SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana- Oğul Koronadan Hayatlarını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-09-17 22:48:42
Ana- Oğul Koronadan Hayatlarını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da korona teşhisi konulmuş olan 87 yaşındaki kadın ile birlikte oturduğu 56 yaşındaki oğlu aynı gün birkaç saat arayla hayatlarını kaybettiler.

İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Oğur Sokaktaki bir apartmanda oturan ve korona tanısı konan 87 yaşındaki İnayet Yaba, entübe olarak tedavi görmekte olduğu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti ve yakınları tarafından bugün Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Yaba ailesi mezarlıktan döndükten sonra yine korona (Covid-19) tanısı konmuş olan, ancak hastaneye gitmeyi kabul etmeyen, galericilik yaptığı öğrenilen bekar oğul 56 yaşındaki Mehmet Yaba’nın vefatıyla karşılaştı. Yaba ailesi aynı gün ikinci kez Malatya Şehir Mezarlığına giderek annesinden sonra oğlunu da son yolculuğuna uğurladı.

Arapgirli olan Yaba ailesi aynı gün iki yakınını toprağa vermenin acısını ve üzüntüsünü yaşadı.

malatyahaber.com

FOTO: Annesinden birkaç saat sonra hayatını kaybeden Mehmet Yaba (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ELAZIĞLI SAVAŞ (2 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin nur içinde yatasın canım abem .biz senden razıydık rabbimde razı olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şeref (2 yıl önce)
    Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah mekanını Cennet etsin inşallah Mehmet abi keşke seni tanımasaydım adam gibi adam aslan yürekli bizleri üzdün Cenabı Allah Tahsilatlarını affetsin hakkım helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin. Değerli bir abimizin annesi ve abisiydi. İyi bir aileydi.
    0
    0
    Yanıtla