SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

0
Güncellendi - 2018-07-03 21:32:53
AKP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekili seçilen AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, mazbataları Malatya Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu yetkililerinden aldı. Ankara’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin mazbatası ise AKP İl Başkanı İhsan Koca aldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Omuzlarımızdaki yükün ve sorumluluğun bir kat daha arttığını ifade etmek istiyorum. Malatya milletvekili olmaktan, Malatyalılara hizmet etmekten büyük onur duyduk. Bundan sonra bu onuru inşallah yüzümüzün akıyla taşıyalım istiyoruz." dedi.

-“Dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışmaya devam edeceğiz"

Çalık, 24 Haziran seçimlerinin Malatya'ya, Türkiye'ye, millete, bütün Müslüman coğrafyalara, ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan'a umut bağlayan tüm coğrafyalara hayırlı olmasını diledi.

Dünyanın gözünün 24 Haziran seçimlerinde olduğunu ve Türkiye’yi oyun oynamak isteyenlerin bir kez daha kaybettiğini belirten Çalık, "Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'siz bir Türkiye tasavvur edenlerin heveslerinin kursaklarında kaldığı bir seçim oldu. Adaletin ve hukuk sisteminin temin, tesis ve devam ettiği bir Türkiye'yi, inşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra da devam ettireceğiz. Büyüyen, gelişen Türkiye ile yapılması gereken tüm icraatlara sonuna kadar devam ederken, Malatya'ya yapılması gereken hizmetler için de milletvekili arkadaşlarımızla dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

-“Malatya'mıza, Türkiye'mize ve bütün mazlum coğrafyalara hizmet edeceğiz”

Çalık şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, artık hükümet kurma krizlerinin sona erdiği, egemenliğin direkt sandığa yansıdığı, arada herhangi bir kurum olmadan, milletin kendi iradesini sandığa yansıtarak cumhurbaşkanını, milletvekillerini ve partilerini seçtiği bir sistem. Bürokratik oligarşinin minimuma indirildiği ve olağanüstü vesayetlerin yaşandığı dönemlerin geride bırakıldığı bir Türkiye'yi inşallah inşa edeceğiz. Omuzlarımızdaki yükün ve sorumluluğun bir kat daha arttığını ifade etmek istiyorum. Malatya milletvekili olmaktan, Malatyalılara hizmet etmekten büyük onur duyduk. Bundan sonra bu onuru inşallah yüzümüzün akıyla taşıyalım istiyoruz. Hem Malatya'mıza hem Türkiye'mize hem bütün mazlum coğrafyalara hizmet edeceğiz."

-Kahtalı: “Memleketimiz için çalışacağız”

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise memleketin huzur ve refahı için çalışacaklarını ve ekonomiyi büyütmek için gayret göstereceklerini ifade ederek, “Memleketimiz için çalışacağız, memleketimizin huzuru ve refahı için çalışacağız. Aynı şekilde ekonomimizi büyütmek için gayret içinde olacağız. Ülkemizde birlik ve beraberliğin tesisi için gayret edeceğiz.” Dedi.

-Çakır: “Malatya’mız için el birliği ile çalışacağız”

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da milletvekilliğinin kutsal bir görev olduğunu bildiklerini dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde, milletvekili arkadaşlarıyla el ele vererek Türkiye için çalışacaklarını söyleyerek, “Allah mahcup etmesin, kutsal bir görev olduğunu biliyoruz. Malatya’mızın sorumluluğunu ve yükünü, ülkemizin sorumluluğunu ve yükünü omuzlarımızda hissediyoruz. Bu makamları bugüne kadar hep hizmet kapısı olarak gördük. Buralar gelip geçici görevlerdir. Bizlerde bu dönem içerisinde birlik ve beraberlik içinde, bütün arkadaşlarımızla, tüm teşkilatlarımızla, Malatya’mız ve ülkemiz için gayret edeceğiz. Malatya’da AK Parti döneminde yapılan büyük yatırımların devamı noktasında, yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında, devam eden projelerin hızlandırılması adına ve Malatya’mızın daha güzel bir şehir olması adına bütün belediyelerimizle, Yerel yönetimimizle bütün STK’larla, kamu kuruluşları ile hepimizin bir amacı olmalı ve Malatya’ya hizmet olmalı. Çünkü hemşehrilerimiz hizmet etmek adına bizleri buralara gönderdiler. Tabiki temel de yeni sistemin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin daha büyük bir güç getireceğini, daha dinamik bir yapı getireceğinden hiç şüphemiz yok. Allah mahcup etmesin.” diye konuştu.

-Koca: “Daha güzel günler yaşayacağız”

AKP İl Başkanı İhsan Koca, 24 Haziran seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında; “Türkiye olarak yeni bir döneme başlıyoruz. Parlamenter hükümet sistemini noktalayıp, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde ülkemizin İnşallah daha güçlü yarınlara, daha mutlu yarınlara ulaşacağını umut ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bundan sonra ülke ve millet olarak daha güzel günler yaşayacağız.” İfadelerini kaydetti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • muhasebeci (5 yıl önce)
    Ahmet Çakır da vekil oldu ya :((( yazık bu memleketime yazık.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Yiğit (5 yıl önce)muhasebeci isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet Çakırı ne denli tanıyorsun veya kendisini görmüşlüğün varmı. Birşeyle itham etmeden önce kul hakkını göz önünde bulunduruyor musunuz. 15 Temmuzda Malatyada ki onurlu dik duruşun sahibi Malatyayı 10 yılda hep ileriye taşıyan Ahmet Çakıra bu denli ithamlarda bulunmak nankörlüktür bunu kendinize yakıştıyorsanız o sizin vicdanınızla iç muhasabenizdir tabi adını kullandığınız gibi muhasebeciyseniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kara (5 yıl önce)
    Malatyanın utanç tablosu
    0
    0
    Yanıtla
  • recep eren (5 yıl önce)
    sonbaharda yerel seçım var.belediye başkanlıgındaa resim çektırın,,,,.reise 70 bin oy kaybettiren tablo
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (5 yıl önce)
    şunlara oy verdiniz seçtirdiniz.kardeşim Allah aşkına hangisi çıkıpta mecliste Malatyanın sorunlarını dile getirecek.Ben sölim.hiçbirisi.Yine Veli ağbaba malatyanın sorunlarını dile getirecek.Birde Fendoğlu konuşmaya çalışacak.Allahtan 2 vekil oldularda kurtulduk biraz veli ağbabadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Desteklemitoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Kendi kendilerine gelmiş, kendileri foto çektirmiş, hiç mi 1 kişi yoktu adliyede bir tanıdık, hiç mi avukat yoktu destek veren, Adliyeye gelmişler mazbata almaya, her birinin en az 3 tanıdığı olsa, arkadaki resim biraz daha dolu olmaz mıydı?, Tüm Reis yandaşları ve destekçileri Çakır ve Çalık karşıtıyken , ve bunları her yerde dile getirirken; Israrla ve inatla kendilerini neden şu sıralamaya yapıştırıp kaldılar ki?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Malatyalı (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Sırf muhalefet olmak için yorum yapmak için karalamayı kendine iş edinen insanlar topluluğu Çalık veya Çakır ın ne zarını gördünüz de dışarıdan duyduğunuz kulaktan dolma laflarla bunları yazma haddini kendinizde buluyorsunuz Malatya sizin gibilerin yorumlarıyla Vekilini Başkanını yalnız bırakmaz herkes neyin ne olduğunu biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMBO (5 yıl önce)
    malatya yı Adıyaman a bağlarsalar malatyanın yüzü güler Tüm kamu kurumlarına Adıyamanlılar dolduruldu Vekil Adıyamanlı Belediye Başkanı Adıyaman lı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    Malatya'da yerel yöneticiliği ile kendini ispatlamış, şimdi ise milletine ve memleketine hizmet için yetkiyi hemşehrilerinden alan Sayın Çakır'a başarılar dilerim. Rabbim yolunuzu açık etsin Malatya'nın Kahraman Başkanı...
    0
    0
    Yanıtla
  • bırak isimleri kardeşim malatya için yapılan yorumlar var ama nedense tum yorumlar su isim bu isim malatyanın hali ortada fındıga verilen değerın yuzde 20 verilmiyor kayısı malatyanın sılueti değişti her yer beton oldu sorun cokta hangi birini yazalım
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih dogdu (5 yıl önce)
    ne yapacaksınız etraf şehirlere bakarsanız ne yapacagınızı anlarsınız Yol yok parklar çar çakal dolu vs vs vs
    0
    0
    Yanıtla
  • veysel (5 yıl önce)
    Ak partiyi Malatya da yüzde 13 oy kaybına uğratan fotoğraf. Reis hiç uzaklarda aramasın nedenini, herşey açık ve net.
    0
    0
    Yanıtla
  • gündüzbeyli (5 yıl önce)veysel isimli kullanıcı yorumuna
    veysel arkads cok guzel ozetlemiş oy kaybına ugratanın hepside aynı kareye girer mi buyuk tesaduf olur mu ne zaman bu arkasdslar gider malatyanın yuzu kayısı kimliği o zaman aydınlık acık ve net
    0
    0
    Yanıtla