SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic Fenerbahçe'nin Radarında mı?

0
Güncellendi - 2019-06-27 15:42:38
Aleksic Fenerbahçe'nin Radarında mı?
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı Sırp on numarası Danijel Aleksic'in Fenerbahçe'nin radarında olduğu iddia edildi. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Evkur Yeni Malatyaspor'un beşinci sırada yer alıp, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmasında büyük bir rol oynayan Aleksic'in geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'un bu sezon en iyi performans gösteren oyuncularından olan Sırp on numara Danijel Aleksic için geçtiğimiz haftalarda ciddi bir teklifin olduğu ifade edilse de şuana kadar Sırp oyuncunun transferi noktasında netlik kazanan bir durum olmadı.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu 5. sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un en golcüsü ve vazgeçilmezi olan Danijel Aleksic, performansıyla birçok kulübün dikkatini çekti.

İsviçre Süper Lig takımlarından St. Gallen'den sezon başında transfer edilen Sırp on numara, bu sezon sarı kırmızılı takımın Süper Lig'de kaydettiği 47 golün 10'una imza attı.

Başarılı bir sezonu geride bırakan Aleksic için birçok kulüp devreye girerken, son olarak Sırp on numaranın Fenerbahçe'nin de radarında olduğu iddia edildi. Güncel piyasa değeri 2 milyon 250 bin Euro olan Aleksic'in Evkur Yeni Malatyaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un en istikrarlı ve en golcü ismi olan Danijel Aleksic, bu sezon Süper Lig'de 32 karşılaşmada 2 bin 482 dakika süre alırken, 10 gol kaydedip, 7'de asist yaptı. Aleksic, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 6 karşılaşmada 508 dakika sahada kalırken, 4 gol attı, 1'de asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla bir sezonda forma giydiği 38 karşılaşmada 14 gol atıp, 8'de asist yapan Aleksic'in güncel piyasa değeri 1 milyon 900 bin Euro.

Daha önce Genoa, Saint-Étienne, Greuther Fürth, FC St. Gallen 1879 takımlarının formalarını giyen Danijel Aleksic, ligin son haftasında Bursaspor karşılaşmasında izinli olduğu için forma giymemişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Bugğn aynı uçakla malatyaya geldik aleksic reis bizimle
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    düşünün ki Dia gibi vasıfsız bir kronik sakatın sözleşmesi devam ediyor , böyle yetenekli bir oyuncunun sözleşmesi 1 sene kadar sürüyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Kafanızı yormayınnnnnn.Sergen vermezzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ali Koç un Aleksiç i alabilmesi için televizyonlarda biraz daha para toplaması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Neden başkan kontratı uzatmıyor anlamadım Mina aynı şekilde
    0
    0
    Yanıtla