SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin MKYK ve Diğer Kurullarındaki Malatyalılar

0
Güncellendi - 2021-03-27 18:59:49
AKP'nin MKYK ve Diğer Kurullarındaki Malatyalılar
A- A+ PAYLAŞ

ERMENİ CEMAATİNDEN MALATYALI TEMSİLCİ MKYK'DA.. Adalet ve Kalkınma Partisi 7. Büyük Kongresi'ni 24 Mart Çarşamba günü Ankara'da yaptı; Kongre'de Genel Başkan seçimi yapılmasının yarı sıra, partinin yönetim organlarından biri olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday olarak katıldığı ve 1284 geçerli delege oyunun tamamını alarak yeniden AKP Genel Başkanlığı'na seçildiği Kongre'de, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi ve Öznur Çalık da bir kez daha MKYK üyeliğine getirildi.

AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi ve Öznur Çalık'ın yanı sıra, Malatya kökenli iki isim MKYK üyeliğine, bir isim Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'na seçilirken, MKYK üyeliği ve Disiplin Kurulu'nda da birer Malatyalı isim yer aldı.

Türkiye Ermeni Cemaatinin önde gelen isimlerinden Arapgirli Sevan Sıvacıoğlu da MKYK'da

Buna göre, İstanbul'daki Ermeni Cemaati'nin önde gelen isimlerinden biri olan ve Malatya - Arapgir kökenli Dr. Sevan Sıvacıoğlu ve Malatya - Darende kökenli, eski Bakan Fatma Güldemet Sarıoğlu AKP MKYK Üyeliğine seçilen diğer Malatyalılar arasında yer aldı.

Malatya - Darende doğumlu, 26, Dönem AKP İstanbul Milletvekili Serap Yahşi Yaşar AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'na, Malatya doğumlu - Malatya İmam Hatip Lisesi mezunu, 26. Dönem AKP İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci AKP MKYK Yedek Üyeliği'ne ve yine Malatyalı olan AKP eski Gençlik Kolları Genel Başkanı ve son seçimde AKP Malatya milletvekili aday listesinin son sırasında yer alan Vahit Atalan da Merkez Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğine seçildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Öznur Hanım ve Bülent Tüfenkçi Malatyanın hakkını savunmadıktan sonra bakan olsa ne olur, MKYK ye seçilse ne olur. Sultansuyu harasında ki yağma ve talana seyirci kalanlardan bu memlekete bir fayda geleceğine nanmıyorum. Bu yağma ve talanda rantçıların tarafını tutanlardan bu memlekete bir fayda geleceğine inanmıyorum. Malatya ya meydan okuyan bir kaç Elazığlı bürokrata sessiz kalan ve cevap veremeyen bu milletvekillerinden Malatyay ya bir fayda geleceğine inanmıyorum. Malatya da ki bölge müdürlükleri tek tek Elazığa taşınırken sessiz kalan bu vekillerden Malatya ya bir fayda geleceğine inanmıyorum. Bölge hastanesi Malatya dan alınıp Elazığa verilirken sessiz kalanlardan Malatya ya bir fayda geleceğine inanmıyorum. Yarış atı yetiştirilen harar Malatya da iken at yarış hipodromunun Elazığa yapılmasına seyirci kalanlardan Malatya ya bir fayda geleceğine inanmıyorum. Vagon onarım fabrikası Malatya da boş dururken, demiryolu ekipmanı fabrikasının Sivas a yapılmasına seyirci kalanlardan Malatya ya bir fayda geleceğine inanmıyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Ee Malatyaya ne faydaları var?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Black (3 yıl önce)
    Sen cenaze yapamazsın . Jandarma fotoğraf çeker kontrol eder. Sokakta maskesiz olursan ceza yazar . Düğün yapamazsın okula gidemezsin ama onlar kongre yapar eğlenir konusur ... adalet yoksa o ülkede başka ne olursa olsun fayda etmez. Yettiniz artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)Black isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzınıza Sağlık Hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya menfaati (3 yıl önce)
    Oleyyyy yine 2 tane MKYK üyesi daha çıkardık yaşasın Malatya'ya çok büyük yatırımlar olacak...(Anlayana)
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Rabbimiz cellecelaluhu hayırlı uğurlu eylesin inşaallahu teala
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    mümkünse hiç Malatyalı olmasın. bir Malatyalı ile satılmadık yer kalmadı Malatya da. birden çok olursa hiç düşünemiyorum Malatya'nın halini.
    0
    0
    Yanıtla