SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anadolu'muzun Şahlanmaya İhtiyacı Var"

0
Güncellendi - 2021-07-22 18:35:01
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Mutlaka tarımda alım garantisini getireceğiz." dedi.

Partisinin Malatya İl Teşkilatı ile bir araya gelen Sarıgül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vicdan, merhamet ve adalet diyen, ötekisi olmayan bir anlayış ile bütün Türkiye'yi kucaklamak isteyen kitle partisi olduklarını, Türkiye'de siyasetin dilini değiştirmek istediklerini dile getirdi.

Parti olarak milli, manevi günlerde el ele, kol kola, omuz omuza olacaklarını ifade eden Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi, hudut ve bayrak birliği diyen, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan, demokrasi içerisinde bütün siyasi partilerle her zaman görüşmelerine devam edecektir." dedi.

Partisinin tarım ve hayvancılığa önem vereceğini belirten Mustafa Sarıgül, şöyle konuştu:

"Mutlaka tarımda alım garantisini getireceğiz. Anadolu'muzun şahlanmaya ihtiyacı var, Anadolu'muzdaki o tarlaların üretime ihtiyacı var. Kızılırmak bizde, Yeşilırmak bizde, Fırat bizde, Dicle bizde, Gediz bizde ama ne yazık ki tarlalarımızın hala büyük bölümünün, arazilerimizin sulanmadığını görüyorum. Türkiye Değişim Partimizde su projelerimizi açıklıyoruz. İnşallah kurultayımızda su projemizin ne olduğunu da bütün ulusumuzla buluşturacağız."

Sarıgül, parti olarak ilçe kongrelerini bitirmek üzere olduklarını, il kongrelerinin devam ettiğini, ağustos sonu eylül başı itibarıyla büyük kurultayı yaparak seçime girme yetkisini alacaklarını kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Huzur (2 yıl önce)
    Yola çıktığını yolda bulduğunla değişirsen hem yolunu kaybedersin hem dostunu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiziroglu (2 yıl önce)
    He gardaş ye birde sen şahlandir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    ŞİŞLİ seçimlerinde sana ders verilmişti ama iyi ders alamamıssın.
    0
    0
    Yanıtla