SON DAKİKA
SON DEPREMLER

25 Metre Genişliğindeki Alternatif Yol Tamamlandı

0
Güncellendi - 2019-12-01 20:11:18
25 Metre Genişliğindeki Alternatif Yol Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Altın Kayısı Bulvarı ile Barguzu kavşağını birbirine bağlayan 25 metre genişliğindeki bağlantı yolunda çalışmalarını tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AKP MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri ile birlikte çalışmaların tamamlandığı 25 metrelik alternatif yolda incelemelerde bulundu.

Malatya’nın en büyük problemlerinden birinin trafik olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Malatya’nın öncelikleri arasında trafik sorununun çözülmesi bulunmaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak ana aksların trafik yükünü hafifletmek amacıyla alternatif yol çalışmalarına büyük önem veriyoruz.  Malatya’nın kuzeyindeki çalışmalar büyük bir hızla devam ederken, güneydeki çalışmalarımızla Barguzu kavşağını Altın Kayısı Bulvarına bağlayan 25 metrelik alternatif yolumuzun bu bölgedeki trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatacağına inanıyoruz. Malatya’nın Kuzeyinden ve Güneyindeki alternatif yol çalışmalarımızı tamamladığımız zaman Malatya trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanacaktır.

Büyükşehir Belediyesi olarak diğer alanlarda olduğu gibi yol çalışmalarımızda da yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çok kısa süre içerisinde çok büyük işler yapılmaktadır. Altyapı çalışmalarının da tamamlandığı 25 metre genişliğindeki yolumuzun asfaltını da yaparak trafiğe açtık. Bu çalışmalarda emeği geçen mesai arkadaşlarıma emeği geçenlere teşekkür ediyor, bu yolumuzun Malatya’mıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanına ve ekibine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Çalışmaların tamamlandığı bu yolumuzun Malatya trafiğini rahatlatacağına ve Malatya’nın gelişimine pozitif katkı sunacağına inanıyorum. Göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayıp Malatya sorunlarını laftan çok icraat yaparak çözme noktasında Sayın Başkanımız emek harcamaktadır. İnşallah görev süresi içerisinde daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Malatya’nın kuzeyinde de sessiz bir şekilde yol çalışmaları devam etmekte. Yapılan çalışmalarla Malatya’yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Sayın Başkanıma ve ekibine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • Mr (4 yıl önce)
    O yolun devamında Diş Hastanesi var! Tam yolun ortasında yapılmış... Yolun kalan kısmını Diş hastanesinin üstüne KÖPRÜ YAPARAK MI TAMAMLAYACAKSINIZ ? Hadi görelim bakalım ne yapacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alis (4 yıl önce)
    Malatyali değimiyle bi ceged açmışlar ki yalan o yol acilmadi daha. Çocuk,diş, devlet hastaneleri,tmo,tren istasyonu,şeker fabrikasi,emniyet,kocaman spor tesisleri,yeni itfaye binasi ve daha neler neler alt gecit üst gecit bi çözüm bulunmalı ama belediyeye düşen kisimlari sadace çöp toplama başka bi ıcraat yok yine yemeye devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Tek katlı evlerin dibinden,Yolmu olur.Kaldirim yolu yok,orada yaşıyan insanların paralarını verin adam akıllı iş yapın.Ancak görüntü ,resim reklamı yaparsınız.Yazik zamana ,paraya ,emeğe hala mihlidut yolunun 50 metrelik yola bağlanacak kısmında 4 şeritli yol müstakil evler yüzünden 2 seride biranda düşüyor.Hergun kaza hergun kavga ,büyükşehir belediye sorun çözeceğine sorun olmaktan öteye gitmiyor.Arkadas Billboard larda resimleri indirin,oraya vereceğiniz paraları müstakil ve yol içinde kalmış evlere verinde sorun çözün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    İleriye dönük çalışmalar yapan trafik sorununu şehir içi trafik sorununu çözecek çevre yolunun altını geliştirecek belediye başkanlığının hakkını verecek insanlara hasret kaldık yazık bu şehrin insanlarına
    0
    0
    Yanıtla
  • Şemseddin Çoban (4 yıl önce)
    Bostanbaşı ile fahri kayahan arasına ÇİN SEDDİ yapın bari. Bu 3 km lik yoldan şehre gidemiyorsunuz. Tam 10 yıldır yol açılacak. Açtığınız bu yol Bostanbaşının taaaa alt köşesinde çevreyolunun dibinde. Oraya kadar indikten sonra çevreyolundan giderim ne önemi var??? Siz yukardaki 3 km lik kör kuyu gibi kalmış alanı neden hala fahri kayahana bağlamıyorsunuz? Neden bu koca şehrin hala bir çevreyolu yok? Sabah akşsm o koca koca tırların kamyonların tıkadığı felç ettiği yol şehri tıkıyor? Yaşım 50 taa 20 yıldır çevre yolu muhabbeti var kendi yok. Yazık bu şehre çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Taki ilbay (4 yıl önce)
    25 m lik yol acmislar sanki malatyayi savastan kurtarmislar.iyiki cumhurbaskanini cagirmamislar acilisa.su komediye bakin şaka gibi körler sağırlar birbirini ağırlar olmuslar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Gandi (4 yıl önce)
    Bizim Yeşiltepe'de Hurdalık denen yer var. Bu beyler buralara gelsinler de çevre katliamı neymiş görsünler. Yolu falan geçtim artık çoluk çocuğumuzla nefes alacak yeri de bıraktım. Bu kimyasalları buralara toplayıp gece gündüz yakıyorlar. Ne bakan var ne ilgilenen. Paramız da yok ki lafımız geçsin. Hurdalık mutlaka kaldırılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Büyükşehirde yol açılması haber değeri taşımıyor malesef. Başkan gürkan önceki dönemin hizmetlerinin gölgesinde ve çok gerisinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (4 yıl önce)
    Sayın başkanım istasyon, emniyet, kadın doğum, diş ve koca devlet hastanesinin yolları artan yoğunluk sebebi ile kaldırmıyor. Mesai çıkışlarında eski sigorta kavşağındaki kuyruk taa fahri kayahana dayanıyor. 4 5 ışık bekliyoruz. İstasyon kavşağı yine öyle. Ana yola uzun yanmasına rağmen kuyruk avm ye kadar uzanıyor. Temelli tarafından gelindiğinde hem uzun ışık bekliyoruz hem 3 seferde anca geçiyoruz. İstasyon ve sigorta kavşağına da bir çözüm bulun. Bu şehrin acilen alternatif yollara ve büyük otoparklara ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ulaşıma işi bilen bir daire başkanı gereklidir.Ocak Şubat gibi değişiklik yapılacağı biliniyor zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (4 yıl önce)Battalgazili isimli kullanıcı yorumuna
    Bu şehre kim gelirse gelsin düzelmesi çok zor.. Anca şehri yıkıp baştan yapsınlar. Kayseriden birini de zamanında ulaşımcı yaptılar hiçbir değişiklik yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    Bu yol gerçekten önemli idi teşekkürler Başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Besce (4 yıl önce)
    Toki Fahri Kayahan bağlantı yolu unutuldu orada yaşayanlar da oy kullanıyor!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • carmuzulu (4 yıl önce)
    çevreyolunun alt tarafına da kusak yollarını 25 metrelik yolları açın üvey evlat muamalesi olmasın, oralar varoştur gerek yoktur dusuncesını sılın atın, ıcraatınızı gosterın kı bızde dıyelım kı selahattın baskan cevreyolunun altınıda dusunuyor buralarada ayrım yapmadan çalısmalarda bulunuyor dıyelım........
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Fahrikayahandan yakınca yoluna çıkan 35 lik yol 500 metrelik bir mesafe kalmış birlesmiyor altinkayisidan emeksize kadar bağlanan 25 lik yol sadece yıkık bir ev tutuyor Allah aşkına neyi beklersiniz be 5 yıldır bu yolların açılmasını bekliyoruz gitmediğim yer calmadığım kapı kalmadı artık pes ettim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (4 yıl önce)
    Altın kayısı tamamlandı deniliyor ancak lambalar yanmadığı gibi otobüs de çalışmıyor. Saat 5ten sonra göz gözü görmüyor, yolun ortasında bina var, bunlar çözülmedikce yolun bir anlamı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Bu şehrin en büyük sorunu ulaşim diyorsun o zaman ulaşim dairesi başkanlığına (sorun çözecek) bir daire başkanı ata başkan..Anla ve gör.6 aydır ulaşımda hiçbir sorun çözülmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım az sabredin başkanın var bir bildiği yılbaşını bekleyin.Bu yolun açılması da iyi oldu teekkğrler büyük başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • avşarbey (4 yıl önce)
    Birak bu mahalle arasi yollarini bize cevreyolu lazim ... bunlar trafigi cozmez artik hizmet yapin bu yaptiginizi ilce belediyeleri fazlasiyla yapiyor.hala hizmetlere ilce belediyesi mantigiyla bakiyorsunuz. Sizden Malatyalinin beklentisi cok boyle normal hizmetleri anlatmak yakismaz size.bu yoldan nasil gidersen git sonu yine cevreyolu.. Buyuk hizmetlerde buyuk acilislarda bulunma temenisiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hande (4 yıl önce)
    Biyer bitmeden bir yere geçiliyor.yeni açılan çarmuzu hatunsuyu yolu öyle duruyor hatunsuyu alişar yoluna bağlanması 20 sene sonra biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Selahattin Başkanımız sizin görevi devralmanızla beraber Malatya hizmet görmeye başladı.Takdir ediyorum çalışmalarınızı.Başarılarınızın devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • vagon fabrikası (4 yıl önce)
    koskoca bakan tam olarak bitirilmemiş 25 m yol açılışı yapıyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vagon kardeş.Bakan dediğin,bakan değil.Bu bir.ikincisi,yol açilişi yapmadılar.Yol yapımını yerinde incelemişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Kuzey ve güney çevre yollarının acil olarak bitirilmesi gerek ayrıca istasyon kavşağına alt ve üst geçit yapılarak trafik rahatlatılmalı en önemli sorunlardan biride çarşı merkezinde çok katlı otoparklar yapılması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Naz (4 yıl önce)
    Çevre yolu olmayan zavallı bir il yazık bütün şehirlerin artık 2 yada 3 çevre yolu varken hala hizmet çok güzel diye alkışlayanlar var
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (4 yıl önce)
    Birde bizim toki deki sokağımıza lamba diksen iyi olur 10 senedir sokağımız karanlık.hani toki den fahri kayahana devlet hastanesine yol gidecekti hep zengin muhitlere yol yapılıyor biz yaşamayalım artık
    0
    0
    Yanıtla
  • toki fahri Kayahan bağlantı yolu unutuldu gitti zaten ama yazıyoruz bunları bir kenara
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    İstasyon .çöşnük, fahrikayhan ve terminal kavşaklarına acilen batçık yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Yapılan çalışmayı çöp etmek istemem teşekkürler ama bu yol yerine fahri kayahandan altınkayısıya gelen yolun devamından yeni bir yol açılsaydı daha isabetli olurdu, şehrin yeni mahalleleri fahri kayahan bostanbaşı ve yakınca birbirine dikine bir yolla bağlanmış olurdu böyle eğri büğrü ve kıvırta kıvırta değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Stayumdan maç bitince çıkamıyoruz.2 sene oldu yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Sabah ve akşam bostanbaşı ergenekon istasyona kadar olan kısım rezalet .kadın doğum çocuk hastahanesi geldi tam oldu ,her geçen gün trafik çilesi bitmiyor ve gittikçe artıyor .sayın vekiller sabah ve akşam normal araçlara binip halkın çektiği çileyi bir anlayın eski hastanenin önündeki araç konvoyu nerelere uzanıyor bazen 4 kırmızı ışıkta bile geçemiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Battalgazinin torunu Selehattin Gürkan senin Allahna gurban.Geldiğini hissettiriyorsun yavaş yavaş.Ama ekibini tamamiyle kur artık sen Çalışkan işi bilen adamsın işine hakim olmayan kişilerle çalışma sana zarar veriyor bu durum.Yeni yıla bomba gibi başla inşallah.Allah seni başımızdan eksik etmeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet yılbasında değişiklik olacak öyle görünüyor.Sorunlar büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    90 yıllarda Malatyanın nüfusu 300 bin civarıydı.Şu an kullandığımız 2-3 ara yol hariç aynı yolları kullanıyorduk.Şehrin nüfusu 800 bine yaklaştı.Yolların da 3 katı olması gerekirken yapılması gerekenler geçiştirildi.Aslında tüm sorunda bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Bunlarla zor çözülür trafik sorunu. Kuzey çevreyolu biran önce bitirilmesi. Yoksa trafik rezalet.
    0
    0
    Yanıtla