SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alex de Souza da Adaylarımız Arasında"

0
Güncellendi - 2021-02-24 23:29:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör arayışları çerçevesinde Yeni Malatyaspor ile birlikte gelişim sağlamayı amaçlayan bir isim düşündüklerini ifade ederek, Alex de Souza’nın teknik direktör adayları arasında yer aldığını ifade etti.

Konyaspor karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Listesinde birçok isim bulunan sarı siyahlı takım, bu isimlerle tek tek görüşmeye başladı.

Yeni Malatyaspor yönetiminin listesinde yer alan isimlerden en dikkat çekeni ise Türkiye’de Fenerbahçe’de oynayan ve efsaneleşen Alex de Souza. Yönetimin, Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve olumsuz yanıt aldığı öğrenilirken, kulüp başkanı Adil Gevrek, açıklamada bulundu.

NTV’ye konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Alex ile görüşeceklerini söyledi. Teknik direktör konusunda hata yapmak istemediklerini söyleyen Gevrek, NTV’ye şu açıklamayı yaptı:

“Aceleci davranarak yanlış karar vermek istemiyoruz. Başarıya hedefleyen, Yeni Malatyaspor ile birlikte gelişim sağalamayı amaçlayan bir isim düşünüyoruz. Alex de Souza adaylarımız arasında yer alıyor. Henüz kendisi ile görüşmedik. Fakat şartlarımızı kabul ederse takımın başına getirebiliriz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Basri (3 yıl önce)
    Geçti borun zamanı Adil Gevrek, bu takımın ve Malatyalıların bütün vebali senin üzerinde 2 sezondur bu takıma ihanet ettin bu saaten sonra takımın başına Avrupanın en iyi hocasını'da bulsan getirsen küme düşmekten kurtaramazsın, ilk onbirde saha sürecek elinde kaç futbolcun var, 2 sezondur iyi olan futbolcuları satıp yerine kapasitesiz oyuncularla sen ligde kalacağınımı düşündün sana değil sana inanan taraftarlara yuh diyorum, siz süper ligi hak etmiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Bize bizden birleri lazım Tolunay Kafkas,Mehmet Özdilek yok eğer olmazsa Ali Ravcı sezon sonuna kadar idare eder.???
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Nihat Balan 9 maç 9 galibiyet. Hoca adeta uçuyor. Laflara değil icraata bakarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Ismail kartal ile anlasildigi haberleri geliyor? Dogru ise Ali Ravci hoca sezon sonuna kadar yapsa daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • zom (3 yıl önce)
    Malatya acemi Şöför okulu kapandı. malatyaspor ecemi antrenörü okulu açılmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil44 (3 yıl önce)
    Bize Malatyalı lazım arkadaş! Bırakın takımı biraz da Malatyalılar yönetsin. Para için değil, toprak sevgisiyle yüreğini ortaya koyarak yönetecek adam lazım bize. Ben, Nihat Balan hoca gelsin derim. Yeşilyurtta yüzümüzü güldürdü. Zaten seneler önce bizi 2. lige çıkaran adam. Yeni Malatyasporu hakediyor, tecrübesi ve oyun anlayışıyla başarılı olur! Alex'i hepimiz seviyoruz, iyi topçuydu bence gelmez ama gelse bile bizi 3 büyüklere geçmek için basamak olarak kullanacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkam (3 yıl önce)
    Vizyonsuz yönetimin yeni bir macerası
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Gel alex çıraķlık okulu olduk Karem hafez de 3 büyüklere gitmesem ispanyaya giderim diyor bu nasıl mantık Erol hoca bizde ve antalyad iyi işler yaptı büyük hoca olacaktı Şimdi şamar oğlan oldu kapı dışı olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (3 yıl önce)
    malatyahaber neden internet sayfanıza spor bölümü koymadınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Alex bu takımın ve şehrin ruhundan anlamaz. Onların gözü hep İstanbul'da olacaktır. Üstelik antrenörlük deneyimi bile yok. Malatyaspor Fenerin deneme tahtası değildir. Kaldı ki tutsa bile seneye Erol Bulut ve Sadık gibi bizi tımdızlak ortada bırakıp Fenere gidecek, tutmazsa bizi küme düşürüp arkasına bakmadan eyvallah deyip gidecektir. Yani her halükarda kaybeden Malatyaspor olacaktır. Madem böyle riske giriliyor, bence Fatih Terim'in eski yardımcısı Malatyalı Orhan Atik, Nihat Balan ve Hakan Çalışkan Ali Ravcı'nın gözetiminde takımın başına geçsin, takımı biraz da Malatyalılar yönetsin hepsinden faydalı olur. Kayserispor, yabancı teknik direktörünü gönderip takımı yardımcı antrenöre teslim etti. Bunlar hala geçen seneden ders almadı. Geçen sene ve bu sene dışarıdan gelenleri gördük, hiç faydaları olmadı, biraz da özümüze dönelim. Bunlar olmasa Tamer Tuna'yla opsiyonlu yani takımı bu yıl süper ligde tutmak şartıyla 1.5 yıl anlaşma şartı sunulmalıdır. o da olmazsa Orhan Ak veya Mehmet Altıparmak da olabilir.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (3 yıl önce)
    Çare İrfan BUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrezzak (3 yıl önce)serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Duygusal yaklaşıyorsunuz. İrfan Buz’la şampiyon olduğumuz sene içerde dışarda rakiplere yenildik. Mehmet Erdem Uğurlu’nun Eskişehir’e attığı gol sayesinde süper lige çıktık. Ve son hafta yine rakibimiz olan Sivas bizi darmadağın etti. Kümeye oynayan bir takımın başına İrfan Buz gibi birini getirmek intihar olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin can (3 yıl önce)
    Sayın başkan, önümüzde 26 lubat 6 mart arasında 8 günde 3 maçımız var ondan sonra 7 mart 21 mart arası bay geçecek hafta nedeniyle 14 gün takımın maçı yok.bırak bu 8 günde 3 maça ali ravcı-hakan hoca ikilisi takımı yönetsin çünkü takımı şu an en iyi tanıyıp bilenler bunlar.3 maç sonunda ortaya çıkan duruma göre ya bu ikiliye ilave 2 yardımcı alıp srzonu bitirirsiniz yada 14 günlük zamabda teni bir hocayla anlalır devam edersiniz takımı acele kararlarla riske atnayın aynı hataları tekrar tekrear yapmak artık hata olmaktan çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Alex bu takımın ve şehrin ruhundan anlamaz. Onların gözü İstanbul'da. Fatih Terim'in eski yardımcısı Malatyalı Orhan Atik, Nihat Balan ve Hakan Çalışkan Ali Ravcı'nın gözetiminde takımın başına geçsin, takımı biraz da Malatyalılar yönetsin hepsinden faydalı olur. Geçen sene ve bu sene dışarıdan gelenleri gördük, faydası yok, biraz da özümüze dönelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Alex , bu takıma gelirmi. Aklımızla dalga geçiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Noldu yani bu alex. Futbolculugu efsane olabikir ama hocalik konusunda daha yolun basinda nolacagi belli degil. Noldu yani ben bilmiymki
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    İrfan BUZ hoca ile anlaşmak mantıklı gibi geliyor bana. Şehri, camiayı, en önemlisi de yönetimi tanıyor. Alex çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Bizler göz ardı ediyoruz ama Ali RAVCI da bu süreçte birçok hoca ve ekip ile çalışıp bayağı tecrübe kazandı bence. Avrupadaki kulüpler gibi bizde kendi öz evlatlarımıza neden fırsat vermiyoruz anlamıyorum. Bu seneyi Ali Ravcı ile tamamlamak daha akılcı olur. Gelecek hocanın takıma uyum sağlaması zaman alır. Önemli olan bu sene kümede kalmak, bunu da Ali Ravcı'nın başaracağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    kim gelirse gelsin öncelikle futbolcuların huzurlu ve mutlu olması lazım...yani alacaklarının Ödenmesi gerekir. Buda yönetimin işi. mali olarak problemler çözülmezse en iyi hocayı da getirseniz yürümez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Alex de Souza olmasını çok isterdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi Bozkurt (3 yıl önce)Gökmen isimli kullanıcı yorumuna
    Bende çok isterdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Altyapı sorumlusu Murat Uçkun yardımcılığınada Abuzer Hakverdi getirilmeli.Has malatyalı teknik adamların daha faydalı olacağı kanaatindeyim.bize yabancı hoca dayanmıyor.En azından umut bulutu stada sokmayacak bir teknik direktör olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat uçkun nedir abi biraz vizyon ya. bu takım iki maç kaybetse aşagıdakiler sırtımıza biner o krizi murat uckunla murat kayapınarla atlatabileceğinizimi düşünüyorsunuz yapmayın allah aşkına bu sene düşersek filan bu takım paraşütsüz gider.
    0
    0
    Yanıtla