SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ali Koç Dernek Lokalini Açtı

0
Güncellendi - 2019-11-25 17:09:38
Ali Koç Dernek Lokalini Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Malatya Fenerbahçeliler Derneği'nin yeni lokalinin açılışına katıldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşması için Malatya'ya gelen Koç, Malatya Fenerbahçe Derneği'nin Sıtmapınarı'ndaki yeni dernek binasının açılışına katıldı.

Açılışta, Ali Koç'un yanı sıra Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi ve dernek başkanı İbrahim Hakkı Ergün, üyeler ve taraftarlar yer aldı. Kurdele kesiminin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni dernek binasını gezerek bilgi aldı. 

Malatya Fenerbahçeliler Dernek Başkanı İbrahim Hakkı Ergün, yönetim kurulu üyesi Sevil Zeynep Becan ve  Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Malatya Fenerbahçeliler Derneği'nin yeni lokalinin hayırlı olmasını dilediler.

Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İbrahim Hakkı Ergün, "Derneğimizi yeni binasına taşıdık. Açılışa geldikleri için kendilerine teşekkür ederim. 19. yılımız, inşallah 20'de 20 yapacağız. Seneye mutlu olacağız" dedi.

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Sevil Zeynep Becan ise "Dünden beri büyük bir keyifle takip ediyorum. Çok mutluyum. İnşallah bu yeni yerimiz uğurlu gelsin. Bundan sonra da buraya kutlamalara gelelim" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da "Öncelikle derneğimize ve Malatyalı Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum. Hem bizi hem de takımımızı çok güzel ağırladılar. 19. senede yeni bir lokale geçtiler. Yönetim kurulu üyesi olan Serhat Bey'in mal sahibi olduğu bu yeri sizlere tavsiye etmesine çok sevindim. Fenerbahçe'nin zenginliğini gösteriyor. İnşallah burada Fenerbahçe'nin nice zaferlerine tanıklık edersiniz. Sadece futbolda değil; tüm branşlarda nice sarı lacivert başarılara. Geçen sene burada voleybolda Türkiye Kupası'nı kazanmıştık. Onun da madalyasının bir tanesi burada. İnşallah duvarları daha güzel anılarla süsleriz. Yönetim Kurulu ve şahsım adına, takımımız ve camiamızın adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Nice yıllar dilerim" şeklinde konuştu.

fenerbahce.org.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız