SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic Suudi Arabistan Kulübüne Gitti

0
Güncellendi - 2019-07-09 02:11:05
Aleksic Suudi Arabistan Kulübüne Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da forma giyen Sırp on numara Danijel Aleksic, Suudi Arabistan'ın Al Ahli kulübü ile anlaştı.

Gectigimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Aleksic, sezon sonunda birçok kulübün dikkatini çekmişti.

Takımın Bolu'daki birinci etap kamp çalışmalarına katılan Aleksic, yönetim ile Istanbul'a bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan son görüşmenin ardından Sırp asıllı oyuncunun transferi netlik kazandı. Aleksic, Suudi Arabistan takımı Al Ahli ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü hazırlanan kliple Aleksic'e teşekkür ederken, Suudi Arabistan takımı ise "Ahmed bin Bakr al-Sayegh başkanlığında, Sırp uluslararası orta saha oyuncusu Danijel Aleksic ile 3 yıllık anlaşma sağladık" açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Suudi Arabistan Kulübü'nün Aleksic ile ilgili tweeti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bonservis 3 milyon euro , transfermarkt.com.tr de yaziyor. Çok iyi bir rakam, adam bir sezon sonra zaten bedavaya gidecekti. Şimdi önemli olan yerine bir değil iki tane iyi oyuncu alabilmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Transfermarkt ta 3.8 milyon Euro yazıyor. Çok iyi para, boş konuşmasın kimse. Bedava yorum yapmak kolay burada, ama futbolcu satamazsan tutunamazsin. Başkan ve ekibine helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    EN İYİ ADAMIMIZ GİTTİ ÇOK YAZIK OLDU! NE PAHASINA OLURSA OLSUN KADRODA TUTULMALIYDI AMA MAALESEF DEVREYE HER ZAMANKİ GİBİ MADDİYAT GİRİNCE HER ŞEY BİR ANDA TERSİNE DÖNÜYOR!
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Forvete almanya u21 in 9 numarası çok iyi alabilinirse çok is yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Sattınız bari yerine iyi futbolcu alın ankaragucunden cerci bu boşluğu doldurur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    yorum yazan arkadaşlar,bizim gibi anadolu kulüpleri futbolcu satmadan ayakta duramaz.Aleksiç i 130 bin euro alıp 2 milyon euroya sattık.Azubieke yi 200bin dolara alıp 2 milyon euro ya sattık. Yönetimi her transfer döneminde eleştiriyorsunuz.Transfer politikasının ne kadar doğru olduğunu sezon sonunda görüyoruz.Adil başkana helal olsun.Eğer bir Bursa gibi olmak ve küme düştükten sonra stadlarda ağlamak istemiyorsak böyle transfer politikaları izlemeliyiz.Daha iki yıllık bir süper lig geçmişi olan bir takımız.Şampiyon olacak halimiz yok.Merdivenleri teker teker çıkmalıyız.o günlerde gelir elbet.Eğer takımın ekonomik yapısı sağlam olmazsa günübirlik başarılara seviniriz.Konuyu uzun vadeli düşünmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Allahınızı severseniz ne ayakta durmasından bahsediyorsunuz. Sizi ayakta tutan masanınn 4 ayağından 3 ü kesilirse yerinede uydurma hayali bir ayakçık takılırsa bir süre sonra tüm masa yerle bir olur sonunda malatyaspor bırak ptt yi yine 2 lige gideriz. Biz onlara 5- 10 milyonluk oyuncuda alın demiyoruz. zaten aldıkları oyuncu 1-2 milyondan fazla verip kulübü batırın da demiyoruz. Talipleri son transfere bakın lütfen oyuncunun kulübü yok oyuncunun talibide yok oyuncunun bonservisi de yok. siz böyle bir transferin doğruluğundan nasıl söz edersiniz. şampiyon olacak halimiz yok diyorsunuz.Kimsede öyle birşey istemiyor zaten Rize geçen sene ligde kal0amk için 2 yarıda yapmış olduğı transferlere vermiş olduğu para bizim 3 yıl içinde vermiş olduğumuz paradan daha fazla. bizde ilk yarıyı sonlarda kapatırsak bırakın aleksiçi, sadığı ve bouttalibin bonservis paralarını emin ol onun 3-4 katı para harcamak zorunda kalacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş iyi yazmışsın da sattıklarımızın yeri dolmazsa adil başkanla Ali ravcı mı çıkıp oynayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • akif tütüncü (4 yıl önce)
    en iyi oyuncuları 3 krş a satıp dia minura doria barazite gibi çöpleri alın devran sizin nasıl olsa sattığınız oyuncularıda erol bulut satın aldırdı size rağmen diayı 1 miyon euroya kim aldı ......
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Emre Can (4 yıl önce)
    Bu saatten sonra Adil ve ekibi gidip izlesin maçları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Emre (4 yıl önce)
    Kimse sahip de çıkmıyor ki .....Azubukeyi sattı yerine kimseyi alamadı aynı şekilde Butalibide Sadigida Abubakarda Gilermede,Ademde öle işe yarar ne varsa sattı...aldigida yok Dia Rahman Buğra ile artık çıkar oynarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Tek umudum Segen hocaninda bu yönetimin zihniyetine dayanamayıp bırak gitmemesi.Adil artık git yav.illa düşürüp mu gideceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Ligden düsecek en büyük Aday malesef biziz, kadro dagildi 3 hafta sonra hocada gider. Cünkü hoca kadronun korunacagini ve takviye yapilacagini düsünerek geldi elde Kimse kalmadi sonucda cikip kendisi oynuyacak degil 4 yenilgi 1 beraberlik hoca istifa Tekrar sayin ravci macarasi Baslar . Cekirge 1 ziplar 2 ziplar Allah askina kadroya bakin Gidenler: Ertac, Alexsic ,Guilherme,Adem, Kamara,takimin en iyileri Kalanlar: Murat yildirim, Erkan Kas , Bugra, Bülent, Gelecekler: Haci sakir , mülhayim , Gullit , Van Basten , Rijkart , Maldini ile anlasilmis gelirlerse sayin ravciyi takmazlar isi zor 2 Gün önce destek amacli Malatya da Malatyastorede bir seyler almak icin gittim , Lakin gördügüm manzara karsisinda sasirdim kücük bir kulübe ve Cok az ürün satici Bayan gayet iyi niyetli ve güler yüzlü isini yapti.fakat öyle bir yer aciliyorsa cocuklar icin daha fazla secenek olmali yer büyük ve Araba Park yeri olmali öyle bekci kulübesi gibi 4 forma ile Kimse kusura bakmasin o is yürümez Üzülerek ciktim
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Malatyaspor 2003 yılında UEFA'ya gitti ve sonraki sezonlarda kadronun içerisinin boşaltılması sonucu iki sezon içerisinde önlenemez düşüş başladı. O başarılı kadrodan başta celaleddin, ayman, toth balazh gibi oyuncular hikmet Tanrıverdi gibi başarılı bir baskan tarafından satıldı ve takımın içi boşaldı. Şunda efsane malatyasporumuzun bulunduğu yer belli. Sayın yönetim size güveniyoruz ancak daha Avrupa'yı göremeden takımın içini boşaltıyorsunuz!!!. Birde üç kulvarda oynamak için oyuncu satmayı bırakın en iyi transferleri bizim yapmamız lazımdı. Gelen doğru düzgün transfer yok daha doğrusu oyuncu satınca gidenin renginde bir oyuncu alamıyorsunuz. 9 gün sonra UEFA'ya liste teslim edilecek. Bu oyuncular ne zaman gelecek? Ne zaman kampa katılacak? Ne zaman hazır olacak? Ne zaman takıma uyum sağlayacak? Yönetim olarak iyisiniz hossunuz ama transferde hep geç kaldınız. Bu birde tutar ikide tutar üçte tutmazsa o zaman Malatya'ya hesap veremezsiniz!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    2 milyona satılmış. Yönetimin kafasından bakarsak 130 bine aldık 2 milyona sattık büyük başarı elde ettik. Ama yönetim ne yapacak uefaya giden takıma bu ayarda futbolcuyu nerden kaç paraya bulacak. Şunuda hissediyorum borçsuz takımda ödemeler zamanında yapıldığı için malatya oyuncularından daha çok verim alma şansına sahip. Yönetimin şanslı yanı ve en takdir ettiğim yanı. Göndermeseler iyiydi. Yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Yönetim yalanları yönetim trolleri nedense taraftarın yorumlarına cevaplamalar yapıyor eldeki malzeme uefa da eleme oynayan en kötü kadro ve malzeme birşey beklemeyin başarı hayalll
    0
    0
    Yanıtla
  • ata (4 yıl önce)
    Sattığınız adamın maliyetini neden açıklamıyorsunuz,Adil başkana buranın bir ticarethane değil futbol takımı olduğunu hatırlatmak lazım,tamam finansal başarı tabiki de önemli ama istenilen sonuçlar gelmezse bizi o finansal başarı kurtarmayacak,bu takım da hala dia,seth gibi yesilturtspora verseniz oynamayacak adamlara para veriliyor sonra finansal basarıdan söz ediliyor,takımın en kilit oyuncuları bir bir satılıyor ve ortada hala transfer yok,göz göre göre takım düşüyor birisi acilen bu duruma müdehale etmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (4 yıl önce)
    herkes spor yazarı olmuş..ancak çar çar çar konuşursunuz...geçen senede konuştunuz sadık gitti boutaip gitti..naptı sadık fenerde başarı gösterebildimi..yayıncı kuruluş sıkıntısı var...takıma para girdisi şart..alexsic bugün 5 milyon avronun üstünde bir para kazadıracak..istediğini alırsın o zaman..siz ne konuşuyorsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    130 bin yoruya alıp yüksek parayla satmak yönetimin başarısı. kulübe maddi katkısı kesin oldu.. benim alnlamadığım şu.. bütün takımlar sattığı topçuyu kaça satıklarını söylüyolar.. adil başkan kaça satıldığını sen neden açıklamıyosun anlamış değilim. taraftarın seni eleştirmesinin tek sebebi bu.. aleksiç ten bonservis parası ne kadar aldınız. gerçek bi şekikilde açıklamazssanız biz taraftarların aklına bir çok soru gelir.. acaba adil gevrekte geçmiş yöneticiler gibi kata kule işinemi giriyor diye. üzerinde bu lekeyi silmek için alesiçin bon servis parasını delikanlı gibi açıkla..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Doğru iş yapılmış .İşaAllah iyi fiyatla gitmiştir.Kulüpler stratejik transferlerle para girdisi sağlamak zorundadır.Yaşamaları ve büyümeleri için bu elzemdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan bey (4 yıl önce)
    Diğer takımlar harika tranferler yaptı, biz yine başaramadık, başaramayızda. boş beleş trajnsferler peşindeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    burada onemli olan ne kazandik kardesim??
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Muhtemelen satılan diğer oyuncular gibi bu oyuncununda bonservisini öğrenemeyeceğiz. Türkiyenin en içe kapanık klüplerinden biri herşey gizli .sözkonusu para olunca daha bir sırlarla dolu hareket ediyorlar. Halen sadığın bonservisini net olarak öğrenemedik. Çünkü bu kulübün tüm muhasebe kayıtları gizli. önce azubuike sonra bouttalip sonra sadık ve şimdide aleksiç. bu klüp sattığı oyuncuların yerini dolduramama konusunda türkiye de bir numara. sonradan da sattığı oyuncunun yerini doldurmak için daha fazla paralar vererek oyuncu kiralıyor buna çelişki bu ne ticari zeka zayıflığı. Genel kulüpler çok büyük paralar eden oyuncularını satarlar 1-2 milyonluk oyuncu satmazlar. 5 milyonluk oyuncun varsa sat onu anlarım. Birde tuhaf açıklama şu. Bizim gibi klüpler satarak biryerlere geliyorlar. Görende seni oyuncu yetiştirme fabrikası sanır. Başkan halen kendini rahmetli İlhan cavcav gibi görmekten vazgeçmemiş. Zaten 19 Temmuzda kadroları uefaya bildirmek lazım zaten transfer yapamıyor bu takım. birde takımın en iyi oyuncusunu gönderiyorlar. Seyirci oyuncuya geliyor keyfe gelmiyor oraya. Sen top oynayacaksın bilet satasın. Bir kaç tane futbolu bırakmak üzere olan yabancı oyuncunun ismi transferde geçiyor. Muhtemelen de bonservisleri yoktur. Başkan bu diğer oyunculardan alınan bonservisleri ne yaptı ondan da haberimiz yok. Yahu bu kulübün yönetiminde futbolda anlamayan kim varsa girmiş. Diğer anadolu küpleri takır takır hemde araştırarark adı sanı duyulmamış çok güzel oyuncuları alıyorlar. 80 lerde yugoslavyadan 35 lik oyuncuları türkiyeye bol bol getirirdik gerçekten türkiye de çok da iş yaparlardı. Şimdi artık onlara da razıyım vallahi. Bunlar Futbolu unutmuş ancak bol miktarda para yiyici oyuncuları getirmeye çalışıyor. Dia zaten bu kiübe atılmış en büyük kazıktır. Daha onun gibi başka oyuncularda aldık ancak sonradan o oyuncuları anadoluya kiraladık. Fakat onlardan yediğimizi kazığıda sakladılar bizden. Velhasılı bu klüp transfer yapmayı bilmiyor. Kimse kendini kandırmasın EROL hocanın aldığı 3 tane oyuncu vardı. Guilherme, Aleksiç, Donald 3 taneden ikisi gitti. Birde seyircinin baskısı ile alınan Adem vardı o da gitti. Bu yönetim transferi bilmiyor. Futbolu da bilmiyor. Hoca nın istediğini getirirlerse tamam ama kendi istedikleri oyuncular yada menejerlerin istediği oyuncular mesele dia gibi büyük menejer kazıkları gibi klübü batırıyor. Gittikçe batıyoruz bunu kimsede görmüyor. PARALAR NERDE BAŞKAN PARALAR NERDE. HANİ 103 MİLYONLUK BÜTÇEMİZ VARDI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (4 yıl önce)
    Ya arkadaş tamam güzel futbolcuydu ama adama burda aldığının iki katını verirseler niye dursun..aleksici de bu yönetim buldu belki daha iyilerini bulur belli olmaz...yavaştan alıyoruz ama sağlam aliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (4 yıl önce)
    Ağzı olan yorum yapmış buraya malatyasporun seyirci geliri yok forma satış geliri yok tabiki futbolcu satarak kulüp daha uzun süre ayakta kalacaktır bir aleksiç kaç futbolcu alır malatyasporun elini rahatlatır bunu anlayıp yazan yok siz merak etmeyin malatyaspor yönetimi bu işi gayet iyi biliyor futbolcuyu para ettiğinde satarsan dahada büyürsün elin rahatlar
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    BRAVO !!! Bir Takım ancak bu şekilde Küme düşürülür...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Sattiklarinin yerini dolduramayan bir yönetim var Azubuke ile başladı Alexsic ile bitti zaten başkada oynayan oyuncu yoktu kulübüde sat Adil babanın çiftliği ya senin... İnşallah bu sene küme düşmeden bu Adilden kurtulacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlyas (4 yıl önce)
    UEFA'da gruplara kalacağız diye açıklama yapanlar çıksın kamuoyuna da hangi oyuncular ile kalacağımizi açıklasinlar.. böyle bir yönetim olabilir mi böyle bir vizyon olabilir mi ne yapılmaya çalışılıyor !! Maça çıkacak kaleci yok stoper yok orta saha yok forvet arkası yok forvet yok !! İki transfer resmiyete yakın dediniz elimizdeki en iyi oyuncuyu sattiniz .. eyyy taraftar sizin sesiniz ne zaman Çıkacak!!
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (4 yıl önce)
    ADİL GEVREK ne yapmaya çalışı yo anlamak mümkün değil yakında sergen yalçında gider Ertuğrul'un gittiği gibi biz mevcut takımla ilk maçda elenir liğide düşme potasında bitiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Abuzer (4 yıl önce)
    2 milyon euro ya gitmiş maalesef. Yerini daha iyisiyle doldururlar umarim.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Yazık, hadi sattın inşallah 2'ye 3'e vermemişsinizdir ?? Aleksic'in gidişinden dolayı oluşan boşluğun dolacağını tahmin etmiyorum ve bu sezon malatyaspor'un işinin zor olduğunu şiddetle düşünenlerdenim !!
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Söylenildiği gibi 3.8 M.Euroya satildiysa bence en mantiklisi çünkü bizim gibi çok fazla geliri olmayan Anadolu kulübleri bu şekilde ancak gelir elde ederler ve çarkı çevirirler. Sadece tek sorun alınacak topçular inşallah uyum sağlar. Aleksic gibi futbolcuları bulup bu kulübe getiren yönetim daha iyisini bulacaktır. Çok büyütmeye gerek yok takım bir iki futbolcudan ibaret değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Hemen kamara gelmeli başkan kendini 2. Lig’de sanıyor 3 milyon dediğin nedir galibiyet başına 3,2 milyon alınırken sen en iyi futbolcunu bedava ver butaip Azubuike aleksic sadık şimdi bunların yerini dolduramıyor komik rakamlara satılıyor yarın çıkar Anadolu takımlarında 2 milyon çok iyi der sen yıllık 140 milyon gelirin var halen borçlusun neden dia Eren Buğra robin Yalçın halen bu takımda tutuyorsun bunlar 1 Lig’de bile oynamazlar adil başkan yarın 2 maç yenil taraftar nasıl seni istifaya çağırır bu arada kombine alacaktım hevesim gitti kimi seyretmeye gidecem Eren Tozlu Buğra mı kim kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Guilerme ve aleksic in sözleşmesi ilk yarının sonunda uzatılacaktı ama o kadar vizyonsuz bir yönetimimiz var ki başaramadılar... 1 ligden belli şans faktörünü başarı sanarak övünüyorlar. Avrupa’ya gidecek takımın haline bakın Yıldız futbolcuları takımda tutma becerilerimiz bile yok yazık gerçekten çok yazık adil başkan ve yönetimi bu takım düşerse sorumlusu sizsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin ne biliyorsun anlaşmak istenmedigini parada anlaşılamadı yada şartlarda senin düşündüğünü yönetim dusunmedimi ahkam kesiyorsunuz ama perde arkası nasıl dönüyor futbolcu menejeri planları ne . Az birvparlayab oyuncu fiyatını iki üç katına çekmeye çalışıyor . . Malatya'da 3 milyon dolardan fazla eden en iyi oyuncu bile satılır . O paraya üç oyuncu alırsın . İyi bir oyuncu idi ama fiyatını bulunca dünyada her oyuncu satılır . Alecsic için 3-4 milyon dolar civarı para Malatya'ya ilaçtır . Önemli olan yeni transfer yapılması herkes gider .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Gidenler: kamara, guilerme, adem büyük, alexic, kalanlar: dia, rahman buğra, ahmet ildiz, erkan kaş, murat yildirim, Allah akıl fikir versin,
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın ama unuttuğun Eren Tozlu var robin var2. Futbolcuları
    0
    0
    Yanıtla
  • Dia Malatyaspor gönderemedi yıllık 1 milyon euro’luk para alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan ali (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Gidenlerin içinde kamara ve Adem büyük hiç bir katkı vermedi geçen yıl takima..Guilherme ilk yarı vardı ikinci yarı o da hiç bir katkı sağlayamadı..aleksic sezon boyu istikrarlı idi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Dia gibi bir yıldızımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    yemin ederim futboldan soğudum,çıldırmamak elde değil azubikeyi sattık sonra tekrar almaya kalktık sadığı bedava sattık şimdi kiralamak istiyoruz,gilermeyi takımda oynarken sözleşme yapma becerisini gösteremedik sezon bitti adam memleketine gitti aklımız başımıza geldi,kamara yine öyle şimdide aleksici gönderdiler yana yakıla oyuncu ararlar şimdi ne uefası kardeşim şu takımın adınıda değiştirin belediyespormu yaparsınız adında Malatya olmasında bizimde kafamız rahat olsun ayın 19' da uefaya liste verilecek herhalde sattığımız oyuncuların,alamadığımız elimizdekilerini heba ettğimiz oyuncu listesini vereceğiz,umarım sergen kaçmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kaça satıldı benim bu yönetimin seffafligina inanmıyorum hicbir şey ayrıntıları ile açıklanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 2 milyon euro’luk basit fiyata
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetci (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Transfermarkt sayfasinda 2 Miliyon Euro'ya satildigi yaziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Transfermarkt sayfasında duzeltmeyi yapmışlar , rakam 3 milyon euro, bence gayet iyi. Bir sezon sonra bedelsiz gidecekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Net rakam 3,8 milyon.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Adam satıyo para alıyor gidiyo ıskartaları bile toplayamıyor düşürün ama para olsun kasa da emi
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Yanlış hatırlamıyorsam Sayın Ali ravcı bir açıklamasında 5 milyon dolar civarında bir para verene kendi elimle teslim ederim demisti. İnşallah gerçekten o fiyata verilmiştir. Şimdi çıkıp 2 milyona sattık denirse gerçekten çok yazık olur. Acaba Avrupa'da oynayacak bu takıma aleksicden daha iyi kim alınacak çok merak ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
    0
    0
    Yanıtla