SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP, Meydanda Üye Kaydı Yapıyor

0
Güncellendi - 2021-10-05 20:17:49
AKP, Meydanda Üye Kaydı Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından, Yeni Cami önündeki Soykan Meydanında kurulan stantta AKP'ye üye kaydı yapılmaya başlandı.

Soykan Yeni Cami önünde kurulan ve Ak Nokta olarak isimlendirilen stant ve araçlarda vatandaşların AKP'ye üye kayıt işlemlerine başlandı. Meydanda AKP İl Teşkilatı yöneticileri tarafından gerçekleştirilen üye kayıt işlemlerinin 5 gün süreceği öğrenildi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca, üye kaydı programında yaptığı konuşmada, “Bugün il teşkilat mensuplarımız ile birlikte teşkilat çalışmalarımız kapsamında yeni camii meydanındayız. Yaklaşık üç aydır hummalı bir şekilde devam eden yeni üye kayıt çalışmalarımıza şehrimizin en merkezi noktalarından biri olan Yeni Cami meydanında devam ediyoruz. Yaklaşık beş gün boyunca burada bulunacak olan AK NOKTA araçlarımız ve görevli teşkilat mensuplarımız partimize, ailemize katılmak isteyen hemşerilerimizin kayıtlarını gerçekleştireceklerdir” dedi.

“İktidar olmanın muktedir olmanın yolu gönüllere girmektir”

AKP’nin 20 yıldır Türkiye’ye büyük hizmetler veren ifade eden Başkan Koca, "AK Parti hükümetleri bir yandan ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için önemli adımlar atarken, diğer yandan da AK Parti teşkilatları olarak bizler, AK Parti ailesinin daha fazla büyümesi için gece gündüz demeden bütün mensuplarımız ile gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Birileri gibi sadece sosyal medyadan algı operasyonları yapmıyoruz. Birileri gibi sonu olmayacak hezeyanlara ve hülyalara kapılmıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öğrettiği teşkilatçılıkta kapı kapı, fert fert her yüreğe dokunarak, her derdi dinleyerek, her hüznü paylaşarak, her mutluluğu birebir yaşayarak siyaset yapma tarzı ve ahlakı vardır. Ak kadroların , gelecek kadrolarına bırakacağı en büyük miras bu tarz ve ahlakın nesilden nesille aktarılmasıdır. İktidar olmanın muktedir olmanın yolu gönüllere girmektir. Onunda yolunu biliyoruz. Gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bugünde bunun için buradayız” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Not:Eskiden burada onlarca ak-parti destekçisi olurdu şimdi 1 tane bile yok. Yenileceksinizz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Size değil oyumu ,günahımı bile vermem asla. O hataya bir daha düşmek mi Allah korusun. Allah ailemi affetsin size oy verdiğimiz için.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (2 yıl önce)
    Bu parti bu kadar düştü demekki...genelde yüzde bir oyu olan partiler o meydanda imza toplar üye kaydı yapar...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafadmrrn (2 yıl önce)
    İhsan Koca'yı görmek nasip oldu sonunda , yukarıdan talimat gelmişse fotoğraf çekilmek için çarşı merkeze çıkmıştır yoksa oraya da gitmezdi vesselam.. Ofisinden dışarı çıkacak , kamu kurum ve kuruluşlarının yanında belediyelerinde avukatlığını yapmak varken üye kaydı yapmakla kim uğraşır ki..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    tuz kuru olanlari uye yapiyorlar ardinda gri Pasaport veriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Ak partili kardeşlerim bu milletin yüz yıllık geleceğini çaldınız...Bu toplum uzun bir süre ahlaki ve ekonomik olarak sizin yaptıklarınızın acılarını çekecektir....Şatafata daldınız....vatandaşın gönlünden çoktan çıktınız....zenginleştiniz...çirkin olan her şeyi normalleştirdiniz....insanları dinden soğuttunuz...son yıllarda din değiştiren bu gençliğin vebali sizlerin üzerinedir....Sizlerin yüzünden çok uzun bir süre sağ iktidarlar iş başına gelemeyecektir...Bu toplum her türlü uç ilişkiler yumağını sizin zamanınızda gördü....Bu kadar da olmaz denilen her türlü yanlışa bulaştınız....Daha neler neler varda....ne ise...
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (2 yıl önce)
    tam komedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (2 yıl önce)
    hadi zamanınız doldu hizmetten başka her şeyi yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • engineer (2 yıl önce)
    üye olanı yurtdışına kaçıracaklarsa bende üye olmak istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Yollara, sokaklara düştü ise Abbas yolcu demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Şu fotoğrafta zerre samimiyet, zerre güven yok... Hele bu fotoğrafta bildiğim tanıdığım birkaç isim var resmen evlere şenlik... AKP nin düştüğü şu hale bak içler acısı... Keşke halka dönseydiniz, keşke halktan kopmasaydınız, keşke adaletten şaşmasaydınız, keşke torpil adam kayırma gibi hile hurda işlere bulaşmasaydınız, keşke Allah korkusunu herşeyin üstünde tutsaydınız... Hem kendinize yazık ettiniz hem de daha büyüğünü memlekete yaptınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Rabia işareti yapan Arkadaşlar;mısırla barış imzalandı,mursiyi de,sisi'yi de,rabiya'yı da unutun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Suriyelileride üye yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    AKP de il başkanı ve belediye başkanlarını yetersiz buluyurum ama Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları Malatya için faydalı. Birikimliler bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok faydalılar çok..biri esnaf geziyor diğeri yurtdışına adam gönderiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Korkunun ecele faydası olmaz bu vekillerle sınıfta kaldınız.bu ne kadar zorda olduğunuzun kanıtıdır.yazik ettiniz hem akp ye hemde yıllarca size destek veren seçmenlerinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Isminiz evet AK ama geriniz kapkara...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Bir keresinde haberim yokken üye yapılmıştım. İptal ettirdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ne yaparsanız yapın seçimde yolcusunuz ağzınızla kuş tutsanız bittiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen Öyle Toprağım.... Bunların Son Dönemi İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok heveslenmeyin hdp yi iktidar yaptırmayacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet iktidar yaptıran olamaz ancak sizin gibi elele tutusup aglayan hiç olmaz,apo itinin mektubunuda Trt den hiç okutmayız rahat olun
    0
    0
    Yanıtla