SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesini Bıçak Tehdidiyle Rehin Aldı

0
Güncellendi - 2020-12-14 18:22:37
Annesini Bıçak Tehdidiyle Rehin Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tartıştığı annesini bıçakla rehin alan genç ekipler tarafından ikna edildikten sonra teslim oldu.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İmamoğlu sokak içerisinde bir apartmanda meydana gelen olayda, alkol ve madde aldığı ileri sürülen A.D. (19) tartıştığı annesini bıçakla rehin aldı. Komşuların durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiği olayda, ekiplerin yaklaşık 30 dakika süren ikna çabaları sonrasında annesini bırakan zanlı bir süre sonrada kendisi olayda kullandığı suç aleti ile birlikte ekiplere teslim oldu.

Ekip otosuna alınan zanlı çıkışta "Öldür beni öldür öldürmez isen ben senin canını alacağım tamamlan mı lan" diye annesine tehditler savururken, polis merkezine götürülen anne oğlu A.D. hakkında şikayetçi oldu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kadir (3 yıl önce)
    Allah evladın da hayırlısını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat y (3 yıl önce)
    ya bos bos konusmayin ya hayat bazen butun ezberlerinizi bozar
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    yeni nesil arkadaş kurbanı saçma sapan dizilerin filmlerin kurbanı allah ayıktırsın insallah malatyada bu tip insan çok bir anneye bu hareket yapılır mı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Çok zor bir durum. Anne bambaşkadır. İnşaallah genç erken zamanda hatalarından döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza Aktaş (3 yıl önce)
    Bu çocuk psikiyatri hastası Allah annesine babasına ve kendisine yardımcı ola
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet ergen (3 yıl önce)
    Bilip bilmeden yorum yapmayin kim bilir ne sorunlari var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne sorunu olursa olsun, onu doğuran , karnında taşıyan,büyüten anaya yapılan muamelenin tartışılacak bir tarafı yok.Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir peygamberin ümmeti nasıl bu hale gelir
    0
    0
    Yanıtla