SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Şehit Öğretmenlere Mevlit

0
Güncellendi - 2021-11-28 02:42:00
Arguvan'da Şehit Öğretmenlere Mevlit
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan İlçesi’nde, şehit öğretmenler için mevlit okutuldu.

Arguvan Merkez Camisi'nde, İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen mevlit programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından müftülük personeli tarafından çeşitli ilahileri seslendirdi.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hamit Dokuyucu, yaptığı açıklamada, şehit öğretmenleri unutmadıklarını söyledi. Mevlit programı düzenlemenin bir vefa borcu olduğunu belirten Dokuyucu, "Bu yıl birincisini düzenliyoruz. Bunun İmam Hatip camiasının bir geleneği olması gerektiğini de düşünüyoruz. Şehit olan öğretmenlerimiz için dua etmek anlamlı oluyor. Biz de bu görevin üzerimize düştüğünü idrak ederek arkalarından dua edelim istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Yay ve İlçe Müftüsü Sayın Musa Beyazyüz’ün desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Bu tür faaliyetlerin öğrencilerin kişisel gelişimine de önemli katkı sağladığını anlatan Dokuyucu, “Milli birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyaç duyduğumuz ülkemizde, şehit olan eğitim neferleri için yapılan bu etkinliğin öğrencilerde milli ve dini bilincin gelişmesine katkısı olacağını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kur'an'ı Kerim’in okunmasıyla başlayan program ilahilerin okunması ve İlçe Müftüsü Musa Beyazyüz' un duası ve ardından öğrenciler tarafından mevlit şekeri ikramıyla mevlit programı son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız