SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Belediyespor'un Hedefi Büyük

0
Güncellendi - 2021-02-26 02:10:51
Arguvan Belediyespor'un Hedefi Büyük
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Arguvan Belediyespor, kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirirken, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Arguvan Belediyespor, teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarında listelerinde yer alan isimleri kadrosuna dahil etti.

Şuana kadar 9 oyuncu ile anlaşma sağlayan mavi beyazlı takım; Ebubekir Yardım, Engin Yıldız, Güven Gürsoy, Mert Ali Turgut, Enes Filiz, Ramazan Çavuş, Cuma Nasır, Sertaç Eren, Deniz Boztepe gibi tecrübeli ve ligi iyi bilen isimleri kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve hedefe oynayacak alternatifli bir kadro kuran Arguvan Belediyespor, teknik direktörlük görevine ise Soner Bayram’ı getirdi. Bayram’ın yardımcılıklarını Bedrettin Bulguru ile kaleci antrenörü Önder Biçer yapacak.

İnönü Üniversispor’da (Malatyagücü Futbol Kulübü) amatörde ve BAL’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Soner Bayram, daha sonra Malatya İdmanyurdu amatörde ve BAL’da mücadele ederken antrenör olarak görev aldı. Bayram, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ni iyi bilen teknik adamlar arasında yer alıyor.

Bayram’ın yardımcı antrenörlüğünü üstlenecek olan Bedrettin Bulguru ise daha önce Malatya Şekerspor, Reyhanlıspor, Yozgatspor, Ostimspor, Akyurt Belediyespor, Kalecikspor, Yeni Mahalle Belediyespor, Pursaklar Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11 Nisanspor ve Malatya İdmanyurdu takımlarının formalarını giydi. Bulguru, futbol hayatını noktaladıktan sonra antrenörlük görevine başladı.

Önder Biçer ise futbolculuk kariyerinde Malatyaspor, Elazığ Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, 44 Malatyaspor, Kilis Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya İdmanyurdu ve Battalgazi Belediyespor’da forma giydi. Aktif futbolculuk yaşantısını sonlandıran Biçer, Arguvan Belediyespor’da kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BMBD (3 yıl önce)
    Bedreddin hocaya selamlar başarılar yolun sonu şampiyonluk
    0
    0
    Yanıtla