SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic Sonradan Girdi, Boutaib Yedek Kaldı

0
Güncellendi - 2018-11-21 18:14:15
Aleksic Sonradan Girdi, Boutaib Yedek Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'daki performansı nedeniyle Sırbistan Milli Takımı kadrosuna alınan Danijel Aleksic, Salı gecesi ülkesinin kendi sahasında Litvanya ile oynadığı UEFA Ulusal Ligi  maçının son dakikalarında oyuna girdi.

Aleksic, Hakem K. Tohver'in yönettiği ve Sırbistan'ın 4-1 kazandığı maçın 82. dakikasında Ljajic'in yerine oyuna dahil oldu.

Aleksic, geçtiğimiz Cuma gecesi oynanan ve Sırbistan'ın Karadağ'a karşı 2-1 galip geldiği UEFA Ulusal Ligi C Grubu maçında da yedek olarak sahaya çıkmış, ancak süre alamamıştı.

BOUTAİB BU KEZ KULÜBEDE..

Geçen Cuma gecesi oynanan Afrika Uluslar Kupası Elemelerinde Fas'ın Kamerun’u 2-0 mağlup ettiği maça ilk 11'de başlayan ve 64 dakika sahada kalan Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib ise, Salı gecesi Tunus'ta oynanan Tunus- Fas hazırlık maçında ise yedek kulübesinde kaldı ve süre alamadı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvador Milli Takımı'na çağrılan savunma oyuncusu Mina'nın takımlarının maçları ise haber yayına hazırlandığı sırada oynanmamıştı. Mina, geçtiğimiz Cuma akşamı Ekvador'un deplasmanda Peru ile oynadığı ve 2-0 kazandığı hazırlık maçında 90 dakika sahada kalmıştı. Mina, Ekvador'un Panama ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 galip geldiği maçta ise yedekler arasında yeraldı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Benin Milli Takımı'na çağrılan diğer oyuncusu kaleci Farnolle de, ülkesinin geçtiğimiz Cumartesi günü Gambiya'da oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu maçta, Benin'in kalesini korumuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız