SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitte Üç Aracın Karıştığı Kazada 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-09-28 15:57:35
Alt Geçitte Üç Aracın Karıştığı Kazada 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu'nda alt geçitte meydana gelen ve 2 otomobil ile bir hafif ticari aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Çevre Yolu'nda Ankara istikametine seyreden H.G. idaresindeki 44 FC 502 plakalı hafif ticari araç, Turgut Temelli kavşağı alt geçidinde karşı şeride geçerek B.H.M'nin kullandığı 63 MA 871 plakalı otomobil ile M.A. yönetimindeki 44 AS 355 plakalı otomobile çarptı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazanın oluştuğu alt geçidin üzerinde toplanan onlarca vatandaş, kazayı meraklı gözlerle izledi. Kazayı film izler gibi izleyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların çekiciyle kaldırılması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • abuzzer (2 yıl önce)
    acilen alt geçitleri trafik radar la kontrol etmeli hız sınırı koymalı bakın ne kadar yavaş gidecekler üst geçitteki perde perdeler sürücülerin araç sürüşüne gerçekten çok engel oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • RIZA ESEN (2 yıl önce)
    üstü açık alt geçide de bir şeyler yapılmalı ışıklar kesik kesik vurup kör ediyor resmen .takip mesafesine gelince de takip mesafesi bırakıyorsun sanki ada m kendisi için bırakmışsın gibi sollayıp sağlayıp gelip o araya giriyor CEHALET çok farklı 1 şey
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    asil suçlu aşırı hız
    0
    0
    Yanıtla
  • Diplamasız cahil... (2 yıl önce)
    Defaatle yazmama rağmen bunu haber yapan görsel yazınsal basın gerçekten bu konuya duyarsız kalarak her gün ölümlü ve maddi kazalara seyirci kalarak sadece resim almaktadır.Üstu açık alt geçit sadece Malatyamizda olsa gerek düşünüyorum...Gözü rahatsız eden ışık sürücülere zor anlar yaşatıyor...Her ne kadar takip mesafesine dikkat etsenizde önünüzdeki ve arkanızdan gelen aracı görmüyorsunuz..Gözü açık görmeyerek dualarla alt geçitten geçiyorsunuz Ve bugün kaza yapmadım diyerek seviniyorsunuz.Yetkili karayollariysa derhal çözüm bularak gereğini yapmalıdır.Alt geçidin yolları çukurdan geçilmiyor..Alt geçit intihar etmek için yapıldıysa bu kamu hizmetinden haberim yok...Allah için bütün bürokrasi bu alt geçidi görüyor...Cahil biri olarak goruyorsam söylenecek birşey bulamıyorum.ozur dileyerek.saygilarimla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaza alt geçitte olmamış ki ??
    0
    0
    Yanıtla
  • söylediklerinizde haklısınız alt geçit içerisi çok saçma bir durumda, kesik kesik olması ve ışıkların gözü alması yolculuğu baya tehlikeli hale getiriyor, çözüm şart .Lakin bu kaza alt geçit içerisinde değil girişinde olmuş ve Türkiye'de birçok alt geçit girişi bu şekilde yani olması gerektiği gibi. Sürücülerin takip mesafesini iyi ayarlamaları ve dikkatlerini dağıtacak şeylerden uzak durmaları gerekiyor, benim kanaatim bu yönde.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (2 yıl önce)
    " kazayı film izler gibi izleyen vatandaşlar " ne demek? insanlar bir kaza olunca; yapacak birşey var mı, kaza yapanların arasında bir yakını var mı yok mu diye bakamaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bir an önce İki yol arası Demir Çelik ne ise bariyer yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    takip mesafesi uymamanın ve makas atmanın neticesidir büyük ihtimal.Allah yaralılara şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • BURAK YERLİ (2 yıl önce)
    takip mesafesi yoktur herkes yol benim diyerek şeritlerde kendi kafasına göre gidiyor makas atanmı dersin şeridinde yavas gidenmi dersin ne ararsan var. öncelikle insanlarımız kırmızı ışık yeşil ışığa döndüğünde ' ben geceyimde arkamdakiler ne yaparsa yapsın' mantığıyla trafikte ilerliyor. önce insanlarımız kendisi duyarlı olacak her ne kadar yollarımız dar olsa da insanlarımızın içleride ve düşünceleride malesefki bu kadar dar...
    0
    0
    Yanıtla