SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Malatya'yı Daha Üst Çıtalara Yükseltmek"

0
Güncellendi - 2019-11-23 17:57:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, “Tüm birimlerimizin amacı zaten huzurlu olan Malatya’yı daha üst çıtalara yükseltmek” dedi.

Malatya Tarım Platformu Yönetimi, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette ilk olarak konuşan Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, her zaman Malatya’nın huzurunun temini noktasında emniyetin yanında olduklarını söyledi. Polis birimleri arasında yeni kurulan ekipler içinde Dağdeviren’i tebrik eden Akın, “Müdürümüz göreve geldikten sonra Pençe, Balyoz, Güven ve Huzur adıyla 4 yeni tim oluşturdu. Müdürümüzün oluşturduğu bu birimler, vatandaşlarımız arasında takdire şayan karşılandı’’ ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürü Ercan Dağdevren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Valimizin destekleriyle kurduğumuz timler, gerekse çalışan tüm birimlerimizin amacı zaten huzurlu olan Malatya’yı daha üst çıtalara yükseltmek” dedi.

Görevi devraldığı Emniyet Müdürü Ömer Urhal’a da teşekkür eden Dağdeviren, “Giden müdürümüz Ömer abi çok sevdiğim bir insandı, çok güzel işler yapmış. Bayrağı en üst seviyede tutmuş, bizde o bayrağın düşmemesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Malatya’mız önceden olduğu gibi huzurlu ve güvenli bir şehir olacak. Sizlerin destekleriyle Malatya’yı layık olduğu çıtada tutmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • selcuk.sc (4 yıl önce)
    değerli okurlar şu ortamda yani klasik yenilenme sürecinde ki mevcut her şey bulunuyor bu belediye başkanı olsun millet vekili olsun bu tür makamlara kimler gelirse gelsin şu an ki psikolojik baskı oluşturuluyor psikolojik baskı ile hiç bir şey düzeltilmez yoluna girmez kimse kendini avutması bir önce ki emniyet müdürü geldiği zamanda bir çok hikaye ortaya atıldı şimdide atılıyor kendimizi avutmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (4 yıl önce)
    Eski emniyet müdürü "ömer abi"nin iyi bir emniyet müdürü olmadığını 6 senelik görev süresinde gördük. Ama "ilmi siyaset" dedikleri şeyde çok başarılı olduğu, hiç bir şey yapmadan 6 sene Malatya'da kalması,gittikten sonra Malatyadaki bazı kim olduklarını tahmin ettiğim şahısları devreye sokarak yöneticilerinin Malatyadan habersiz oldukları anlaşılan büyükşehirden fahri hemşeri belgesi alması son olarak iyi bir emniyet müdürü olan yeni emniyet müdürünün kendisini övmek zorunda kalmasıyla anlaşılıyor.Halbuki Malatyada yeni müdürden önce yeni müdürden sonra polis çalışmaları ve etkisi konusunda dağlar kadar fark var. Helal sana ömer abi!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim (4 yıl önce)
    Emniyet müdürümüz malatya 'ya hayirli olsun tek isteğim köşe bucaktaki torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına göz actirmasin gençlerimiz gerçekten bu şerefsizlerin pençesine düşüyor artık yaş ortalaması 14.15 lere düşmüş yazık bunlara hepimizin evlatları var tesekurler
    0
    0
    Yanıtla