SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Belediyespor Tempoyu Artırdı

0
Güncellendi - 2021-03-15 21:21:04
Arguvan Belediyespor Tempoyu Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Arguvan Belediyespor, sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2020-2021 sezonunda BAL’da iddialı bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan mavi beyazlılar, sezon hazırlıkları kapsamında önce fitness salonunda daha sonra sahada çalıştı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) Malatya’yı temsil edecek olan Arguvan Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. İddialı bir kadroyla ligde yer almayı hedefleyen mavi beyazlılar, teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarında listelerinde yer alan isimleri kadrosuna dahil etti.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ni iyi bilen teknik sorumlu Soner Bayram nezaretinde yeni sezona hazırlanan Arguvan ekibi, transfer çalışmaları kapsamında Hasan Korkmaz, Nurullah Demir, Erdem İsotcu, Osman Türkmen, Alaattin Közen, Alptekin Teytey, Deniz Boztepe, Sertaç Eren, Cuma Nasır, Ramazan Çavuş, Enes Filiz, Mert Ali Turgut, Güven Gürsoy, Engin Yıldız, Ebubekir Yardım gibi isimleri kadrosuna kattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • serdar kaplan (3 yıl önce)
    Aynı il veya birbirine yakın il takımlarının aynı gruplarda yer alması esasına dayalı belirlenecek gruplandırma sistemi ile grup müsabakaları ve bölge birinciliği müsabakaları yaklaşık 15 haftalık bir sürede tamamlanacak.Toplamda 52 grup olacak. 49 grup 5 takımlı, 3 grup 6 takımlı olabilir. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım 9 ayrı tarafsız grup merkezinde müsabakalarını oynayacak ve 9 bölgenin birincileri TFF 3. Lig’e çıkma hakkı kazanacak. Malatyayı temsil edecek 4 takım bulunuyor. Bunlar; Pütürge Belediyespor, Malatya İdman Yurdu, Arguvan Belediyespor, Darendespor. Grupların 5 veya 6 takımdan oluşacağını varsayarsak, Elazığ 3 takımla temsil edildiği için aynı grupta yer almamız imkansız. 2 takım ile temsil edilen Adıyaman, Erzincan takımları muhtemel rakiplerimiz olacak. Grupta lider olacak takım daha sonra Doğu grubunda yer alacağı için 3.lig şansı oldukça yüksek. Tüm Takımlarımıza başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla