SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araç Kundaklama Faili Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-02-14 03:56:53
Araç Kundaklama Faili Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, silahla yaralama ve araç kundaklama olaylarının failleri yakalanırken, silah ve uyuşturucu- uyarıcı ele geçti.

Emniyet Müdürlüğü, ekiplerin çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüklerince 11.02.2021 günü 08.00 ile 12.02.2021 günü 08.00 arasında il merkezinde yapılan çalışmalarda;

- 4418 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 1241 araç, 215 ticari taksi ve 154 motosiklet incelenmiştir.

- 12 aranan şahıs yakalanmış,

- 27 yoklama kaçağı ve 1 bakaya şahsa gerekli işlem yapılmıştır.

- Trafik yönünden 25 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, Çalıntı 1 motosiklet yakalanmış ve tescil kaydı olmayan 1 motosiklet otoparka çektirilmiştir.

- Halep Caddesinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayının şüphelisi suç aleti tüfekle yakalanmıştır.

- 2 Tekel Bayisinin kapalı olması gereken saatte açık oldukları görülmüş ayrıca 1 Tekel Bayiinde alkol satışı yapıldığı da tespit edilmiş, iş yerleri hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

- Beydağ’ı Mah. gümüş sok. içerisinde oto kundaklama olayı ile ilgili bir şahıs yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

- 4 adet ruhsatsız otomatik tüfek ve 17 adet kartuş,

-145 adet uyuşturucu hap,

-10,27 gr. esrar,

-0.65 gr. metamfetamin,

-2 adet kesici alet ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız