SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic Gol Krallığında 3'üncü Sırada

0
Güncellendi - 2018-12-07 06:07:14
Aleksic Gol Krallığında 3'üncü Sırada
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sırp on numarası Danijel Aleksic, Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı sıralamasında üçüncü sıraya yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de 14 hafta geride kalırken, Kasımpaşa'nın golcüsü Diagne Mbaye 16 golle, gol krallığında zirvede yer alıyor. Geçen sezondan buyana sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Senegalli golcü, en yakın rakibine 9 gollük fark attı.

Bu sezon Göztepe'nin Galatasaray'dan transferi Yasin Öztekin, 7 golle ikinci sırada bulunuyor.

Gol krallığında listenin üçüncü sırasını ise 6'şar golle 4 futbolcu paylaşıyor. Evkur Yeni Malatyaspor'un Sırp oyuncusu Danijel Aleksic ile birlikte Trabzonspor'dan Hudo Rodallega Martinez, MKE Ankaragücü'nden Mostapha El Kabir ve Antalyaspor'dan Souleymane Doukara üçüncü sırada yer alıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük ile Guilherme Costa Marques 3'er golle listede yer alıyor.

Sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'a İsviçre ekibi St. Gallen'den transfer olan Aleksic, şuana kadar 14 karşılaşmada bin 39 dakika görev aldı. Sırbistanlı oyuncu 14 karşılaşmada rakip ağları 6 kez havalandırırken, 2'de asist yaptı.

Ligin 10'uncu haftasında Malatya'da oynanan Trabzonspor karşılaşmasında bordo mavili ekibin ağlarına 2 gol bırakan Aleksic, Göztepe, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Akhisarspor ağlarını 1'er kez havalandırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız