SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alper İle İlgili Bir Görüşmemiz Oldu"

0
Güncellendi - 2020-01-12 17:12:16
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Suat Tekin, Fenerbahçeli oyuncu Alper Potuk ile ilgili bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, şartların oluşması halinde transferi gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Tekin, Guilherme’nin transfer durumuna ilişkin, “TFF’nin bir açıklaması var. Beşiktaş’ın limitlerinin açılmadığı, bu sebepten dolayı şu süreçte Guilherme’yi transfer etme durumu yok. İleride bu değişirse oturup konuşuruz” açıklamasına bulundu. 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Tekin, şunları söyledi: “Transferde bir stoper, birde orta saha düşünüyoruz. Burada önceliğimiz bir stoperi kadromuza katmak. Orta sahaya da eğer takımımızdan herhangi bir oyuncuyu satar ya da gönderirsek ek bir takviye yapabiliriz. Kulüplerde mali yapı takımın direğidir. Burada önemli olan kulüplerimizin temelini sağlam atıp, mali yapıyı korumaktır.” 

Tekin, oyuncu seçiminde çok dikkatli davrandıklarına dikkat çekerek, “Oyuncunun maliyetine dikkat çekiyoruz. Aldığımız oyunculara ve verdiğimiz takımlara baktığımızda herkesin takdir etmesi gerektiğini düşünüyorum. Halihazırda şuandaki takımımızda 3-4 oyuncuya teklif var. Burada transfer politikasının başarılı olduğunu, doğru işlediğini gösteriyor. Taraftarlarımızın da transfer politikamıza baktıklarında giden oyuncunun yerine oyuncu koyabildiğimizi görmeleri gerekiyor. Biz tabi ki dengeleri korumaya çalışıyoruz. Gönderdiğimiz oyuncuların yerine oyuncu bakıyoruz. Bunun çalışmasını, programını yapıyoruz. Yapmış olduğumuz transferlere bakıldığında da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Tekin, Alper Potuk ve Oğuzhan Özyakup isimleriyle ilgili “Tabi ki ikisi de değerli oyuncular. Oğuzhan ile alakalı herhangi bir girişimimiz olmadı. Tabi ki düşünebiliriz ama görüşmemiz olmadı. İyi bir oyuncu ama girişimimiz olmadı. Alper ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Eğer kulübün menfaatine şartlar uygun olursa tabi ki takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Tastepeli (4 yıl önce)
    Fener 1 alamadı bjk 1 alamadı GS 1 aldı. Malatya 1 aldı.daha ne istiyo bu taraftar.simdi derlerki onların yasağı var.evet doğru.adil baskanda onlar gibi ayağa düşmemek için akıllı hareket ediyo.ama yooookkkk.yesiltepede maç izleyip dedikodu üreten çok bilmiş bı gurup var.onlar nederse o olmalı bu şehirde. Ha bide bunlar maça 10 TL vermez onu bunu yalarlarki maça girenler.vay sizi gibi adamlığı kişiliği 10 TL edenler vayyyy.bunlar hayatı hocayida yesilyurta getirmişlerdi cokda mücadele etmişlerdi gelmesi için.sonuc sıfır.bi virajında herkes kendi işini yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Alper potuğu bilmem ama guilherme işi bitti.Çarşamba günü imza töreni var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Alper potuk sivas ile anlaşti bu yonetim e kimse gelmezz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Sen cebinden 1 lira bu takıma harcadınmı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim harcıyor ki, yönetim mi? Evet harciyor ama para değil malatyayi, takimi, taraftari...Güldürmeyin adamı, ya bu işlerin nasıl döndüğünü bilen bir profesyoneldin ya da hiç mi anlamıyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Yaw birader tutturmussunuz yönetim de yönetim sanki adil gevrek zorla elinde tutuyor gibi.. yönetim şimdi bıraksa takım ortada kalacak sanki Ali koçlar Ali ağaoglular sirada aday olacaklar... kim aday olacak 5 TL bilet vermeyenler mi başkan olacak....
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Beşiktaş yarın kap a bildircek quilherme yi adamlar 40 bin euro ya bitirmiş işi boyd u yollayip quilherme yi getiriyorlar atı alan üsküdarı geçmiş çoktan ama yonetim başkan kendinden bi haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Gülerme adı şanı bilinmeyen bı futbolcuyken bu yönetim buldu getirdi azubuke de aleksic de Butayyip de.... Şimdi malatyamizin çok bilmis klavye taraftarları yönetime başkana sallayıp duruyor siz önce maça gelmeyi bilin bu takım başarılı ilk beşe oynuyor seyirci ortalamamız sondan 3. 7 bin seyirci ortalamasıyla oynuyoruz süperligin en ucuz biletleri de bizde olmasına rağmen... Kimse kusura bakmasın 5 liraya bilet alıp maça gelinmeyen bı taraftar için bu yönetim çok çok başarılı... bu seyirci ortalamasının karşılığı değil superlig 1. lig bile olamaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yonetim mi getirdi quilherme yi alexsic i ikiside Erol Bulut un transferleri bu yonetim dia kazığıni halen bu kulübe odetiyor klavye delikanlısı yonetimciler misal senin gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Çıplak (4 yıl önce)Nihat isimli kullanıcı yorumuna
    Evet doğru.Her ikiside Erol Hocanın keşfettiği ,Malatyaspora %100 desteği olup neredeyse bedavaya mal oyuncular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük takımların pilot takımının maçına taraftar niye gelsin,
    0
    0
    Yanıtla