SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Alabildiğimiz Kadar Puan Almak İstiyoruz”

0
Güncellendi - 2019-11-07 13:46:44
“Alabildiğimiz Kadar Puan Almak İstiyoruz”
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Erkan Kaş, “Şuan herkesin takımı ileriye götürme mücadelesi var” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Kaş, Süper Lig’de Anadolu takımlarının iyi futbol oynadıklarını ifade etti.

Kaş, bir gazetecinin ‘Kasımpaşa maçında özellikle hakemle ilgili yaşananlara ilişkin neler söylemek istersin?’ sorusuna, “Hakemi konuşmak doğru olmaz. Maçtan sonrada olaylar oldu. Bence onları çok uzatmanın bir anlamı yok” cevabını verdi.

Kasımpaşa karşısında iyi bir futbol oynadıklarını ifade eden Kaş, “Bizim için güzel bir maç oldu, iyi oynadık. Galibiyete çok yakındık. Sonrasında gelişen kötü olaylar nedeniyle 1 puan alabildik. Şimdi önümüzde Göztepe maçı var. Bu karşılaşmaya iyi hazırlanıp, oradaki kötü durumu kendimize avantaj olarak çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Kaş, takımda her oyuncunun hazır olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Takımda oynayan oynamayan her arkadaşımız hazır durumda. Ben ya da bir başkası oynar, takım için o çok fark etmiyor. Şuan herkesin takımı ileriye götürme mücadelesi var. Şans bana ya da bir başkasına gelirse herkesin elinden geleni yapacağını düşünüyorum.”

Süper Lig’de ilk üçte Anadolu takımlarının olduğunu anımsatılması üzerine Kaş, “Bu, futbolun güzellikleridir. Şampiyon olan Bursaspor, Trabzonspor var. Neden biz, Sivas ya da bir başka Anadolu kulübü olmasın? Herkes gerçekten futbolunu değiştirdi. Futbol gelişiyor, bu Anadolu takımları içinde böyle, özellikle Anadolu takımları içeride çok iyi futbol sergiliyor. Kim gelirse gelsin büyük ya da küçük takım fark etmiyor” yorumunda bulundu.

Kaş, takım olarak alabildikleri kadar puan alıp, ligde üst sıralarda yer almak istediklerini kaydederek, “Lig sonunda bir, iki, üç olur. Bunu hepimiz göreceğiz ama biz alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz” dedi.

Ligin 11.haftasında İzmir ekibi Göztepe ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Kaş, “Güzel bir maç olacak. Onlarda açık futbol oynuyorlar. Onlarında galibiyete ihtiyacı var. Bizde puan almak istiyoruz. Hedeflerimiz var. Bundan dolayı çok güzel bir maç olacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    SEN VARSAN PUAN YOK..! DEVRE ARASINDA NE OLUR GİT BİZİ DAHA FAZLA GÜNAHA SOKMA HADİ BU İYİLİĞİ YAP BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ...
    0
    0
    Yanıtla