20 yıl önce.ne içiyor bunlar bende istiyorum. Matematik leri iyi olduğu içinmi 128 i açıklayamıyorlar halen :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Rektör hanımın fotoğrafı için bir şey diyecektim, ama demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru✅ (2 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı 19 yaşında imam hatibi bitirmiş mülkiye okumak için düz lisede okumuş o dönemde herkes o yaşlarda mezun oluyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lisede sakal bıyık bırakmak serbestmiydi. Fotodaki yarışmaya katılan diğer kişilere bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • İmam - Hatip Lisesi'nden sonra düz lise okunmazdı; İmam - Hatip Lisesi ile düz lise arasındaki farklı dersler için, "fark dersleri" için sınavlara girilirdi. Bu da en fazla 1 sömestrde gerçekleştirilirdi. Bilerek fikir sahibi olalım. Partizanlık adına, bir yanlışı bile bile savunmak bu ülkeye ne kazandıracak?
    0
    0
    Yanıtla
  • AKP (2 yıl önce)
    Dönemin eğitim sistemi zorluğu sebebiyle imam hatipliler birde düz lise okumak zorundaydı. Benim babamda 20 yaşında liseden mezun oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    Merak ediyorum yaw bu il yönetimi kimler , tahsilleri ne diye. Gerçekten Malatya il yönetimini bilmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    AKP il başkanlığı sanki yokmuş gibi. İlçe başkanlıkları daha çok gündemde.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Aman da ne gaf.. Helal be nasıl yakalamışsınız. Büyük gazetecilik başarısı helal..
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (2 yıl önce)MURATHAN isimli kullanıcı yorumuna
    Üniversite deki resmi olabilir mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Avcı (2 yıl önce)
    Sizde bayram etmişsinizdir AKP liler Bi açık verse de haber yapsak diye heber diye verdiğiniz habercilikte sizi zirveye taşıyacak aynen devam haberin tarafsız sitesi!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (2 yıl önce)Avcı isimli kullanıcı yorumuna
    Sen söyle hemen bu haber sitesini kapatsınlar doğru yazdıkları için
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (2 yıl önce)Avcı isimli kullanıcı yorumuna
    Temel özel arabası ile Türkiye den İngiltere ye yola çıkar. İngiltere de trafiğin soldan işlediğini bilmediği için şerit ihlali ile trafiği alt üst eder. Temel o sıra açık olan radyosundan spikerin çok acil diye müzik yayınını durdurup " Londra istikametinde bir sürücü tehlikeli bir şekilde ters şeritte ilerliyor. Lütfen dikkat ! " demesi üzerinde. Temel
    • Ula hangi biri hepsi ters şeritte hepsi. der.
    Hangi bir açık :)
    0
    0
    Yanıtla