SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de e-Temayül 18 Kasım'da

0
Güncellendi - 2018-11-13 04:24:55
AKP'de e-Temayül 18 Kasım'da
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisinde, 16 Kasım Cuma gününe kadar uzatılan 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları sürüyor.

Bu yıl ilk kez "e-Başvuru" şeklinde kabul edilen ve 5 Kasım'da başlayan sürecin 12 Kasım'da sona ereceği açıklanmıştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları 16 Kasım Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

Belediye başkanı aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından 18 Kasım'da 10.00-16.00 saatleri arasında temayül yoklaması da "e-Temayül" şeklinde icra edilecek.

İl genel ve belediye meclisi üyelikleri için 3 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 19.00'a kadar başvuru yapılabilecek.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız