SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic M.Başakşehir'le Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-09-01 01:37:06
Aleksic M.Başakşehir'le Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen Danijel Aleksic'i 3 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Süper Lig'de yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Başakşehir, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şu ana kadar Crivelli, Vieira, Aziz Eraltay, Gulbrandsen, Furkan Soyalp, Muhammet Demir, Mehmet Topal, Doğanay Kılıç, Azubuike ve Ponck'u renklerine bağlayan turuncu-lacivertlilerin son transferi Danijel Aleksic oldu. İstanbul ekibi, geride kalan sezonda Yeni Malatyaspor'da top koşturan ve yaz transfer döneminde Al Ahli'ye transfer olan 28 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir'in resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Sırp futbolcu Danijel Aleksic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı. Geçen sezon Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çeken ve sezon başında Al Ahli’ye transfer olan Aleksic, bundan böyle Başakşehir forması giyecek. Danijel Aleksic’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Metin (4 yıl önce)
    Adil Başkan iyi uykular bol güneşler
    0
    0
    Yanıtla
  • berber haluk (4 yıl önce)
    yazık kaçırdınız elinizi çabuk tutup geri alsaydınız ya aleksici çok iyibir oyuncuydu neden malatya tekrar almadı hayret bu oyuncuyu çok ararız çok malatya için faydalı iyi hatta çok iyi bir futbolcuydu yönetim uyurken başakşehir sessiz sedasız yaptı transferi
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Istediği parayı biz veremeyiz ancak yonetimde onun yerini doldurabilecek bir oyuncu alamadı kazanilan paralar ne oldu meçhul ben bu yönetime nw inanıyor ne de guveniyorum en az 3 transfer gerekli başkan çıkmış belki bir tane forvet aliriz belki diyor resmen dalga geçiyor camia ile yazikkk
    0
    0
    Yanıtla
  • PAŞA44 (4 yıl önce)
    Bu yorumları okuyunca acaba benmi yanlış şeyler öğrenmişim diye düşünüyorum. ucuza aldığımız topçuyu güzel parayla satıyoruz , sonra dönüp yüksek maaş ve yüksek bonservis bedeliyle almaya çalışalım şimdi sorarım size bu kafayla bu kulüp yönetilseydi şuan çoktan bu kulüpde adım adım amatör yolunda olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Basaksehir yakinda batar piyasada kim varsa topuyor oynatacagini oynatamayacagi kim varsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Sen istemezsen o,da başka yere gider sonuçta ekmek parası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Istememek mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Milyonluk Anadolu takımları ikinci, üçüncü liglerde can çekişirken uyduruk bir takımın geldiği-getirildiği yere bakın. Bu takımın geçmişi olmadığı gibi geleceği de olamaz. Birilerinin gönlü hoş olsun diye devletin dolayısıyla milletin parasını iç eden bir kulüp. Umut ederim en kısa sürede alt liglere düşer ve ömrünü tamamlar. Çünkü son derece gereksiz bir proje takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin ahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    AYNEN KATILIYORUM , SAMSUNSPOR ,ADANA DEMİR, ALTAY ..... DAHA NİCE KÖKLÜ KULÜPLER BUNLARIN ALDIĞI GİZLİ DESTEKLERİN BİNDE BİRİNİ ALMAMIŞIR ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Yazık ne buluyorsa başak şehirde ki. Malatya onu çok sevmişti
    0
    0
    Yanıtla