SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic ve Fofana Antrenmanlara Katıldı

0
Güncellendi - 2019-06-28 16:21:40
Aleksic ve Fofana Antrenmanlara Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Moryke Fofana ile başarılı on numarası Danijel Aleksic, Malatya'da gerçekleştirilen kamp öncesi ön hazırlık çalışmalarına dahil oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da start veren Evkur Yeni Malatyaspor'da oyuncular bir bir takıma katılmaya devam ediyor. Milli takımlarında oldukları için stoper Arturo Mina ve kaleci Fabien Farnolle'ye bir süre izin verilirken, diğer oyuncular çalışmalara dahil oluyor.

25 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayan sarı kırmızılılarda Konyaspor'dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Moryke Fofana, Malatya'ya geldi. Fofana, daha önce Konyaspor'da birlikte çalıştığı hocası Sergen Yalçın'a sarılarak hem özlem giderdi hem de yeni sezon için başarı diledi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un bu sezon ilk transferi olan Fildişi Sahili asıllı Moryke Fofana'nın neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan sarı kırmızılı takımın başarılı on numarası Danijel Aleksic de Malatya'da gerçekleştirilen çalışmalara dahil oldu.

Geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'de 32 karşılaşmada 2 bin 482 dakika görev alarak, 10 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen ve takımının UEFA Avrupa Ligi'ne katılmasında büyük bir pay sahibi olan Aleksic, Malatya'ya geldi. Aleksic ayağının tozuyla hemen çalışmalara başladı. Sırp on numara Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • serdar (4 yıl önce)
    o degilde insallah gelecek transferler herzamanki gibi lig baslayinca gelmez bir.an.once gelsede uyum surecini atlatsak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Sergen hocam, kayısı diyarına hoş geldiniz. Yeni sezonda başarılar diliyorum. Umarım hep birlikte mutlu bir sezon geçiririz. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (4 yıl önce)
    Sn:SERGEN Hocam ilk önce kaysı diyarına hoş geldin sefa geldin gelişin le umarım Malatya futbol gündeminde çok şeylerin değişeceğine yeni bir anlayışın kamuoyuna olumlu alarak yansıyacağı her malatyalı nın beklentisi olduğu gibi türk futbolununda senin adına beklentisi budur.sayin hocam sizlerde takdir edersinizki başarının bileşenleri Şeffaf bir yönetim anlayışı her an kamuoyuna hesap verebilirlik, başarı merdivenlerini adım adım tırmanıp türk futbolunun dünyada kabul görmesi için vizyonu ve misyonu olan teknik ekip, saha içerisinde verilen görevler dışında başarının takım olma ve yardımlaşmaya önem veren on bir karakter sahibi başarıya susamış futbol emekçisi ve bu bileşenleri taraftar olarak takıma destek olacak yapılan doğru işlere alkış tutacak her maçta sahada ve saha kenarındaki hoca ve teknik ekibini destekleyecek binlerce taraftar iste akil ve mantığın red etmediği başarı anahtarı saygı değer hocam işte bu anahtarın öyküsünü siz yazın biz okuyalım bütün bunları yapabilecek hayata geçirebilecek yetenek,doğru bildiğini dosdoğru insanların yüzüne söyleye bilen ender kişiliklerden birisiniz bizler Malatyalılar olarak size inanıyor ve güveniyoruz B A Ş A R A C A K S I N I Z. ALLAH yar ve yardımcınız olsun futbolcu kardeşlerime kaleye vurduğunuz her şut gol olsun .??????
    0
    0
    Yanıtla