SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alevisiyle, Sünnisiyle, Argalısıyla, Kürnelisiyle.."

0
Güncellendi - 2021-03-28 21:33:31
A- A+ PAYLAŞ

"TÜM AKÇADAĞ'I KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞLA HAREKET EDİYORUZ.." Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Dayanışma Derneği (AkçadağDer)’ni ziyaret etti. AkçadağDer başkanlığına seçilen Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Başkan Gürkan, Akçadağ Dayanışma Derneğinin Akçadağ’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ihdas edilmesi noktasında büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyarette bulunan Başkan Gürkan, yeni başkanlığa seçilen Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Gürkan’a MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül’de eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın derneklerine yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren AkçadağDer Başkanı Murat Maskar, “Akçadağ Dayanışma Derneği olarak 2019 yılında kurulan bir derneğiniz. Yaklaşık iki yıldır faaliyetimizi sürdürüyoruz. Üç ay önce yönetim değişikliği yaptık. Yaptığımız Genel Kurul sonrasında yeni yönetimimizi oluşturduk. Yönetimimiz Akçadağ’ımızın tabiriyle Alevi’siyle, Sünni’siyle, Argalısıyla, Kürnelisiyle oluşan bir yönetim. Tüm Akçadağ’ı kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Amacımız gönüllü bir sivili toplum kuruluşu olmak. Tüm arkadaşlarımız herhangi bir ücret almadan gönüllü bir şekilde derneğimizde çalışmalarını yürütüyor. Ortak amacımız Akçadağ. Akçadağ’ımızın sorunlarını iletmek ve çözmek noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle Selahattin Başkanımıza derneğimizi ziyaret ettikleri için şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Başkanımız Akçadağ’ı iyi bilen birisi. Belediyemiz çok güzel hizmetler yapıyor. Bizler dernek ve Akçadağ olarak başkanımızı seviyoruz” dedi.

Malatya’ya huzur şehri diye bir tohum ektiklerini söyleyen Başkan Gürkan, “Murat Maskar tarafından oluşturulan yeni yönetimi tebrik ediyor ve kutluyorum. Yeni yönetimle birlikte memleketimize hizmet etme noktasında kadim ilçemiz Akçadağ’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ihdas edilmesi noktasında büyük gayret gösteren bir derneğimiz. Esasında Malatya’ya bir tohum ektik, huzur şehri diye. Bu tohum şükürler olsun ki tuttu. Bugün toplumumuzun her kesiminde her yerinde birlik beraberlik mesajı veriliyor. Akçadağ kadim ilçemiz derken geçmiş tarihi olan ve aynı zamanda en büyük ilçelerimizden biridir. Akçadağ, Malatya dışına değil Malatya merkeze göç veren ve Malatya nüfusunun büyük bir ekseriyetle özellikle Sıtmapınarı ve Koyunoğlu mahallelerimizde Akçadağlı hemşerilerimiz yoğun bir şekilde yaşamakta. Hem Akçadağlı olup Akçadağ’da yaşayan hem de Akçadağlı olup Malatya’da yaşayan hemşerilerimizle köprü oluşturan derneğimiz Akçadağlı hemşerilerimizin dert ve sıkıntılarını dernek platformu çerçevesinde ilgili kamu kuruluşlarına sunulması noktasında güzel bir görev ifa ediyorlar. Bizlerle birlikte yaptıkları dayanışma toplantısı için Murat Maskar ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerle birlikte ziyaretimize katılan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Bu kelimelerden o kadar nefret ediyorum şucuydu bucuydu kardeşim ben öncelikle karşımdaki kişiye insan olarak bakarım kısacası hepimiz Allah'ın yarattığı insanlarız bana ne kimliğinden o kişi ile yaratan arasındadır benim baktiklarim insan adaletlimi,yalan konuşmaz,gıybet etmez,yardimsevermi,insan haklarına saygılı mi,calmazmi,torpil yapmazmi,kamu malı yemezmi,emeğe saygılı mi kisacasi güzel davranışlara sahip birisimi beni bu ilgilendirir lütfen güneş gibi, yağmur gibi olun ,yaratılan her şeyi yaratandan dolayı seviniz ,hoca Ahmet Yesevi, Hacı Bektaşi Veli, Hacı Bayram Veli , Yunus Emre gibi hak dostlarını arıyorum,onlar makam,mevki ,dünyalık peşinde kosmadilar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Özdağlar (3 yıl önce)
    AKÇADAĞDER Başkanı Murat MASKAR beyi tebrik ediyorum. Kisa surede derneği toparladı ve derneğin tanınmasını sağladı.Inşallah cok daha güzel hizmetlerin olmasına vesile olcak.Büyuk sehir baskanımiz sayın Selehattin GÜRKAN'a tesekkur ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla