SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Sokaklarına Karo Taşı

0
Güncellendi - 2020-10-30 03:58:11
Arapgir Sokaklarına Karo Taşı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Berenge Mahallesi İpekçi Sokakta 1400 metrekare karo taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi.

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı çalışmalarından dolayı tahribata uğrayan İpekçi Sokakta karo taşı çalışmalarını tamamladı.

Arapgir Belediyesi'nin ilçe genelinde sürdürdüğü kilit parke taşı yol yapımı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler Berenge Mahallesi İpekçi Sokakta karo taşı yol yapım çalışmalarını da kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. İpekçi Sokakta 1400 metrekare alana karo taşı döşeyerek yol yapıldı. Ekipler, çalışmaların yapıldığı mahallelerde sadece yolları değil çevredeki kaldırım ve park bakımlarını da yapıp mahallelerin çehresini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Güzel bir Arapgir için her alanda çalışmalarının devam ettiğini belirten Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Mahallelerimizde yapılan kilit parke taşı döşeme işlemimiz aralıksız devam ediyor. Kademeli olarak yapılan bu hizmetimizle Arapgir ilçemizin kilit parke taşı olmayan her caddesini her sokağını kilit parke taşları ile kaplayacağız. Çünkü Arapgir’in her mahallesi bizim için çok önemli. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Arapgir için gece gündüz demeden çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip Arapgir’de yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız