SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Çakır'ın Mağaza Açılışı 'Devlet Töreni' Gibi!

0
Güncellendi - 2021-08-04 02:51:47
Milletvekili Çakır'ın Mağaza Açılışı 'Devlet Töreni' Gibi!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın aile şirketine ait, "Öz Çakıroğlu Helva Lokum ve Kayısı Perakende Satış Mağazası"nın açılış töreni, siyasilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Eski Şire Pazarı'ndaki işyerinin açılış törenine, Malatya Valisi Aydın Baruş, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,  Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, AKP Malatya eski Milletvekili Mustafa Şahin ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

AKP Milletvekili Çakır, "Yeni perakende satış şubemiz şehrimize hayırlı olsun"

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, mağazanın açılışı ile ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Bu yeni perakende satış şubemiz şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Çakır sosyal medya paylaşımında, mağazanın açılışı ile ilgili olarak şunları yazdı:

"Eski Şire Pazarında hizmet verecek olan Öz Çakıroğlu Helva, Kayısı ve Lokum Perakende Satış Mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Bu yeni perakende satış şubemiz şehrimize hayırlı olsun. Açılışa katılan tüm misafirlerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum…"

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Hekimhan'lı (2 yıl önce)
    Bir heykel için Ana muhalefet partisi lideri Belediye Başkanları onlarca vekil katılıyor ses yok.... Ahmet Çakır Marka olmuş ve hemen hemen tüm marketlerde ürünü bulunan firmasının şübe açılışı için toplanan Sayın Valim ve Belediye Başkan'ları ve vekiller toplanmış çokmu yorum sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Meto (2 yıl önce)
    Vekil şahsına iş yeri açıyor sanki gelirini tüm halk bölüşecek? . Siyaset zaten rant değilmi. Ayrıca milletin faydasına bişey yapınki ( mesela işsizliği azaltmak gibi ) bizde sizin gibi gülümseyelim? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Esnafken gayet beyefendi bir insandı, Allah hayırlı etsin ne diyelim. İnanın sanki Belediye Başkanlığı da yenisinden iyi. Yenisi resmini asıp duruyor. Başka Bi numarası yok.Bu adam en azından temiz yüzlü birine benziyor. Aslen Malatya lı değilim ama diğer milletvekillerine kıyasla daha sempatik geliyor bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Yorumlarda çok fazla yıkıcı eleştiri mevcut. Haftanın her günü neredeyse açılışlara siyasiler katılıyor. Buradaki tek fark açılışı yapılan işyerinin sahibinin milletvekili olması. Ben eleştirecek bir konu bulamıyorum. Gayet güzel şık bi mağaza açmışlar. Güzelde bi açılış yapmışlar, tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Bereketli satışlar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Açılış töreni yapılacak köprü kaldırım altgeçit yokmu Yakında seyar simit büfesi açılışı var vekileri bekliyorum rekramın kötüsü olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkemyanıyor (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun vay benim güzel ülkeme rabbim bu güzelim ülkeyi bunlardan 2023 te kurtarır inşallah ülkem yanıyor suratlarda ki tebrssüme bak keyfe bak hakkım sonuna kadar haram olsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ülke yanıyor hiç yakışın olmamış bu açılış kutlama gösteriş. Dabakhane mahallesi koton mağaza yanındaki yola kaldırım taşı yapılıyor aynı hizada yapılamamış rastgele koymuşlar karşılıklı 40 cm 1 mt yamuk çirkin bi görüntü onunda açılışı yapılır yakında .biraz küçük esnafa destek olunsa iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)
    Bu şehirin yerlisi olarak. Tayin alıp gitmek lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı buradan protokol hediyesi/ikramlık alımına davet ediyorum.” Şahsen benim aldığım mesaj bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Adam ihale almamış, rant peşinde koşmamış. Mevcutta devam eden işyerine şube açmış. Bunda eleştirecek ne var? Tebrik ediyorum, hayırlı olsun…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İhale almamış mi? Ya belediyeye bıraktığı milyonlarca borç neyin?
    0
    0
    Yanıtla
  • He canım heee...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (2 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Bu söylediğine kendin inanıyor musun ? :)
    0
    0
    Yanıtla
  • fondaşcı (2 yıl önce)
    Hey edit! siz basbayağı fondaş meyaymışsınız ha, sizi de CEHAPE mi fonluyor, yoksa papazlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce Türkçe ni geliştirsen iyi olur . Sonra belki ne dediğini anlariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce iki kelimeyi biraraya getir sonra yorum yap,ha bizler partili degiliz ,vatan sever TÜRK MILLETIYIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (2 yıl önce)
    hakikaten rezillik.milletvekili yer açıyor devletin askeri orda.ne işiniz var kardeşim orda.devlet açılış yapsa anlarım.adam özel işletme açıyor herkes maşalah kadrajda.anlaşılan seçimler çetin geçecek sizin için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tevfik Fikret (2 yıl önce)
    Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır Huzurunuzda titriyor - şu milletin hayatıdır Şu milletin ki mustarip, şu milletin ki muhtazır Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir Şu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı zi-safa sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin Bütün bu nazlı beylerin ne varsa ortalıkta say Haseb, neseb, şeref, oyun, düğün, konak, saray Bütün sizin, efendiler, konak, saray, gelin, alay Bütün sizin, bütün sizin, hazır hazır, kolay kolay... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin Büyüklüğün biraz ağır da olsa hazmı yok zarar Gurur-ı ihtişamı var, sürur-ı intikaamı var Bu sofra iltifatınızdan işte ab ü tab umar Sizin bu baş, beyin, ciğer, bütün şu kanlı lokmalar... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı can-feza sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malini Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini Hemen yutun düşünmeyin haramını, helalini... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı pür-neva sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Ne buyuk hizmet. Bide vekiller hizmet üretmiyor diyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Vatan sevginizi teyit ettiniz,ülke yangın yeri ama sizin umrunuzdamı,su acılı günlerde utanmadan sıkılmadan bir ilin tüm yönetim kadrosu açılışta,kadraja poz derdinde.yaziklar olsun hepinize...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    işleri büyütmüş ama diğer esnafın işleri küçüldü bu nasıl iş Çakır bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli (2 yıl önce)
    Seçimde de millet bunlara kapanışı yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    maşallah söğütlü cami imamıda başta
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (2 yıl önce)
    bu mağaza yaklaşık 2 yıldır hizmetde neden yeni açılış yapılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Millet her gün biraz daha küçülürken , siz büyüyün bakayım....
    0
    0
    Yanıtla
  • reis (2 yıl önce)
    selahattin gürkan nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiremit (2 yıl önce)reis isimli kullanıcı yorumuna
    Arkana bak ensende hissset ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın Çakır iyi reklam yapmış.
    0
    0
    Yanıtla