SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Yeşilyurt'ta Görev Bölümü

0
Güncellendi - 2020-10-10 08:02:24
AKP Yeşilyurt'ta Görev Bölümü
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin 13 Eylül'de yapılan kongrede işbaşına getirilen Avukat Muhammed Yalçınkaya başkanlığındaki yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Kongrede belirlenen yeni yönetim kurulu içerisinde belirlenen yeni yürütme kurulu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştiren Yalçınkaya, yaklaşık 18 yıldır bu davanın bir neferi olarak canla, başla ve ilk günkü aşkla Malatyalıların gönlüne girme gayreti ile çalıştıklarını belirterek bu azim ve gayretin yeni yönetim kurulunda görev alan Ak kadrolarla daha da perçinleneceğini söyledi. Ak Parti’nin bir erkler partisi değil bir dava partisi olduğunu, gücünü milletten aldığını belirten Yalçınkaya bu davanın Malatya’da omuzlanması konusunda kendisine teveccüh gösteren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün teşkilat mensuplarına bir kez daha teşekkür etti.

Yalçınkaya, vatandaşa hizmet etmenin en başat unsurunun gönülden geçtiğini belirterek yeni yönetim kurulu ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşların gönlüne girmek, onların öncelikli beklentilerini tespit etmek ve çözüm bulmak adına daha çok çalışacaklarını söyledi.

Yalçınkaya'nın açıkladığı görev dağılımı şöyle:

Muhammed Emin Yalçınkaya: İlçe Başkanı

Erkan Özpınar: İlçe Siyasi ve Hukuki İlçe Başkanı

Mehmet Kundaktepe: İlçe Teşkilat Başkanı

Ramazan Kaya: İlçe Seçim İşleri Başkanı

Nazlı Üzmez: İlçe Tanıtım Medya Başkanı

Refik Şekerci: İlçe Sosyal Politikalar Başkanı

Erdoğan Zelyurt: İlçe Yerel Yönetimler Başkanı

Hasan Oruç: İlçe Ekonomi İşler Başkanı

Barbaros Hayrettin Ünal: İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı

Ramazan Yaylacı: İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı

Ece Sarıcı: ilçe Sekreteri

Esin Tanrıverdi: ilçe Kadın kolları Başkanı

Levent Ruşen Doğan: İlçe Gençlik Kolları Başkanı

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız