SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alanya'dan Alınan 1 Puan Benim İçin Kıymetli"

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Öncelikle buraya kazanmak için geldik ama Alanyaspor'a karşı alınan bir puan da benim için kıymetlidir” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Alanyaspor maçına iyi hazırlandıklarını söyledi. Hamzaoğlu, “Bugün çok güçlü ve iyi organize bir rakibe karşı, deplasmanda oynadığımız maçtan bir puanla ayrılıyoruz. Öncelikle buraya kazanmak için geldik ama Alanyaspor'a karşı alınan bir puan da benim için kıymetlidir, diye düşünüyorum” dedi.

“Alanyaspor’u tebrik ediyorum”

Oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı kutladığını aktaran Hamzaoğlu, “Maçın başından sonuna kadar oyun anlayışına sadık kaldılar. Oyun disiplininden kopmadılar. Mücadele ettiler. Fedakarlık yaptılar. Alanyaspor'un organize ataklarına engel olmaya çalışırken, rakibi hataya zorlayıp yakaladığımız hızlı hücumları gol ile sonuçlandırmaya çalıştık. Bunlardan bir tanesini atabildik. Bugün bizim de oldukça pozisyonumuz vardı. Kazanabilirdik ama Alanyaspor'un da pozisyonları vardı maçı kaybedebilirdik. Sonuçta berabere biten maç Alanyaspor’u tebrik ediyorum oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • M44 (3 yıl önce)
    Tebrikler Hocam, bu yolun sonu Uefa olur inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (3 yıl önce)
    HOCAMIZIN KARİYERİNE GÜVENİYORUZ Hocamız futbolculuk hayatında gerek efendiliği gerek futboluyla güzel izler bırakmıştır. Hocalık kariyeri başarılarla doludur .Hocamızı eleştirenler, akıl verenlerdin futbol bilgileri nasıl acaba. Haddimizi bilerek empati yaparak yorum yazarsak daha iyi olur gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Helal sana hamza hocam bir Türkiye ye oyun şeklini,taktiğini öğrettin,eline sağlık devre arasında transfer ihtiyacın, mutlaka vardır giderilirse,daha iyi olur,hamza hocam sen kendi doğru yolunda............. yürümeye devam et ............bu tür işi bilmeyipde boş beleş klavye takozları her yerde var,hangisine cevap vereceksin,kafanı bozma .................. yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu sene lig uzun,tam 42 maç ve bunun üstüne kupa maçlarınıda eklerseniz bayağı uzun soluklu bir süreç var önümüzde.eksiklerimizin üstünü örtmek yerine onları gidermeye çalışırsak daha iyi sonuçlar alabiliriz.böyle değerli oyuncuları hovardaca harcarsak önümüzdeki dönemde çok sıkıntı yaşarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Genco (3 yıl önce)
    Değerli hocam sol bek olarak kerim hafez o pozisyona uygun değil. Sol kanat veya sol açik oynasa daha verimli olur. Lütfen sol beke daha güçlü bir defansif adam koyun.çok fazla atak geliyor sol taraftan.bu bölgeyi acil güçlendirin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Hamza hocam tebrikler seni asla unutmayiz süpersin sayin malatyalilar hocaya takdik vermeyi Birakin bizim işimiz maçi izlemek takimi desteklemek her maç sonu herkes hoca oluyor ayip herkes yerini hadini bilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (3 yıl önce)
    Hocam ilerde 4 lu forvete biraz son vurus calistirman lazim. tetteh in son vuruslari iyi degil son dakkalarda kaleci ile karsi karsiya golu yapamadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Hocam sana güveniyoruz. Takımı da oyunu da beğeniyoruz. Onlar golü bulana kadar çok iyiydik pozisyon ürettik ve vermedik. Sonrasında düşüş oldu. Ben bu istikrarı devam ettirirsek iyi bir sırada bitirecegimize inanıyorum. Kubilay ve Umut Bulut önde baskıyı kuruyorlar. Kubilay neyse de Umut bunun için sahada. Rakip takımlar rahat çıkamıyor ve kolay oyun kuramıyor. Adem gerçekten bu takım için çok büyük değer. Son vuruşlar, gol vuruşları lazım. Elinize emeğinize sağlık kaplanlarımız ve hocamız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza şansa gidiyor kim nerde oynuyor belli değil sağ sol kanat kim forvet kim belli değil sadece defans ve ön libero var umut ve kubulay sadece boş koşu ve pres yapıyor şut yok adam geçme yok topa sahip olma yok şansa gidiyoruz bir yerde kopacak belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Aferim yılmaz şimdi sen neye yorum yaptın hangi akılla yaptın. Az bi de takdir et yaaa bu hazımsızlık bu hasedlikten daha kurtulamadınızmı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Hocam doğal olarak takımda düşüşler var. Kubilay , Acua,Adem,yorgun gözüktüler.Diğer Bazı futbolcularda da kısmi düşüşler vardı.Önümüzdeki maçlarda iyi rotasyonlar yapılırsa iyi olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL CANTÜRK (3 yıl önce)
    helal olsun ...hamza hoca"ya....helal olsun hamza"nın kaplanlarına.....yolunuz açık golleriniz bol olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    sayın hocam.. umut bulut.. kubilay kanatsızkuş ve olcay şahan. harika oyuncular hocam onlardan çok memnunuz. malatyaspor yönetimin yerinde olsam bunlarla üç yıl sözleşmesini uzatırım.. böle kaliteli oyuncuları nerden bulacağız. sayın hocam sizide kutlarımki bu üçlüyü ilk onbirde çıkarıyosunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hocam başarılarınız daim olsun forvet kısmımız sağlam olursa 2 sağlam forvet alırsak bu kadro ile ilk 3 e oynarız gibime geliyor. Ayrıca hamza hocam sizin geleceğiniz bence çok parlak olacak gibi tekrar sizi ve futbolcularımızı kutlarim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam forvet olani forvet oynatmıyor, umut ve kubi var ya abisi... Ronaldo gelse, neymar gelse sans bulamaz...
    0
    0
    Yanıtla