SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesini Pompalı Tüfekle Vurdu

0
Güncellendi - 2019-11-25 19:40:44
Annesini Pompalı Tüfekle Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 21 yaşındaki genç tartışığı öz annesini pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Olay, Kale ilçesine bağlı Bağlıca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, annesi G.Ö. (42) ile henüz bilenmeyen bir nedenden ötürü tartışan F.Ö. (21) pompalı tüfekle annesi G.Ö.'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucunda sağ bacağına çok sayıda saçma isabet eden G.Ö. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralı kadın burada jandarma ekiplerine verdiği ilk ifadesinde olayı kendinin gerçekleştirdiğini ileri sürse de oğlu F.Ö. ile eşi C.Ö. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İŞYERİNE ATEŞ EDİLDİ

Öte yandan, saat 16.30 sıralarında da merkez Özalper Mahallesi'nde bir işyerine ateş açıldı. Olayda can kaybı olmazken, saldırının ardından yaya olarak kaçan 2 saldırganın kimlikleri belirlendi ve bunlardan biri olaydan 1 saat sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Diğer şahsın yakalanmasına çalışılıyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • BEKİR (4 yıl önce)
    atalarımız güzel söylemiş .....at sahibine göre kişner.... yeni emniyet müdürümüze teşekkürler mahalle araları parklar tinerci hapçıdan geçilmiyordu tüm polis teşkilatına allah yardım etsin başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtbey (4 yıl önce)
    Herkesin başına bir polis dikecek hali yokya vatandaşlar duyarlı olmalı emniyet güçlerine yardımcı olmak lazım gördükleri her olumsuz durumu gerekli telefonlar 155, 156 ile bilgilendirmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet ergen (4 yıl önce)
    Yeni emniyet muduru birilerine batmis??
    0
    0
    Yanıtla
  • Gölge (4 yıl önce)
    Bi tutturmuşsunuz yeni emniyet müdürünün çalışmaları güzel. Adam görevini yapıyor ve yapmak zorunda bunun için maaş alıyor. O makama gelmişse yapacak tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    İşyerleri kurşunlanmanın Bi türlü önüne geçilmiyor malatya da yeni emniyet müdürünün gayet güzel çalışmaları var inşalla malatyayı huzurlu kent haline getirir
    0
    0
    Yanıtla