SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Futbolun Acı Günü.. 'Kara Celal' ve Şahin Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-10-05 21:45:40
Amatör Futbolun Acı Günü.. 'Kara Celal' ve Şahin Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbol camiasına uzun yıllar futbolcu, yönetici ve antrenör olarak hizmet eden ve 'Kara Celal' lakabıyla tanınan Celal Coşkun (üstteki fotoğrafta) vefat etti.

Malatya amatör futbolunun önde gelen isimlerinden olan 83 yaşındaki Celal Coşkun'un, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sonucu vefat ettiği bildirildi. Coşkun'un cenazesi, Şehir Mezarlığı Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'Kara Celal', futbola Malatya Demirspor'da başlamış, aktif futbolculuk hayatını yine bu takımda tamamlamış, daha sonra yönetici, antrenör olarak futbola hizmetini sürdürmüş, Demirspor, Malatya Gençlik, Sümerspor, Pütürgespor ve Köy Hizmetleri takımlarınının teknik yöneticiliğini yapmıştı. Coşkun, 5 çocuk babasıydı.

40 YAŞINDAKİ ANTRENÖR ŞAHİN DE KORONA KURBANI..

Bu arada, Malatya 1. Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Arapgirgücü Spor'un 40 yaşındaki antrenörü Cebrail Şahin'in de koronavirüsten vefat ettiği öğrenildi.

Kale Gençlerbirliği'nde futbol oynayan, daha sonra aynı takımda yardımcı antrenörlük yapan, son olarak Arapgirgücü Spor Antrenörlüğü görevinde bulunan ve bekar olan Cebrail Şahin'in cenazesi, Şehir Mezarlığı Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com- Abdullah ERGÜN

ARŞİV FOTO: 'Kara Celal', Demirspor'un teknik direktörlüğü görevi sırasında takımıyla (ayakta sol baştaki)

FOTO: Arapgirgücü Spor'un vefat eden antrenörü Cebrail Şahin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • AYDIN (2 yıl önce)
    Kalbi güzel,gönlü güzel insanların mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Gerçekten sevilen isimlerdi.Mekanları cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • A.Şişman (2 yıl önce)
    Celal babaya ve şahin kardeşimizin mekanları cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Malatya iki değerli kiymetli evladını kaybetti.Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Nur içinde yatsınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • FAHRETTİN ESERDİ (2 yıl önce)
    Amatör camimizdan iki değerini daha kaybettik, Rabbim Celal abimize ve Cebrail kardeşimize rahmet etsin inşallah, Camiamizin bu iki değerli antrenörü Malatyamizin gençlerine futbol anlaminda çok hizmetler verdiler, Sizi daima hayir ve şükranla anacağiz. mekanlari cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin şahin kardeşime çok üzüldüm Allah ailesine sevenlerine sabırlar versin ruhu şad olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..
    %100
    %0
    Yanıtla