SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de THM Konseri

0
Güncellendi - 2019-12-19 01:45:00
Arapgir'de THM Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri ilgi gördü.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Cengiz Yurtseven, sevilen eserlerini seslendirdiği konser ile Arapgirlilerle buluştu. Samime Aydınlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun yanı sıra Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Kahraman,Ağın Belediye Başkanı Ali uslu,Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı,Arapgir Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut,Ramazan Erdem ile STK temsilcileri,Meclis Üyeleri,Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Duygu dolu konserde birbirinden değerli Malatya Türküleri, gönüllere bir kez daha nakş olurken, Samime Aydınlar Kültür Merkezi'ni dolduran Arapgirliler Sanatçısı Cengiz Yurtseven'in seslendirdiği Malatya Türküleri’ne eşlik etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu;" Yaz mevsiminde festivallerle musiki ve müziğe dayalı etkinlikler yapılırken, Arapgir'de ve Yukarı Fırat'ın merkezindeki tüm ilçelere yeni bir alışkanlık geliyor, kış sohbetleri geliyor.Musikiyle,sazıyla,sözüyle halk bir araya geliyor.Dolayısıyla bugün Arapgirliler ile Cengiz Yurtseven'i buluşturmuş olduk.Bu etkinliklerimizi bölgenin genelinde dahada hissettirilerek devam ettireceğiz."diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız