SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitte Zincirleme Kaza

0
Güncellendi - 2021-08-04 20:00:45
Alt Geçitte Zincirleme Kaza
A- A+ PAYLAŞ

6 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ.. Malatya'da alt geçitte meydana gelen 2 ayrı zincirleme kazada 1 kişi hafif şekilde yaralanırken, kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik kilitlendi.

Kaza, Çevre Yolu Adliye Kavşağı mevkiindeki alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ'dan gelerek Ankara istikametine giden bir tır alt geçit çıkışında arızalandı. Seyir halinde iken aniden duran araca bir kamyon çarparken, kamyona ise bir otomobil çarptı. Kaza nedeniyle Ankara istikametine trafik durma noktasına gelirken, alt geçit içerisinde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Toplamda 6 aracın karıştığı zincirleme kazalarda bir çocuk hafif şekilde yaralanırken, bölgeye çok sayıda trafik ekibi sevk edildi.

Kazaya karışan araçlarda büyük hasar oluşurken, durma noktasına gelen trafik araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla normale döndü.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Malatyalee (2 yıl önce)
    Alt geçidin üstü kapatılmalı , kiriş arası boşluklu yapı görüşü bozuyor , ayrıca kavşaklarda yol ver tabelasına nedense uyulmuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Malatya da şoför eğitimi şart. Dönel kavşaklarda kimse kurala uymuyor. Aptalların bile anlayacağı şekilde levhalar varken kimse geçiş önceliğini bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin yurt (2 yıl önce)
    Kazanın nedeni muhtemelen takip mesafesine ve hız kurallarına uymamak. Ama suçlu hep yoldur. Kimse kendine suç bulmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatyadaki bütün alt geçitler sıkıntılı çevreyolunda üst tarafları ara ara açık bırakmışlar haraket halinde ışık gel git yaparak gözü alıyor, emeksiz ve sıtmapınarı alt geçitlerinde sürekli sıkıntı oluyor araçlar çıkamıyor yer ıslak olduğunda çok dik hep kaza oluyor gidin çevre illere elazığ ,antep adamlar çalışıyor tertemiz yolları güzelim memleketimizi mahvettiniz sorumsuzca bunları yapan ve bu yapılanlara göz yumanları Allah a havale ediyorum sahipsiz Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Çevre yolu çoğu yerde iki şerit (3 şerit olması lazım) Yollar delik deşik, Çevre yolunda gereksiz genişlikte refüjler var, halbuki onlar kaldırılsa yeni şeritler eklenmiş olur, yol rahatlar. Ya da o refüjlerine yerine hafif raylı sistem yapılmalı. Kavşaklarda devasa adalar yüzünden sol şerit tıkanıyor, Büyük şehir belediye kamyonları başta olmak üzere pek çok ağır vasıta sol şeritte seyrediyor çoğu zaman, Eylülde okullar açılınca trafik felç olacak. Daha şimdiden günlük bir kaç kaza oluyor ve trafik tıkanıyor. Önlemler alınmalı, becerilemiyorsa büyük şehirlerde trafikle ilgili bilir kişiler çağırtılıp önerileri uygulanmalı. Yoksa yazık malatyama ve insanlarına... (Kuzey çevre yolu niye yapılmıyor diye sormayacağım çünkü büyük şehirlerde bir kaç ayda yapılan alt geçitlerin yapılması şehrimizde yıllarca sürdü ve pek cana mal oldu bu gecikme. )
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    malatyanın idarecileri ne işlerle meşgul? bu karanlık üstü açık göz alan aptal alt geçide bir çözüm bulacak bir insan evladı yok mu
    0
    0
    Yanıtla
  • çok doğru altından araçla her geçtiğimde bol bol rahmet okuyorum yapanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (2 yıl önce)
    Malatya eşittir hindistan hertürlü araç ve adam var trafikte çapa motorumu desen suriyelilerin kullandığı ne olduğu belirsiz kağıt toplama araçlarımı desen façalı abartı egzoslu araçlarmı desen heryerde yolcu alan ve yocu indiren motaş minibüs ve taksilermi desen ne ararsan varrrrr ama kurala uyan yookkk
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı mahmut (2 yıl önce)
    en kısa zamanda bu yola EDS getirilmeli, anadolunun bir çok şehrinde EDS aktif olarak kullanılırken Malatya'da henüz kurulamamış olması bir garip, hız sınırı 60 olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • kaya (2 yıl önce)
    Kocaman bir kaza oluyor şehir trafiği 2 saat kapanıyor ortalık alt üst lakin haberinizin içeriği boş bilgi yok foto yok
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Çevre yolunun bir an önce yapılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • babacan (2 yıl önce)
    Alt geçitin aydınlatması yetersiz. Altgeçide girdikten bir süre sonra etrafı görebiliyorsunuz. Bu da, arızalanan veya kaza yapan araç veya araçları ilk etapta görmemeye sebep oluyor ve kaza kaçınılmaz oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Malatya trafiği bir türlü çözülemedi çorba gibi bi trafik var köy sanki malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekten komik bir yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas (2 yıl önce)
    Malatya’da şöför yok yol yok saygı yok kural tanıma yok kısacası yok yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet 44 (2 yıl önce)
    Bu araçlar neden kuzey ve güney çevre yolunu tercih etmiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen, hatta metroyu kullansalar daha da rahat ederler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerede yaşıyorsunuz, kuzey ve güney çevreyolu varda biz mi bilmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (2 yıl önce)
    Allah rızası için alt geçidin üstü kapatılsın...Alt geçidin üstü açık olduğundan , ışık suruculerin direk gözüne vurdugundan dolayı kaza kaçınılmaz oluyor...Kim yada hangi kurum üst geçidin üstünü kapatırsa Allah vesile olanı cennetine alsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru yorum, katılıyorum aynı şeyi yaşadım insanın gözleri görmüyor yansımadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu kazanın nedeni takip mesafesi ve hız limitlerine uyulmamasıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Arıza yapmayan tofaşlar da rastegele kaput açıp duruyor istediği yerde, kamera yok ceza yok, bildiğin çiftlik
    0
    0
    Yanıtla