SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araçtan Ateş Açtı, Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-02-07 18:04:36
Araçtan Ateş Açtı, Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Tandoğan Mahallesi'nde bir araçtan ateş eden şahıs, pompalı tüfekle birlikte yakalandı. Asayiş ekipleri, ayrıca yaptıkları uygulamalarda silah ve uyuşturucu- uyarıcı ele geçirirken, bir hırsızlık olayının failini de yakaladılar.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"• Bulgurlu Mahallesinde bir araçtan tüfek alınarak gereği ilgili birimde yapılmıştır.

• Tandoğan Mahallesinde araçtan havaya ateş edildiği ihbarı üzerine bahse konu araç Sağlık caddesinde alınmış, araçta yapılan kontrollerde 1 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir.

• Beydağı Mahallesinde ruhsatsız tüfek elde edilmiş olup, tutanak tanzim edilmiştir.

• Yaka Mahallesinde bir araçtan ruhsatsız tüfek alınarak gereği yapılmıştır.

• Hayvan pazarı civarında bir araçtan kurusıkı tabanca alınarak gereği yapılmıştır.

• Çukurdere Mahallesinde bir araç içerisinde yolcu olarak seyahat eden iki şahıstan 2 parça halinde toplam 25 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

• Yeşiltepe Galericiler Sitesi Civarında bir araçtan 1 adet tüfek ele geçirilmiştir.

• Hayvan Pazarı civarında bir araçta yapılan kontrollerde 1 adet tüfek ele geçirilmiştir.

• İnönü caddesinde bir şahıstan ruhsatsız 1 adet tüfek ele geçirilmiştir.

• 03.02.2021 günü 17.20 sıralarında Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak kıraathaneler üzerinde yapılan denetimlerde, Halfettin Mahallesinde bir kıraathanede 8 şahsın sosyal mesafe kuralına uymamaktan idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiş, ayrıca faaliyetine devam eden kıraathane ile ilgili de gerekli tutanak tanzim edilmiştir.

• 12.09.2020 tarihli açıktan hırsızlık olayının faili meçhul şüphelisi H. T. isimli şahıs Battalgazi Polis Merkezi Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu cep telefonu ile birlikte yakalanmış, gerekli tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • irfan (3 yıl önce)
    şu üst tarafdaki tabancamı tüfekmi ülkemin yaratıcı insanları bu yüzden ülkeme hayranım
    0
    0
    Yanıtla