SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Mahalle Yollarına Kilit Taş

0
Güncellendi - 2021-05-06 02:17:10
Arapgir'de Mahalle Yollarına Kilit Taş
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelere kilit parke taşı döşeyerek, mahalle içi yolları daha modern hale getiriyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz kırsal ve tarihi mahallelerimizdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Bu kapsamda Osmanpaşa Mahallemizdeki yollarımıza kilit parke taşı döşüyoruz. Yapılan çalışmalar kapsamında yerleşik mahallemize 1000 m² kilit parke taşı uygulaması yapıldı. Kilit parke taşı döşenen mahalle içi yollarımız daha güvenli ve modern hale geldi. Araç ve yaya trafiğine uygun hale gelen yollarımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Kırsalda ve tarihi mahallelerimizdeki sıkıntıları çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan Doğan (2 yıl önce)
    Arapgir ilcimizin coğrafi yapısı gereği mutlaka sokak ve caddelerin kilit taş yapılması gerekiyor ben 1 hafta önce ilk defa gittim çok şirin ve güzel bir ilçemiz elaziga 90 Malatya'ya 115 km uzaklıkta Keban ilçesine 40 km Keban , Divriği,Kemaliye,ağın,arapgir buram buram tarih kokuyor,başkan sayın Haluk comertoglu güzel hizmetler yapmış ,esnafı cana yakın,samimi,fiyatlar malatyadan daha ucuz gibi geldi,arapgirde edindiğim intiba polisiye olaylar sıfır noktasında ,arapgir ,Sivas yol ayrımı arası uçsuz bucaksız bir ova var, eğer burası yapılacak bir barajla suya kavusursa çok iyi olur,ayrıca bu güzergahtan Erzincan trapzon bağlantısını kisaltacak bir yol yapılması yıllar önce planlanmıştı,arapgir deyince halk ozanı rahmetli Fehmi gürü anmadan geçmek olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Herzaman söylüyorum belediyelerin taş sevdası paraları taşlara savurmayın yarın traktör ağır araçlar geçince haritaya dönecek ondan sonra taşlar sökülecek tarladaki evlerin önüne serilecek yeniden yapılacak Malatya merkezde çok gördüm paraya yazık günah bunun yerine sağlıklı sağlam asfalt yapın..
    0
    0
    Yanıtla