SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Antalya, İzmir ve Düsseldorf'a Direkt Sefer

0
Güncellendi - 2021-07-06 00:33:16
Malatya'dan Antalya, İzmir ve Düsseldorf'a Direkt Sefer
A- A+ PAYLAŞ

SunExpress Anadolu Bölge Satış Müdürü Altuğ Özpekin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti, uçak seferleri ile ilgili bilgi verdi.

Havacılık alanında hizmet veren SunExpress’in Anadolu Bölge Satış Müdürü Altuğ Özpekin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya gelerek SunExpress’in Malatya’daki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ SunExpress’in Anadolu Bölge Satış Müdürü Altuğ Özpekin, SunExpress’in Malatya ve Elazığ uçuşlarıyla alakalı bilgileri bizlere aktardı. Malatya’dan Avrupa’ya aynı zamanda Antalya ve İzmir’e uçuşlarıyla alakalı gerekli bilgileri aldık. SunExpress’in özellikle Antalya ve İzmir’e direkt uçuşları, ayrıca Malatya’dan ve Elazığ’dan Avrupa’ya direkt uçuşlar ve Avrupa’dan Malatya ve Elazığ’a direkt uçuşlarla birlikte bölgemizdeki Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın şehrimize gelmesi önemli.  Antalya ve İzmir’e diğer havayolları şirketlerinin nezdinde direkt uçuş olmaması nedeniyle SunExpress’in Antalya ve İzmir’e direkt uçuşu açmasıyla birlikte tarife sayısının da artırılmış olması Malatya olarak bizleri memnun etmiştir. Malatya’da bunun bir standarda bağlanmasıyla birlikte Antalya, İzmir ve Avrupa uçuş sayısının artacağını ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız için kolaylık sağlayacaktır. Çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz”

SunExpress’in Anadolu Bölge Satış Müdürü Altuğ Özpekin, Malatya’dan İzmir’e ve İzmir’den Malatya’ya Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri, Malatya’dan Antalya’ya ve Antalya’dan Malatya’ya Perşembe ve Pazar günler, Malatya’dan Almanya’nın Düsseldorf ve Düsseldorf’tan Malatya’ya Pazartesi günleri, Malatya’dan Frankfurt’a ve Frankfurt’tan Malatya’ya ise Pazar günleri direkt uçuşlarının başladığını ifade etti. Özpekin, Avrupa’nın birçok şehrine Malatya çıkışlı aktarmalı olarak uçuşların yapıldığını da söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bares (2 yıl önce)
    Bu kadar paraya belediyeler eğitim veriyor hem konferansa götürüyor hem de orda kalıyorsun:?. Bilet fiyatları uçuk bı alayım dedim 1600 euro?
    0
    0
    Yanıtla
  • Colonia (2 yıl önce)
    Sayin baskanim birde bilet fiyatlarini sorsaydiniz satis müdürü Altug Özpekine.Böyle fahis fiyat olmaz.Biz üc bilete Düsseldorf-Malatya 1630 Euro yani 17.000 tl.ödedim.Daha kalabalik Aileler hepsi vaz gecdi. yaziklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla