SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Muhtarlarla Toplantı

0
Güncellendi - 2018-05-11 03:11:18
Arguvan'da Muhtarlarla Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan’da muhtarlara yönelik düzenlenen toplantıda muhtarlar mahallelerinin sorunlarını dile getirdi.

Arguvan Belediyesi Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde düzenlenen toplantı Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Aslan ve çok sayıda mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Kızıldaş, "Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yanaşılabilir daha güzel Arguvan oluşturmak. Halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için büyük bir özveri ile çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

Arguvanlı mahalle muhtarları ile sürekli iletişim halinde bulunduklarını ifade eden Kızıldaş “Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili sizlerle bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Açılışını yapmaya hazırlandığımız Canlı Hayvan Pazarı’nın sizlerin de öneride bulunacağı bir gün ile haftalık sabit şekilde tutmayı düşünüyoruz. Sanayi Sitesi ve Toplu Konutlar ile ilgili çalışmalarımız son aşamaya gelmiş durumda. Projemiz hazır, gerekli onayları aldıktan sonra yakın zamanda kolları sıvayacağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akören Mahallesi Muhtarı Ekrem Aslan ise “Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş bizlere her zaman destek oluyor ve uyum içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Bunda kazanan her zaman Arguvan oluyor. Bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz değerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız