SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araf 3: Cinler Kitabı

0
Güncellendi - 2019-11-01 03:43:26
Araf 3: Cinler Kitabı
A- A+ PAYLAŞ

2006 yapımı korku türündeki Araf filminin üçüncü devam halkası olan 'Araf 3: Cinler Kitabı'nın yönetmen ve senarist koltuğunda bir kez daha Biray Dalkıran oturuyor.

Nihal, henüz sekiz yaşındayken şeytana tapan güçlü bir cin tarafından ele geçirilen kardeşi Arda'yı oldukça güçlü olan bu ifritten kurtarabilmek için yıllarca çabalamıştı. Fakat ne doktorlar ne de cinci hocalar Arda’ya bir çözüm bulabilmişti. Nihal Arda’yı ifritin elinden kurtarabilmek için hiç pes etmeden oradan oraya koşturup dururken eline hiç ummadığı bir şekilde Kitabü’l Azazil isimli içinde oldukça güçlü büyülerin olduğu bir kitap geçer. Bu kitap Hazreti Süleyman’ın ilminin yazıldığı ve bizzat onun cinleri tarafından kaleme alınmış bir kitaptır. İçindeki büyüler oldukça tehlikeli ve ölümcüldür ama Nihal kardeşini kurtarmak için her şeyi göze alacaktır. Nihal sevgilisi ve en yakın iki arkadaşından büyüyü yapabilmek için yardım ister. Dört genç evde toplanmış ve oldukça tehlikeli olan bu büyüyü uygularlar. Gecenin sonunda Nihal, kardeşi Arda’yı kurtarmıştır ama bu güne kadar görülmüş en güçlü cinleri, Süleyman’ın Cinlerini serbest bırakmıştır. Artık yalnızca Arda değil, herkes ölümle burun burunadır.

Yönetmen: Biray Dalkıran

Oyuncular: Mehmet Baştürk, Çağla Erdimen, Emre Özmen, Sercan Elikara, Biray Dalkıran

Tür: Korku

Yapım Yılı: 2019 (86 dk)

Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Cuma

Senaryo: Biray Dalkıran, Safak Güçlü

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız