SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Temayül Yoklaması Pazar Günü

0
Güncellendi - 2018-11-17 00:00:53
AKP'nin Temayül Yoklaması Pazar Günü
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, pazar günü adaylar için temayül yoklaması gerçekleştireceklerini söyledi.

Koca, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurularının sürdüğünü ifade etti.

Başvuruların yarına kadar devam edeceğini hatırlatan Koca, ardından pazar günü Şeker Fabrikası yakınındaki yeni kapalı spor salonunda temayül yoklaması yapacaklarını kaydetti.

Koca, temayül yoklamasında geleneksel yöntemlerin kullanılmayacağını belirterek, "Süreci hızlandırmak adına genel merkezimizin uygulamaya aldığı e-Temayül şeklinde temayülümüzü gerçekleştireceğiz. Bu sistemle hem geçersiz oyların kullanımı hem de mükerrer oy kullanılırsa bunun engellenmesi sağlanacak. Ayrıca gelişen teknolojiye de ayak uydurmak amacıyla e-Temayül sistemine geçmiş bulunuyoruz. Temayül Türkiye genelinde yapılacak." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • Ramo (5 yıl önce)
    temayülün de hikaye olduğunu herkes biliyor.AKP kimi aday gösterirse yata yata alır merkezde.Lakin Selahattin GÜRKAN beye şehirde çok sempati var.Ben de dahil.(hayatımda oy vermedim iktidar partisine ve adaylarına).Selahattin beyin dışındaki büyükşehir adayı kim olursa olsun kazansa bile düşük oyla kazanır.işyerimde yaklaşık 60 kişiyiz.yarısı akp ye oy vermeyen arkadaşlar.onların çoğu da benim gibi düşünüyor.Büyükşehir için Selahattin beyden iyi bir seçenek çıkmaz.En azından iktidar içinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sümeyye (5 yıl önce)
    Liyakat sözkonusu olacaksa vazgeçilmez isim çalıştığı makamlarda işinin hakkını veren Mahmut Polat Yeşilyurt Belediye Başkanı olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Malatya'da; Battalgazi için ALİ EKİNCİ, Büyükşehir için ise Selahattin GÜRKAN Tercihimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan (5 yıl önce)
    Kimse Hacı beyden bahsetmemiş demek ki aday olarak onu gösterecekler...
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Benim düşüncem Malatya için en güçlü aday Selahattin Gürkan beyin olması lazım çünkü sayın başkan hizmet yaparken ayrım yapmıyor.Kişilerin siyasi görüşlerine göre hizmet yapmıyor.Adam gibi adam diğerleri geç hepsi boş
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (5 yıl önce)
    Eğer iş yapacak adam istiyorsanız Battalgazi için en doğru isim Ali Ekincidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet bilim (5 yıl önce)
    Battalgazi ilçemize doğma büyüme Battalgazili olan temiZ-dürüst ve başkanlığı en dürüst ve samimi bir şekilde halkın katılımıyla yapabilecek Battalgazinin gülen yüzü MURAT BİLİM in aday gösterilirse mevcut aday adayları içinde en çok oyu alacak kişidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Buraya yazmanızın hiç bir mantığı yok ak parti iletişim merkezi (AKİM)’e yazın suanda ciddi derece Büyükşehir için Selahattin Gürkan’a talep yoğunluğu ulaşmış durumda sizlerden ricam karalama kampanyası şeklinde değilde halk olarak taleplerimizi iletelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Kileyikli (5 yıl önce)
    Yeni bir yüz liyakat ve öz be öz Malatya evladı istiyosunuz. Mahmut Polat Yeşilyurt için değerlendirilmeli. Zirâ başımız agrimaya devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Ne temayülü Anlamadım......
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru. Daha geçen gün Mehmet Özhaseki açıklamıştı.',Haftaya açıklamaya başlayacağız.Adayları tespit ettik' diye .Bu yapılan sadece göstermelik temayülüdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    Muzafferi orduzu da aday yapmadılar battalgazi de nasil yapacaklar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (5 yıl önce)
    İnşallah Malatya'nın öz evladı bir başkan adayı gösterilir. Aksi takdirde oy yok. Sayın rte ne olur bu teyamül yoklamasına bakıpta adayı belirleme. Vatandaşın sesine kulak ver..
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (5 yıl önce)
    YAzihan icin Genc Dinamik Caliskan bir Belediye Baskani Istiyoruz.EREN TOPCU
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza (5 yıl önce)
    Haluk başkandan Allah razı olsun biz hakkını ödeyemeyiz. İnşallah temayüllerde ilk sırayı alır da hizmetler arapgirimize gelmeye devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (5 yıl önce)
    Temayül yoklamalarını bilmem de gönlümüzden geçen belli... Selahattin Gürkan Büyükşehire. Osman Aladağ Yeşilyurt’a... Tabi ki Cömertoğlu Arapgir’e... Bir de İskenderoğlu var Akçadağa hayırla hizmetleri nasip olsun inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Deterjancı (5 yıl önce)
    Gürkan önce Cezmi kartay caddesini halletsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ensar (5 yıl önce)
    Cezmi kartay esenlik çevre yolu şelale vagon fabrikası
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Levent Akmil (5 yıl önce)
    Yaptıkları adeta yapacaklarının teminatı olan inanmayan çınar parka baksın Malatyanın has evladı yarım kalan işlerini tamamlama vakti geldi. Yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (5 yıl önce)
    Battalgazi için adayımız Muzaffer Karakuş
    0
    0
    Yanıtla
  • O.binbasioglu (5 yıl önce)Onur isimli kullanıcı yorumuna
    Her zaman her yerde desteğimiz tam
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Akpnin adayı Selahattin GÜRKAN olursa ailecek oyumuzu seve seve veririz yoksa akpye oy moy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • arif t (5 yıl önce)
    HER SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ HALK KİMİ İSTERSE ONU ADAY YAPACAKLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mark Twain (5 yıl önce)
    Politikacının hayatının yarısı seçmeni, öbür yarısı birbirini aldatmakla geçer. Mark Twain
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    umarım halkın temayülüne kulak verilir. her temayülde halkın istediği adaylar değil kendi adaylarını gösteriyorlar. iş bu defa gerçekten ciddi. halkın istemediği bir aday sürpriz sonuçlara gebe olabilir. benim adaylarım: selahattin gürkan ve haluk cömertoğlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mertcan (5 yıl önce)
    Temayülün hikaye olduğunu düşünmekteyim. Malatyalılar size değil Cumhurbaşkanı için size oy veriyor. Keşke Malatya'da bir Eskişehir bir Antep bir Antalya gibi marka şehir olsa . Eskişehir'in üniversiteleri var, Antep'in yemeklerinden tutunda ünlü fıstığı var, Antalya'nın seraları ve lüx otelleri var. Bakın Malatya'nın kayısısı var, karaciğer nakli yapan bir üniversitesi var Malatya'dan Nemrut parkı daha yakın, dünyanın en eski kılıçları var kendine has yemekleri var. Tekstil ağırlıklı sanayisi var bizim memleketin potansiyeli çok yüksek. Tek isteğim bu potansiyeli açığa çıkaracak bir belediye başkanının gelmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin ERDÖNMEZ (5 yıl önce)mertcan isimli kullanıcı yorumuna
    Tekstil ağırlıklı sanayisi var bizim memleketin potansiyeli çok yüksek. Tek isteğim bu potansiyeli açığa çıkaracak bir belediye başkanının gelmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan 'ın büyükşehire aday gösterilmesi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul (5 yıl önce)
    Deneyimi, siyasette dik duruşu, mert ve delikanlıca sözünün eri makam mevki için kimseye eyvallah etmeyen farklı olduğunu ispatlamış gönüllern adamı sn MUSTAFA ŞAHİN ; Büyükşehir belediye başkanlığı için, genel merkez dahil bir çok kesimin ısrarına rağmen kendisinin istememesine karşılık genel merkezce sürpriz yapılabilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • sadece insan (5 yıl önce)Ertuğrul isimli kullanıcı yorumuna
    Sn. Ertugrul Yazdıklariniza kaç Malatyalı inanir acaba? El insaf yahu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (5 yıl önce)Ertuğrul isimli kullanıcı yorumuna
    YAPMA YA...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Ertuğrul isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı olmazsak yutacaz yani... Mustafa Şahinmiş!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şelaleciler in ileri geleni olabilir sende nabız yoklama nabza şerbetçiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Gardaş temayül yoklaması sonrası kararı kim veriyor Reis degil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif k. (5 yıl önce)
    Ak partinin oylarının düşmemesi için Battalgazi de aday göstermesi gereken isim muzaffer karakuş’tur Aksi takdirle sürprizle karşılaşılabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    kim olsa kazancak hangi temayül yoklamasına uyulduki şelaleciler in 3 adamı da başkan olacak Adıyaman lı olan iki belediye başkanımız bu dönemde artar 3 belediye battalgazi büyükşehir ve Yeşilyurt un Adıyamanlı adayı olur MALATYA MIZIN ADINIDA DEĞİŞTİRİN ADIYAMALATYA YAPIN İŞ BULAYIM VU KENTTEN DE GİDECEM Malatya lıya işyok büyükşehir battalgazi ve Yeşilyurt belediyesine Adıyaman Elazığ Diyarbakır muş kayseri samsun bingöl lü dolduruldu Malatya lılar a iş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ertuğrul (5 yıl önce)Sözcü isimli kullanıcı yorumuna
    Siz kimin sözcüsüsünüz bu ne kin ve ayrımcı şövenist bir anlayış. Adam gibi adam olsun nereli olduğu ne fark eder. Acaba kendini bir sorguladın mı 3 göbek ileriniz nerelere dayanıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kardeş senib Adıyaman lı olduğun kesin bu gerçekler yalansa söyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kitabın ortasından konusmussun helal
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Baran Şeker (5 yıl önce)
    Battalgazi için adayımız Muzaffer KARAKUŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer Binbasioglu (5 yıl önce)Ali Baran Şeker isimli kullanıcı yorumuna
    Battalgazi belediye başkan adayımız sayın Muzaffer Karakus'tur bölgeye hakim dertlerini,sıkıntılarını bilen liyakat sahibi bölgenin şuan içinde bulunduğu mağduriyeti bilen ve çözüm odaklı çalisacağına inandığımız ak davanın ak adamı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Cemal Akın veya Selahattin Gürkan aday gösterilmeli. Adıyamanlıların burada başkanlık yapması ne hacet?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aslan (5 yıl önce)
    Battalgazi belediye başkanı olarak Çalışkan dürüst mütevazi biri olan Muzaffer Karakuş u görmek istiyoruz.Hem belediye işlerinde tecrübeli hem hak yemeyen yedirmeyen bir insandır biz ondan razıyız Allah Yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Batuhan (5 yıl önce)
    Arapgire HALUK CÖMERTOĞLU yeniden aday gösterilsin.Arapgiri Malatyanın en güzel ilçesi haline getirdi .İnşallah hata yapılmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Allah aşkına milletin aklı ile dalga geçmeyin millet perişan kim gelirse gelsin sistem aynı kendinize bir özel bir tezgah kurmuşlar ha Ahmet ha Mehmet allah hepimizi islah etsin bu
    0
    0
    Yanıtla
  • ?????? (5 yıl önce)
    Ben yapacağınız temayül yoklamasına inanmıyorum. Yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Maksat prosedür işlesin. Eğer bu memlekete birşeyler katmak istiyorsanız elinizi vicdanınıza koyun ve projeden altyapıdan teknik işlerden anlayan bir mimar yada mühendis seçin. Bugüne kadar gelenler ne yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan tunç (5 yıl önce)
    Ehliyetli Liyakatli, AK Partiye hizmeti olan, Malatya Sevdalısı, Halktan biri,Tevazu Sahibi, Arapgir Belediye Başkanımız Sayın Haluk CÖMERTOĞLU Başkanımız Malatyamıza ve AK Partiye GÜÇ VE BİRLİK BERABERLİK KAZANDIRACAKTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaşıkçı (5 yıl önce)
    Bunların seçtiğine oy vermem
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    büyüük şehir adayımız selahhattın gurkandır
    0
    0
    Yanıtla
  • YİĞİT (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan’ı Büyükşehir belediye de göstermediğiniz sürece oy alamazsınız zaten milletin asgari ücretlinin geçim sıkıntısından dolayı ak partiye bir tepkisi var birde halkın istemediği Buralı olmayan adayları dayatmayın halkın %90 nı böyle düşünüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Boşuna yapmayın sayın başkan temayül falan.1.çıkan isim aday olamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    hiçbir önem ve ehemmiyeti yok.
    0
    0
    Yanıtla