SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ana Artere İhtiyaç Duymadan Ulaşabilecekler"

0
Güncellendi - 2021-04-19 03:32:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Anayurt Bulvarı ikinci kısım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Gürkan tarafından yapılan inceleme gezisine Genel Sekreter Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç eşlik etti.

Mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür eden Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç yaptığı konuşmada, “Yakınca mahallemizde yapılan kavşak çalışmalarından sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu alanda 2 km asfalt çalışması gerçekleştirerek ulaşım noktasında büyük rahatlama sağlandı. Yakınca mahallesinden Özsan Sanayi Sitesine ve Hastahanelere çok rahat bir erişim sağlanacaktır. Yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatya’daki trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif bulvarlar ile bağlantı yolları açtıklarını belirten Başkan Gürkan, “Muhtarımızın da ifade ettiği gibi Yakınca Kavşağı diye tabir edilen bu bölgede çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu yolumuz Anayurt Bulvarına bağlanacak Özsan Sanayi Sitesindeki yolla birlikte artık Yakınca bölgesindeki vatandaşlarımız ana artere ihtiyaç duymadan direkt Anayurt Bulvarının ikinci kısmı ve birinci kısmını kullanarak şehir merkezine, hastahanelere ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelere rahatlıkla ulaşabilecekler. Ocak ayında çalışmalarına başladığımız bu bölgemizde diğer akslarla birlikte 7 km’lik bir yol çalışması gerçekleştirdik. Hem trafik güvenliği acısından hem trafiğin sağlıklı işlemesi acısından ve zaman acısından önemli bir aks oldu.  Bu çalışmaların Yakınca'daki hemşehrilerimize ve buradan istifade edecek tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarımız Malatya’mıza hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ercan akyazı (2 yıl önce)
    Anadolu'yu Anayurt yapan Battalgazi'nin torunları olarak helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yakınca mahallesinde sürü halinde dolaşan köpek sürülerinede bir çözüm bulsanız belediyeyi kaç defa aradım ne gelen oldu nede giden sadece köpekler daha da çogaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Başkan kaç kez her platformdan sosyal medyadan yazdım yine yazacam ben sadece bir yerin asfaltından bahsedecem bir gün hasan beyden çilesiz tarafına fahri kayhan çıkışına kadar yaklaşık 1 km çok değildir bir gün arabanla git yaklaşık 4 senedir o yol öyle arabalar malatya tabiriyle çakşadı ön düzen kalmadı hiçmi kimse size şikayet etmiyor o yolu hergün ordan 10 binlerce araç geçiyor yoksa görmezdenmi geliyorsunuz neden hep zengin kesime hizmet ediyor bu belediyeler
    0
    0
    Yanıtla
  • O caddeyi prestij caddesi diye anıyorlardı sanırım. Yetkililer bu caddeden kendi araçlarıyla hiç geçmiyorlar diye düşünüyorum.Yolun asfaltı kazıp kapatmaktan kırk yamalı bohçaya dönmüş.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya serdarı (2 yıl önce)
    ya bitmedi bu selahattin başkanın anadoluyu anayurt sloganı 10senedir.Makyajı akıyor farkının sende herkes gibisin başkan ...
    0
    0
    Yanıtla