SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Genç Başkan Yardımcısı Defnedildi

0
Güncellendi - 2021-04-13 02:29:39
AKP'li Genç Başkan Yardımcısı Defnedildi
A- A+ PAYLAŞ

Önceki gün, İzmir'de vefat eden AKP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Malatyalı 22 yaşındaki Hacı Bayram İçli'nin cenazesi Malatya'ya getirildi ve Malatya Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İzmir yerel medyasındaki haberlere göre, Hacı Bayram İçli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Şubat ayında yapılan AKP İzmir İl Kongresi'nin yapılacağı salondaki düzenleme işlerinin yapıldığı sırada kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırılmış ve üç kez duran kalbi tekrar çalıştırılmış, hayata döndürülmüştü.

Hacı Bayram İçli, geçtiğimiz günlerde bir kez daha rahatsızlandığı ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği öğrenildi.

AKP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Uğur Satış, yayınladığı başsağlığı mesajında, " Acının tarifi yok ... Uzun süredir birlikte yol yürüdüğüm hacı bayram içli başkan vekilim kardeşim,dostum vefat etmiştir. Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor.mekanın cennet olsun güzel kardeşim..." ifadelerini kullandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız