SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Antalya Maçını İyi Sonuçla Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2021-02-15 22:21:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, ligin uzun bir maraton olduğunu ve önlerinde oynayacakları 17 maçın bulunduğunu ifade ederek, şuandaki konumlarının kötü olmadığını ve bu sezon ligi iyi bir yerde bitireceklerine inandığını söyledi.

Yeni Malatyaspor Televizyonu’na açıklamada bulunan Gevrek, ligde geride kalan haftada evlerinde Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını ancak mağlup olduklarını ifade etti.

Bu sene devre arası olmadığı için takımın kamp yapamadığını kaydeden Gevrek, “Antalya maçı için bir değişiklik olması için kampı Antalya’da yaptık. Lig’de devre arası olmadığı için takımımız bir hafta Antalya’da kamp yaptı. Bunun yanı sıra Antalyaspor maçının hazırlıklarını da gerçekleştirdik. Takımımız güzel bir ortamda iyi bir şekilde çalıştı” dedi.

“EN KÖTÜ 1 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Gevrek, Antalya deplasmanından en kötü 1 puanla dönmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Antalya maçından iyi puanla dönmek istiyoruz. En kötü 1 puanla dönmek istiyoruz ama tabii ki her maça galip gelmek için çıkıyoruz. İnşallah Antalya deplasmanından puan ya da puanlarla döneriz. Genel olarak bakılırsa; ligde 29 puanla 10. sıradayız. Kötü değil, iyi. Daha iyide olabilirdik ama şuan olduğumuz konumda da kötü durumda değiliz. Önümüzde uzun bir maraton var. Bu maratonda, Antalyaspor karşılaşmasıyla beraber 17 maç oynayacağız. Daha yolumuz uzun. Bu sezon maç maç gidiyoruz, önce Antalyaspor maçını iyi bir sonuçla bitirmeyi düşünüyoruz. Ondan sonra maç maç düşüneceğiz. Ama inanıyorum ki bu sene ligi iyi bir yerde bitireceğiz.”

“HEDEFİMİZ LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK”

İyi bir takımlarının olduğunu kaydeden Gevrek, “Bu sene hedef koyup ‘şunu yapmak istiyoruz’ demiyoruz, bizim hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Huzurlu bir ortamın olması, ekonomik durumu da düşünüyoruz. Sportif olarak iyi bir yerde olabilirsiniz ama ekonomik dengeleri de gözetmek zorundasınız. Bu sezon ekonomik anlamda sıkıntılar var. Yayıncı kuruluş tarafından ciddi bir indirim yapıldı. Bu indirim hem bizim hem de diğer Anadolu takımları için ciddi bir sıkıntı oluşturdu. O anlamda da kaynaklar bulmaya çalışıyoruz. Bu dengeleri de iyi sağlamamız lazım. Takım bu sene ortalarda, güzel bir yerde ligi bitirsin ama ekonomik dengeyi de iyi bir şekilde tutmamız gerekiyor. Daha doğrusu kaynak bulmamız lazım. Bununla ilgili yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz, kaynaklar bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM”

Gevrek, Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın marka değeri olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün eğer Yeni Malatyaspor Süper Lig’deyse, Malatya’da Süper Lig’dedir. Geçen sene maalesef sıkıntı yaşadık. Elimizde bir değer, marka değeri var. Bu değer, Malatya ve Malatyalılar için çok önemli. Tabii Süper Lig’de mücadele etmek de kolay bir iş değil. Onun için ekonomi anlamında da herkesin elini taşın altına koyması lazım. Gerek siyasetçilerimiz gerek işadamlarımız gerekse de taraftarlarımız hep birlikte olursak ve birlikte hareket edersek marka değerimizi daha da iyi yerlere taşırız. Futbolda, sosyal anlamda, Malatya ekonomisi anlamında, her anlamda baktığınız zaman Yeni Malatyaspor çok önemli bir dengedir. Bu denge ve marka değerinin kıymetini iyi bilmeliyiz. Bazı şeylerin kıymetini elimizden gittiği zaman anlıyoruz ama biz elimizdeyken bunun kıymetini bilelim.”

“ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK”

Yönetim olarak ellerinden gelen gayreti gösterip, çalıştıklarını ifade eden Gevrek, "Mücadele ediyoruz. Takımımızı ve Malatyalıları en güzel şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Samimi bir şekilde çalışıyoruz. Birlikte elde ettiğimiz çok başarılarımı var. 2 şampiyonluk yaşadık, UEFA’ya gittik. Üzüldüğümüz zamanlarda oldu ama geriye dönüp 7 seneye baktığını zaman hakikaten çok büyük başarılara imza attık. Gururlandık, onurlandık, bunları hep beraber, birlikte yaptık. Yine yaparız, beraberce yine büyük başarılara imza atarız. Ama bizim mutlak ve mutlak birlik ve beraberliğimizi koruyarak, kenetlenmemiz lazım. Eğer kenetlenirsek, Allah’ın izniyle Malatyaspor’umuz daha uzun yıllar başarılara imza atacaktır. Taraftarlarımız, camiamız, herkes takımımıza sahip çıksın. Takımımıza destek olalım. Biz her maçı kazanamayız. 40 maç var, bazı maçları kaybettik, berabere kaldığımız maçlar oldu. Biz genele bakalım. Kazanabileceğimiz maçları kaybettik, kazanamayacağımız maçları kazandık. Genele bakınca bu takım ligi iyi bir yerde bitirir. Bir maç kaybeder, iki maç kaybeder ama iki maç kazanır. Kalan maçlarımıza bakıyoruz, bu maçlar sonunda da ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyoruz. Yeter ki inanalım, bir ve beraber olalım. Hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde takımımız en güzel yerlere taşımak” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ TAKIMIMIZA İNANSIN”

Taraftarlardan takımlarına inanıp, sahip çıkmalarını isteyen Gevrek, “Bizde samimiyetle çalışıyoruz. Bizler insanız eksik ve hatalarımız olabilir. Her zaman eksiklerimiz ve hatalarımızdan ders çıkaran bir yönetimiz. Taraftarlarımız stada gelemiyorlar ama yürekleri ve duaları bizimle. Yürekleri ve duaları her zaman bizimle olsun ve takımlarına inansınlar. İnşallah bu pandemi biter ve taraftarlarımız stada gelir. Bizde taraftarlarımızı çok özledik. Onlarla birlikte olmak güzel, en kısa sürede onlarla buluşmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada, başkan Adil Gevrek, yöneticiler Mehmet Coşer Gömüç ve Hakkı Çelikel  Antalya kampını ziyaret ettiler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • HAD (3 yıl önce)
    Bu hafta içi Malatya'da kar yağışı olabilir. Takım Konya maçını da eğer imkan varsa Antalya'da oynasın, hem sahamız düzelir hem tam bir kamp olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Tebrikler başkan süper ligde olmak güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (3 yıl önce)
    İyi sonuç nedir başkan sana göre?Galibiyet mi?Beraberlik mi?Tek farklı mağlubiyet mi? Ağalar uyanın uykudan.Tekavütü gelmiş, istatistik için oynayan oynatılan oyuncu ve mevkisini bilmeyip ileri çıkıp geri dönemeyen ve sırıtan yediğimiz gollerin çoğunun müsebbibi olan Şabek kadroda olduğu sürece bu takım tesadüfen puan alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Beş kuruşluk futbol oynadığımız yok,hacoşuna gidiyoruz.başkanın maçlarımızı izlediğinden de şüpheliyim.kendi sahamızda Erzuruma sonrada Ankaragücüne,Kayseriye yenildikten sonra daha nerden başarı bekliyorsunuz.geçen seneyi bile arar olduk.takım sahipsiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Adil Gevrek konuştuysa takım kesin olarak Antalyadan yenik ayrılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    YMS nin saha zeminini eleştiren futbol otoriteleri, bugün oynana GS ile Kasım Paşa maçını izlesin. GS olunca Kimsenin sesi çıkmaz!...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi_44 (3 yıl önce)
    Hep beraberlik için oynayalım güzel teknik.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet bayram (3 yıl önce)
    sayın gevrek ;gerçekten sizi anlamakta zorlanıyorum. Geçen sene ilk yarı arasından itibaren vermiş olduğunuz demeçleri alt alta koyup ilkokul 1-2 ye giden birine okutmanız halinde gerçeklerin ne olduğunu anlayacaksınız. Birilerinin elini cebine atabilmesi için sizin şeffaf olmanız gerekir. Bir şehrin kaderi ile oynamanız kabul edilemez. Cebinizden ödediğiniz var mı? gelir ve giderleri bir mali kongre de ve bağımsız bir denetim şirketi tarafından onaylanmış bilançoyu görüldükten sonra insanlar duruma bakarak inanç sağlarsa sizin zikzaklı sözlerinize itibar ederler. Ayrıca yönetemiyorsanız, paranız yoksa sizi orada zorla tutan nedir? bana para yardımı yapın ben kafama göre yöneteyim. NİYE? Alemin akıllısı siz misiniz? O kadar parayı verdikten sonra herkes yönetir. Kurumlar, belediyeler toplanan vergilerden neden size yardım ya da hizmet adı altında katkı sağlıyor. Marka değeri için mi? o zaman sizde bütün atanmış ve seçilmişler gibi hesap vermelisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Kendi sahanda yenil gelene gidene ....git deplasmanda 1 puan ara...güzel hesap...Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (3 yıl önce)
    Adil başkan sana her zaman güvenimiz tamdır.
    0
    0
    Yanıtla