SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesini Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-07-06 12:56:56
Annesini Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

YAKINLARI ÖLÜM HABERİYLE PERİŞAN OLDU.. Malatya'nın Akçadağ ilçesinde elektrik akımına kapılan annesini kurtarmaya çalışan 24 yaşındaki Şanlıurfalı tarım işçisi akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Ilıcak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kayısı bahçelerinde tarım işçiliği yapan Mehmet Albayrak'ın (24) annesi, ailece konakladıkları çadırda elektrik akımına kapıldı. Annesinin feryadını duyarak çadıra koşan Mehmet Albayrak annesine yardım ederken elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan genç, Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan genç hayatını kaybetti. Hastane önünde umutla bekleyen yakınları, ölüm haberi üzerine adeta yıkıldılar.

Mehmet Albayrak'ın cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kürecikli (2 yıl önce)
    Mevsimlik işçilerin kötü barınma şartları bu ülkenin en önemli problemlerinden birisidir ve acilen çözüme kavuşturulması gerekmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)
    yazık olmuş ALLAH rahmet eylesin kardeşimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)
    Elektrik tesisatına 50 liralık kaçak akım rölesi bağlamadıkları için insanlar hayatını kaybediyor. Bunun çözümü var ama ne bilgilendirme var ne de denetim. O tesisatı oraya çeken-çektiren-göz yuman cezalandırılır umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş kaçak akım rölesi tesisatın tam teşekküllü olduğu yani topraklama, vs. ) yerlerde görev yapar.Habere bakarsanız çadır diyor yani alalaede kablo çekilmiş.Bi arada kaçak akım rölesinin 250 liradan aşağısı bir şeye yaramaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Elektiriği direkten çekmemişlerdir diye düşündüm. Onun zaten yapılmamısı lazım. Önlem almak isteseler çözüm var ama bizim millet epey vurdumduymaz. Röle fiyatını internetten bakarak söylemiştim.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)Nazım Ünsal isimli kullanıcı yorumuna
    annemgilin köyü harbiden çok merak ediyorum acaba kimin bahçesi gerçekten üzüldüm yazık olmuş
    0
    0
    Yanıtla