SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amigo Yusuf Adına Turnuva

0
Güncellendi - 2021-03-23 01:26:24
Amigo Yusuf Adına Turnuva
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un ilk takım kaptanı ve amigosu olan, 'Kaval Yusuf' lakabıyla da tanınan Yusuf Mor adına ‘Amigo Yusuf Derebeyleri UNİ 1. Halısaha Turnuvası’ düzenlendi

Malatyaspor tarihinin önemli isimlerinden olan ve takımının ilk kaptanı, yöneticiliği ve amigoluğunu yapan Yusuf Mor adına ‘Amigo Yusuf Derebeyleri Uni 1. Halısaha Turnuvası’ düzenlendi.

Turnuvanın finalinde UNİ Kıbrıs ile ÜNİ Giresun takımları karşı karşıya geldi. Eski hakemlerden Mehmet Saydam’ın yönettim karşılaşma öncesi ise Amigo Yusuf lakabıyla bilinen Yusuf Mor’a plakete verildi. Mor, burada yaptığı konuşmada, ‘Beni unutmayan gençlerimizi canı gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız, sizi çok seviyor ve kutluyorum” dedi. Mor’u duygu yüklü konuşmasında taraftarlar ‘Amigo Yusuf’ sloganları ile tebrik etti.

Konuşmaların ardından geçilen final maçında ÜNİ Giresun bulduğu peş peşe gollerle karşılaşmayı 9-2 kazanarak ‘Amigo Yusuf Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma kupasını İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Özgür Karataş ve Yusuf Mor birlikte verdi. Karataş, İnönü Üniversitesi olarak gençlerin bu tür güzel organizasyonlarında hep yanlarında olduklarını ifade ederek, “Amigo Yusuf Malatya’mızın bir değeri. Onun adına düzenlenen bu turnuvada emeği gecen herkesi kutluyor ve Yusuf Abiye bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hakem Mehmet Saydam’da ‘Amigo Yusuf Turnuvası’nda düdük çalmanın verdiği mutluluğu dile getirerek “Bu turnuvayı düzenleyen ve emeği geçenleri kutluyorum. Yusuf abiye hayırlı ömürler diliyorum” diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Nuri (3 yıl önce)
    İlk kaptanımız,Unutulmaz amigomuz,menfaat nedir bilmiyen,cebine para girmeyi bırak;Malatyaspor sevdası yüzünden hep cebinden harcıyan,bu uğurda Malatyaspor sevgisi yüzünden ailesine bile zaman ayıramıyan ,Bu abimize Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Yusuf abimiz, sen bizim takımın Efsane olmuş amigosusun seni her zaman örnek alacağız, bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz sana da selamlarımızı gönderiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Amigo Yusuf ağabey tribünleri coşturan ,maça cebinden bilet alarak giren,deplasmanlara kendi parası ile giden, kulüp başkanları ile parasal ilişkisi olmayan ve yaptığı bu görevden dolayı zerre kadar menfaat peşinde olmayan benim gördüğüm en iyi amigomuzdu.
    0
    0
    Yanıtla