SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amutu Ülkesinde Böyle Karşılandı

0
Güncellendi - 2017-01-01 18:54:54
Amutu Ülkesinde Böyle Karşılandı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Nijeryaı forveti Amamchi Augustine Iwuji-Amutu, ülkesinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Kralları aratmayan karşılamada, uzun kuyruklar oluşurken, Amutu herkesle tek tek selamlaştı.

Sarı kırmızılı takımın forveti Amutu, devre arasın izninde ülkesi Nijerya’ya gitti. Doğduğu şehir olan Jos’u ziyaret eden Amutu için krallara yakışır bir karşılama töreni düzenlendi. Silahlı koruma eşliğinde kendisini karşılayanların arasından geçen Nijeryalı forvet, ziyareti esnasında üst düzey korundu.

Kendisini karşılayanlarla tek tek selamlaşan Amutu, ülkesine götürdüğü Evkur Yeni Malatyaspor’un formalarını da dağıtarak, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Tolga (7 yıl önce)
    Fakir memleket diyesin gardaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Nijerya da kralmış sahada kraliğıni görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • OSMAN (7 yıl önce)
    YA BU ADAM MALATYA DA YANINDA GEÇSE TANIMAZSIN ADAM ÜLKESİNDE KRALLAR GİBİ KORUNUYOR... BEN DE KÖYÜME DE BÖYLE KARŞILANSAM....::::))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünsal (7 yıl önce)
    Bize böyle haberlerle gelin çok güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Emenike gibi süratiyle ve kuvvetiyle kolay adam geçiyor. Topu da iyi saklıyor. Sakatlıkları yüzünden doğru düzgün izleyemedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenen (7 yıl önce)
    FÜLELİ TOPÇU.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Bence balon manisa maçı dışında bi yeterliliğini goremedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    İyi bir oyuncu ara paslariyla besleyecek orta saha oldumu durudurulamaz bir forvet olur
    0
    0
    Yanıtla
  • futboldan anladığın belli orta saha yoktu ilk yarıda eğer iki tane iyi orta saha olsa çocuk çok iyi azubuke defansif orta sahada daha başarılı ara pasları atmada beceri sıfır ofansif 2 orta saha birde amutunun yedeği yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağol kardeşim görüneni belirttim azubuke iyi ama çok panik onu irfan la oynatinca daha başarılı oluyor ama bu kezde ortasahada fizik kaybı oluyor o nedenle sedati begenenlere şaşıyorum adam son 5 haftada okadar düştü ki 5 gol yedirtti bize, sedati begenenler malatyaspor da Mithat yavaş, Murat Erdoğan , Ayman addellaziz izlememisler galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir siemens (7 yıl önce)
    başarılı bir futbolcu...
    0
    0
    Yanıtla