SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teselli' Ziyaretinde Polat'ı Övgüye Boğdular

0
Güncellendi - 2018-12-04 02:32:30
'Teselli' Ziyaretinde Polat'ı Övgüye Boğdular
A- A+ PAYLAŞ

  • "YEŞİLYURT VE BATTALGAZİ İÇİN ÖNERİLER DİLE GETİRİLMEKTE, AMA.." AKP'li milletvekilleri ile parti yöneticileri, yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Polat'a bir ziyaret gerçekleştirip, övgüye boğdular.. Polat da, Yeşilyurt ve Battalgazi'de görev için öneriler getirildiğini, ancak kendisinin ailesine ve özel işlerine zaman ayırmak istediğini söyledi..

AKP Malatya İl Teşkilatı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete AKP İl Başkanı İhsan Koca, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı, AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve partililer katıldılar.

Önemli olan makamlar değil, Millet, Bayrak, Vatan davasıdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bunu her zaman ifade ediyorum. AK davada makamlar önemli değildir. Millet, bayrak, vatan davası önemlidir. Makamların temelinde millete hizmet etmek var. Biz Milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın bu güzel ve nazik ziyaretinden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kısa sürede başarılı hizmetler ürettiğini belirten AKP İl Başkanı İhsan Koca, Başkan Polat’a teşekkür etti.

Herkes mücadele etti

AKPnin birlik ve beraberliğin temsilcisi olduğunu belirten AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Herkes aldığı bayrağı daha yukarılara çıkarmak için mücadele etti. Bayrağı Hacı Uğur Polat Başkanımız, Ahmet Çakır’dan alarak hizmet kalitesini artırdı. Bizde 31 Marttan sonra bayrağı devralıp Malatya’yı daha çağdaş ve modern bir hale getirmek için çalışacağız” dedi.

Güzel hizmetler kazandırdı

Beş yıllık süreçte hem Yeşilyurt’a hem de Malatya’ya Hacı Uğur Polat’ın güzel hizmetler kazandırdığını belirten AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Büyükşehir sürecinden sonra kent merkezi iki büyük bölgeye ayrıldı. Yeşilyurt ve Battalgazi geçen beş yıllık süreçte büyük değişime uğradı. Yeşilyurt’un artan nüfusunun yanında sosyal ve kültürel anlamda büyümesi, ihtiyaçlarının doğru şekilde karşılanıp, sağlıklı büyümesi belediyecilik hizmetlerinin doğru yapılmasından kaynaklandı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kenetlenip daha iyi yerlere geleceğiz

Yeni bir sürecin başladığı belirten AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “AK Partide ekip çalışması çok önemli. Malatyamızın gelişip kalkınması için hep birlikte kenetlenip daha iyi yerlere getireceğiz. Hacı Uğur Polat kardeşim bu ivmeyi hızlandırdı. 31 Marttan sonra hizmet ivmesi daha da hızlı olacak” dedi.

Çok kıymetli ve güzel hizmetler yaptı

Hacı Uğur Polat’ın AKPnin kurucu üyelerinden olduğunu belirten AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hacı Uğur Polat kardeşim partimizin her karesinde yer aldı. AK Parti çatısı altında Belediye Başkanı olarak hizmet etti. Çok kıymetli ve güzel hizmetler yaptı. Koltuk değil, hizmet arzusunda oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya için büyük emekler verdi

31 Martta Türkiye’nin çok önemli bir seçim yapacağını ifade eden AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Türkiye’nin şahlanışını sürdürecek yeni kadroların seçimi yapılacak. 16 yıllık AK Parti iktidarında Malatya belediyecilik anlamında çok ilerledi. Malatyalılar bu anlamda AK Belediyeciliğin yanında oldu. Hacı Uğur Polat Başkanım Malatya için büyük emekler verdi, kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Üstlendiğim görevleri yerine getirirken millete hizmetkar olmayı şiar edindim

AKP'nin kurucusu olmakla gurur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Malatya teşkilatımızın kurucusu olmaktan gurur duyduğum ve kurulduğu günden bugüne her aşamasında verilen görevleri en güzel şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bizim anlayışımızda sen, ben davası yok, aslolan millete hizmettir."

Birlik, beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak güzel hizmetler gerçekleştirdik

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Hizmet üretirken birlik beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak güzel hizmetler gerçekleşirdik. Farklılıklarımızı zenginlik olarak gördük. Herkese eşit bir şekilde hizmet üretmeye gayret ettik. Büyükşehirde hizmete başladığımız anda 'birlikte yürüyeceğiz' diyerek istişareye önem verdiğimizi ve birlikte hareket edeceğimizi ilan ettik. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde hemşerilerimizin dilek, istek ve taleplerine önem verdik. 'Memleket emektir' sloganımızla ilan ettiğimiz 112 projemizin bir kısmını tamamladık, bir kısmında çalışmalarımız devam ediyor. Yerine getiremeyeceğimiz hiç bir söz vermedik, verdiğimiz sözlerin fazlasını gerçekleştirdik. Bizim özümüzde olan ve AK Partimizin temel aldığı kriterlere, bizlerde ilimizde üstlendiğimiz görevlerde riayet ederek, yıllardır hemşerilerimizin teveccühü ile taçlandırarak hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz." dedi.

Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanlığı için öneriler dile getirilmekte..

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Son zamanlarda çeşitli makamlar ve merkez ilçelerimiz Yeşilyurt ve Battalgazi belediyelerimizde belediye başkanlığı için birçok sivil toplum kuruluş temsilcileri, kanaat önderleri, partimizin yetkilileri tarafından öneriler dile getirilmektedir. Bu ilgi ve güzel temenniler için çok teşekkür ediyorum. Yalnız uzun bir süredir çok yoğun bir tempoda çalışmamdan kaynaklanan sebeplerden dolayı aileme, özel işlerime zaman ayıramadım. Bizi seven ve farklı makamlarda hizmetlerimizi devam ettirme teklifleri için tüm dostlarıma, sevenlerime ak gönüllere teşekkür ederim. Bu düşünce ve teveccüh bizim için çok kıymetlidir." dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

66 yorum yapılmış

  • hayati (5 yıl önce)
    bu karede herkes vatan millet sakarya diyo, birisi konuşurken diğerleri içinden birbirlerine neler söylüyor ve bi malatya bu soğuk samimiyetsiz görüşmelerin farkında kimseye bayrağı aldık taşıyacağız ayağı yapmayın :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Maski (5 yıl önce)
    Bazı yorumlarim yayınlanmadığı için bununda yayinlanacagini sanmiyorum .Maskide neden insanlarla bu kadar uğraşılıyor neden kul hakki yiyorsunuz,neden ayrimcilik yapiyorsunuz denildiği için insanların maaşlarını düşürdüler sürgüne gönderdiler ve bunu yapanlar cumaya 1 saat önceden hazirlanan ve adamlar ama intikam alanların en hayırlısı Allah'tır unutmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    gürkan başkanım mevcut vekillerden uzak dur seni o grubun içinde görmek istemiyoruz . bügüne kadar seni istemeyen insanların içinde ne işin var kısaca şunu diyeyim oy vermiyecektik gürkan bey aday dediler kararımız değişti olur dedik şimdi bu grupla seni görünce vazgeceriz yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat kardeş çok güzel ve net yazmışsınız tebrik ederim inşallah selahatin başkanımıza kurşun döküp kendilerine çevirmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Sayın Haci uğur Polatın aday gösterilmemesi Malatyamız için hayırlı olacaktır.Malatyamızı Malatyalı hemşehrilerimizin yönetmesi uygundur.Yeşilyurt Belediyesine aldığı elamanlara baktığınızda kaç kişi Malatya evladı. Selahhittin Gürkan beyin Malatyaya hizmetler yapacağını Konya,Keyseri illerini örnek alacağını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Efendiler! sizler neyin peşindesiniz asgari ücreti söyleyin geçim sıkıntısını söylesin esnafın iş yapmamasını söyleyin enflasyon hikayaseni söyleyin faiz sıkıntısını söyleyin gariban evine ekmek götüremiyor bunu söyleyin inşaat sektörü durmuş bunu söyleyin yorum yaptığımız adamlar 20.000 maaş alıyor sizlerde onların adamları değilseniz tabi yorum üstüne yorum size ne zenginin malı züürdün çenesini yorar madem tepkin var oy vermesin olur biter
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Hani vekillerin ofisi olacaktı memleketlerinde kendileri nin Ankara’da olduğunda danışmanlarına ulaşacaktık
    0
    0
    Yanıtla
  • Dervış (5 yıl önce)
    Ben Adıyaman kökenli olupta ne Osman guderi, nede yine Adıyamanli Mehmet Çınarı destrkliyorum kardesim nen malatya kokenli malatya asilli istiyorum Ahmet çakir yillarca esenlikte en bas kosede esenlikte kendi urunlerini paArlafi ne kadar raglf bedeli odedi ya çakirtepe konutlarinina gelince civarda kiksenin suyu yokken oraya getirdiniz Selahattin Gurkan size gosterecek Allahin izniyle arkasindan calismaya devam edin ama halk size tokat atacak hani ibrahim gezeri aday cikariyrdunuz selaleciler nerdesiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Malatya zaten bu kişilerin yönetimi sayesinde gelişmemiştir.Gelişememiştir.Bir yol kat edememiştir. Malatya şu an bir kayseri bir gaziantep gibi olması gerekirken hala yerinde saymaktadır.Yakinimizdaki büyük şehirlerde de herkesin bildiği gibi,şehir yapılanması,alternatif çevre yolları,şehir planlamasında profesyonellik.Kültürel etkinlikler çok ileri seviyede.Bizde ise büyük şehir olduk ne oldu.Hiç birşey olmadi.Sadece adı büyük şehir oldu.Malatya kabuğunu kıramadı.Malatya yine aynı malatya.Çıtasını kıramadı. Bu neden kaynaklı.Çünkü Geçmişten itibaren sizlerin istediği kişileri çat kapı getirirseniz belediye başkanlığı için,sonuç böyle olur.Hiç gelismez.Yerinde sayar.Üstüne bir sürü borcu olan bir belediye olur.Belediye Başkanlığı görevi deneyim ister.Bilgi ister.Profesyonellik ister.Birikim ister.Bir İşi en iyi bilene vermelisiniz ki o işin sonucunu alasiniz.Saygilar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Gülistan güle "Hacı Beg" Yıktığın yerlerin "Ahı" tutar dedik dinlemedin. Ne oldu Malatya deyimiyle "Arkası Kiraz Bahçesi" oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı Kent (5 yıl önce)
    Malatya,bu insanlar sayesinde yerinde saydı durdu. Parti olarak o kadar yetkiler verildi sizlere.Ama ne oldu hiçbirşey yapilmadi.Gözle görülür bir değişiklik göremiyorum.Hiçbirsey göremiyorum şu güzelim Malatyada.Bir de yakinimizdaki diğer büyükşehirlere bakın.Çevre yolları Transit geçis yollari,Şehir yapılanması,Şehrin güzelliklerı.İmar planlamalarinda profesyonellik.İmreniyor resmen insan .Yani varya bir genç olarak malatyada yaşamak bile bazen istemiyorum.Beni sıkıyor.Yenilik yok çünkü.Elle tutulan hiçbirşey yok.Herşey aynı.Malatya kabuğunu kıramadı çünkü .Aslında şimdiye kadar çoktan kayseri ve gazianetep gibi olmalıydık.Ama yanlış insanların yönetmesi bizi yerimiz de saydirdi.İşi bilmeyen işten anlamayan insanlarin yönetmesi bizleri bu hale getirdi.Belediye olarakta birsürü borçlandik.Malatyaya yazık Şehir yönetilmesi profesyonellik ister.Deneyim ister.Çat kapı her önüne gelen insani getiremessin belediye yönetmeye.Gelirse hal ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayri (5 yıl önce)
    Sayın Gürkan Başkanım belediyede şöyle bir algı başlamış siz gelince maaşları düşüreceğiniz memurların sodeslerini düşüreceğiniz algısı yaratılmış bilginiz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kahraman (5 yıl önce)
    Selehatitn Başkanım siz belediyedeki şu şelale yapılanması baştan aşağıya temizleyin size muhalefet olan polat başkanın ekinini temizleyin daire başkanları şube müdürlernin altlarındaki arabaları telefonları alın likayakat ile atama yapın sizden başka birşey istemiyoruz son aldığım duyum herkes size yaranma çabası gayreti içerisine girmiş sakın ama sakın Başkanım aldanma iyice araştır sor et eyle kurtlar sofrası allah yar ve yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Esenliğin tüm yöneticileri de dahil belediyede kadro alan şelaleciler daha önce esenlikteydi oradan belediyeye geçip kadro aldılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Bugün hacı Uğur Polat’ı bu hale getirenler yanındaki ekibidir seviyesiz konuşmaları insanları hakir görmeleri ve daha da önemlisi siyaseti bilmemeleri Belediyedeki personele bir sorun bakalım memnunlar mı ekininden sen Özgür Özdemir gibi başarılı bir bürokratı gönderiyorsun hemde yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı sayın Mehmet Özhaseki’nin adamını ve buna benzer göndermeleri sonra vah böyle vah şöyle ilmi siyaset 1.000 düşünüp 1 adım atmayı gerektirir yazık ettiniz h.uğur polat abimize aslında yazmamızda boş
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katiliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Selahattin bey hesap sormazsanız sizede vebal gelecek. Artık yeter 19 katrilyonun hesabını verin. Kuzey çevre yolunun hesabının verin. Tarım arazisi azalan malatyanin hesabını verin. Kolay bir soru o makamlara geldiğinizde neyiniz vardı şimdi neyiniz var. Malatyalı akıllan artık tüyü bitmemiş yetim hakkının hesabını sorunnnnnn.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe (5 yıl önce)
    Bu kadroyu alt edecek tek loder ali ekinci. Umarim secilir. Onu cani gonulden destekliyoruz. Secillmez ise bagimisz girer yine akp oyunu boler bunlari alt eder
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu davut (5 yıl önce)Ayşe isimli kullanıcı yorumuna
    Ha ha ha ha haaa….Birilerinin adını öne çıkarmak için yanlış yere yorum yazıyorsun ayşe hanım...Belediyecilik profesyonellik ister bilgi ister donanım ister kalite ister sizce bu kişi ali ekinci mi ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (5 yıl önce)
    Şimdi günah çıkarma vakti .peki bu yolsuzluklar ,bu adam kayırmalar ne olacak herkesin yanında kalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Yiyin sonra da Allaha sığının peki bu kadar kul hakkı ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Ruşen uçar bu daha iyi günleriniz çok ah aldınız.ilk önce helallik alınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş sen okuduğunu anlamamışsın. .ömrümde yan yana gelmemiş bir kişiyle ne helallığı alacacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Başkanım şimdide bu kadro ile takılırsan oy kaybedersin söyliyeyim bu ilde çok başkan geldi gitti daha sana hayırlı olsun diye topluca gelmeden koşa koşa polata gitmek!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Arkdslr mltydaya urfdan gelip unvrstenn ilersndekiinsaatta calisan bi suryelile tanstm karisi hamle mltyda kiralik ew aryor buraya yerlsmk icn bn suryeliye dedim sawaş bitti yolculk nzamn suryli gtmyecz dedi burda dewlet aylik 1200 tl pars weryr ilac bedawa hstne bedwa aylik 250 tl bim eezak karti alyrm dedi komur yardmi alyrms ngzl dedim bu imkankrn hic biri bnde yok bi hstnye gdyrm ilac almk icn ecznye girdgmde farki yuksek cikinca onnda almyrm kndi ulkmde multeci bnmismde haberim yok 18 ay sanrm suriyli yerme asjerlik ypti hayrlisi olsn n diyemm
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)Baba44 isimli kullanıcı yorumuna
    Baba 44 kafadan atma bim kimseye gıda dağıtmıyor suriyelilerin hiçbirine nakdi yatdım yapılmıyor. Sadece kamplarda kalan suriyelilere kişi başı 80 tl markett kartı dağıtılıyor hem bu haberle ne alaka bu yorum... Sen kimin yelkenine rüzgarsın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen önce yazı yazmayı öğren.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (5 yıl önce)Baba44 isimli kullanıcı yorumuna
    Baba44 sen eğer yazdığın gibi dinliyorsan doğru anlamışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Palavralarını kendi adamlarınla çoğaltıp birbirinizi gaza getirdikten sonra bu sayfada paylaşıp ortalığı karıştırma. BÖyle safsataları kendine sakla,
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen de mi yabancısın arkadaş...Türkçe yazmayı bilmiyor musun?
    0
    0
    Yanıtla
  • .Suriyeye benzer birşeyler yazmışsın.Onunda bu konuyla alaksı yok.Önce bir Türkçeye çevir yazdıklarını.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Hanfendi yine başköşede oy yok size bunu böyle bilin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    24 haziran seçimlerinde milletin mesajını iyi okuyan reis, malatya'da yaptırdığı anket ve nabız yoklamalarıyla halkın sesine kulak vererek büyük şehir adaylığına selahattin gürkan'ı seçmiştir. mevcutlar içerisinde en isabetli aday selahattin başkandır. gönül isterdi ki daha iyi adaylar olsun ama buna da şükür. selahattin başkan'ı zor ve sorumluluğu ağır bir vazife bekliyor. umarım selahattin başkan, suyun başını tutan mutlu azınlık müsriflerin suyunu kesip malatya'nın önceliklerine göre hizmetler yapar. aksi takdirde vebal altında kalır. yine umarım battalgazi ve yeşilyurt'a da ehliyet ve liyakat sahibi malatya'nın öz evladı adaylar gösterilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Ewe 100 tl su parsi geliyor bnn 30 t su diger 70 t hp wergi buyuk sehr oldukda n oldu wergler artti
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Ne kadar zayıf bir kadro malatyalılar olmasa sizi kim nede.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırlısı (5 yıl önce)
    Evdeki bulgurdan oldu kalsaydı Yeşilyurt Belediyesinde devran devam ederdi haydi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzey çevreyolu (5 yıl önce)
    Malatya’da kartlar yeniden dağıtılıyor herkes pozisyonunu en kötüye göre alsın
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (5 yıl önce)
    Belediye meclis üyeliklerinin belirlenmesinde filim kopar
    0
    0
    Yanıtla
  • Esenlik (5 yıl önce)
    Tren makas değiştirdi geçmiş olsun. Şelale seçimde HDP ye oy verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şelalenin 2bin oyu yoktur malatyada, hdp yi bilemem ama ak partiye kesin oy vermeyecekler. Varsın vermesinler 2bin oyla anca muhtar seçerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Oy yok... Malatya da akp kaybetsin bakın o zaman suya indirim ulaşıma indirim herşey e indirim.. enflasyon bile eksiye düşer...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Oyunuzu neye göre kullanıyorsunuz hizmetlere mi lidere göre mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Şelale ve tahtı sallananlar iş başında. Sayın Gürkan ak partinin sırtından zengin olan Malatya’nın parasını çarçur edenlerden hesap sor ki , bu millet senin baş tacı yapsın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (5 yıl önce)
    Gürkan başkanım belediye ye bağlı kurumların müdür müdür yardımcısı şeflerin amirlerin tamamını degistirmenizi istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine gözer (5 yıl önce)
    Malatya'da artık Birde MHP'ye verelim ne kaybedecegiz zaten kaybedecek kadar kaybetti Malatya bu yüzlerden kurtulmaliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • bit türkiye sevdalısı (5 yıl önce)
    Bir zamanlarda haci bey maski genelmüdürünü övgülerle göndermişti kader işte
    0
    0
    Yanıtla
  • NEDİM (5 yıl önce)
    HACİ BEY MASKİ GENEL MÜDÜRÜ ÖZGÜR BEYİN AHINI ALDı GÖNDERDİ KENDİSİNİ ÖVGÜ İLE... MASKİ ŞİMDİ BERBAT BİR ŞEKİLDE ÖZELLİKLE YATIRIM İNŞAAT MÜDÜR BEYFENDİSİ BİLE İŞE 9 OLMADAN GELMİYOR ALTINDA ARABASI BENZİN YEL BABADAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (5 yıl önce)
    Sayın Gürkan onların hiç birine inanma onlara seni hiç bir zaman seni istemedi sen sayın çakırın sayın polat un bir büyükşehir bir denenlet bak ne yolsuzluklar çıkacak allah sana yardım etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Çakırın alnı açık yeri de belli yurduda belli hesabını veremeyeceği hiç birşey yok kapalı kapılar ardından iftira atacağına varsa bir bildiğin açıkla açıklayamıyorsan da konuşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Oz malatyali (5 yıl önce)Mak44 isimli kullanıcı yorumuna
    SAYIN çakır 10 senedir esenlik marketin baş köşesinde endi sirketinin urunlerini sattırdı ne kadar raf bedeli ödedi kendinden başka yerel hiçbir uelreticin ürününü koydurmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Atom karınca (5 yıl önce)Adıyamanlı isimli kullanıcı yorumuna
    Sayin Ahmet cakirin yolsuzluğu olmus olsaydi eğer 9 yil belediye başkanlığı ve suanda millet vekili olamazdi iftira atmadan once dusunmen lazim ve veremiyecegi hesap yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırtepe yetermi . Yetmezse esenliğin depolarına bi bak , Kernek parkı , tanesi 3000 olan binlerce ağaç . Yeşil alanımızı avm ruhsatı , esenliğin 300 trilyon borcu , daha yazayımmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler. (5 yıl önce)
    Malatya yı MHP alacak.Biz gerçek Akp liler sırf mevcut lara ders olsun diye MHP oylarımzı verecez.Yeter artık bu kez son sözü biz söyle yelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Ak Partili olmadığın o kadar açıkki. Öncelikle Akp demez Gerçek Akpartili ve dahi kim aday olursa olsun gerçek Ak partili Reisinin ağzından duyduğu isme eyvallah der fetöcü trollerin yeni oyunuda bu Akpartiliyim ama bu kez oy yok düşmeyin bu tuzaga...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler. (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Reis Malatya nın gerçek lerini bilmiyor. bilemez çünkü birisi o na ulaşımı ve doğru ları hep engel ledi.ve bugün e kadar gelindi.Ama bu sefer oyunu biz oynayacağız. Reis e can feda ama bunlara oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Fanatik bir akp liyim ama dha oy vermiyecmm cnku bi faydsni goremdmm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meclis önemli (5 yıl önce)
    Başkanlıkta Gürkan mecliste MHP
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (5 yıl önce)
    İşte siyaset böyle bir şey. Ne kadar samimiyetten uzak. Eminim orada bulunan insanların hepsi de Selahattin Gürkan in adaylığını desteklemediler, ama bugün hepsi bir anda Gürkan ci oldu. "Kral öldü, yaşasın yeni kral" diyecekler. Gürkan sakın inanma. Eğer bunlara inanirsan kaybeden sen olursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (5 yıl önce)
    yav he he bizde inandık çok güzel hizmetlere kandık
    0
    0
    Yanıtla
  • :)
    0
    0
    Yanıtla
  • rüstem (5 yıl önce)
    bu kadar hak yedikten sonra umarım ahirette de birlikte olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Sayin Selahattin Bey, Burada sadece ve sadece size seslenmek istiyorum.Bir Malatyalı olarak Battalgazi Belediye Başkanı olarak Osman Güderi,Yeşilyurt Belediye Başkanı olarakta Mehmet Çınarı destekliyoruz.Bu ekiple Malatya Merkez ilçelerinde Çok güzel çalışmalar yaparsınız.Halkın nabzi bu şekildedir. Şehrin Büyükşehir belediye başkanı siz olacağınız için altını çizerek söylüyorum çalışma ekibiniz çok ama çok önemli olmalıdır.Aksi taktirde her kafadan ses çıkar. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz Saygılarımla....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Buna çok güldüm körler sağırlar birbirini ağırlar tabi övecekler ama çakırdan iyi yaptığı kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • mrt (5 yıl önce)
    hiçbirine daha oy yok bakalım sizi kim teselli edecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Oy yok boşuna nefesinizi tüketmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Allah kimseyi gördüğü günden geriye bırakmasın ..amin
    0
    0
    Yanıtla